Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4566 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

במהלך שיטוטי באוטוסטור גיליתי שיש להם מוצר מעניין, ספוג-פלסטלינה שזה לפי הגדרתם: "ספוג נוח לעבודה המצופה חומר סיכה איכותי להסרת הלכלוך הקשה. מעניק תוצאה זהה לכל עבודה עם פלסטלינה איכותית".

מה דעתכם?

If you can't see the bright side of life, just polish the dull side

פורסם
במהלך שיטוטי באוטוסטור גיליתי שיש להם מוצר מעניין, ספוג-פלסטלינה שזה לפי הגדרתם: "ספוג נוח לעבודה המצופה חומר סיכה איכותי להסרת הלכלוך הקשה. מעניק תוצאה זהה לכל עבודה עם פלסטלינה איכותית".

מה דעתכם?

אתה בטח מדבר על המוצר OPT Opti Eraser

מצרף לך סיקור של מוצר מתחרה של חברה אחרת שעושה עבודה זהה. תתרשם בעצמך. הוא גם מדבר שם על המוצר של אופטימום שאתה ציינת.

יתרונות - יחזיק יותר זמן (יותר שימושים) בהשוואה לפלסטלינה. אם זה יפול זה לא ילך לפח. מהיר יותר מפלסטלינה.

חסרונות - הפלסטלינה "בולעת לכלוך", המוצר הזה לא בולע כלום, הלכלוך נשאר על פני השטח, חשש למריחות צבע,שריטות. חוסר גמישות, לא יכנס מתחת לידית של הדלת למשל. קשה לראות את הלכלוך בניגוד לפלסטלינה שהיא בהירה.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

• 7 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

למישהו יש כבר ניסיון עם OPT Opti Eraser? מתלבט אם לרכוש פלסטלינה (מסורתית) של Chemical Guys/Dodo Juice

או ללכת על הספוג הנ"ל. (לא מעוניין בפלסטלינה סינית זולה)

פורסם
למישהו יש כבר ניסיון עם OPT Opti Eraser? מתלבט אם לרכוש פלסטלינה (מסורתית) של Chemical Guys/Dodo Juice

או ללכת על הספוג הנ"ל. (לא מעוניין בפלסטלינה סינית זולה)

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=484796

אחרי שימושים נוספים בספוג הזה מעדיף את הפלסטלינה הקלאסית

פורסם

אהלן עופר :-) ,

ממליץ בחום להמשיך עם הפלסטלינה הרגילה והקלאסית.

התחליפים הרבים לא הוכיחו עצמם (לפחות עבורי).

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

יש את הסמרטוט הזה, המשטח העליון מעין גומי והתחתון מיקרופייבר. חברה בשם 3HD משהו..

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

אני רוצה לנסות את התחליף של ננוסקין http://www.detailing.co.il/Product/autoscrub-towel-medium-grade

אבל משום מה זה נראה לי תמיד טוב מיד, אם הייתי יכול לבחור כל פלסטלינה הייתי הולך על זאת של מגווירס (הלבנה שמגיעה בערכה, היא אמורה להגיע גם בנפרד אבל משום מה אני לא מוצא אותה בשום מקום למרות שנציג מגווירס באוטומוטור אמר לי במפורש שזה במכולה [רציתי לקנות כבר שתי קופסאות] ויהיה באוטוסטור).

http://www.cleanyourcar.co.uk/detailing-clay/detailing-clay-bars/meguiars-replacement-clay-bar/prod_615.html קצת יקר הייתי אומר, 60 ש"ח ל50 גרם.

Renault Clio sport 2001 - Sold

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
אהלן עופר :-) ,

ממליץ בחום להמשיך עם הפלסטלינה הרגילה והקלאסית.

התחליפים הרבים לא הוכיחו עצמם (לפחות עבורי).

אהלן דימה מה שלומך?

טוב אמשיך להשתמש בפלסטלינה רגילה.רק חבל שהמחירים בארץ מאוד יקרים.

את הכחולה מאיביי ממש לא אהבתי, נכון היא מנקה לא רע אבל אין לה גמישות (קשה לעיבוד) ונקרעת לעיתים קרובות.

רוצה מוצר איכותי.

ארכוש את Chemical Guys מאוטוסטור למרות מחירה היקר מכוון שאין אלטרנטיבה אחרת זמינה .( יש באיביי מותגים נוספים איכותיים יותר מהכחולה, הבעיה שאין לי זמן פנוי לחכות להזמנה, רק בשבועיים הקרובים אהיה פנוי)

NoFear

קראתי את שכתבת.

תודה חברים

פורסם

עופר בעניין הזה המגווירס מצוינת, רכה כמו חמאה ומנקה מצויין הCG קשה מאוד לעומתה.

תקשיב מה דניקס אומר לך.

פורסם
יש את הסמרטוט הזה, המשטח העליון מעין גומי והתחתון מיקרופייבר. חברה בשם 3HD משהו..

מניסיון אישי , מומלץ בחום העדיפות שלה על הספוג זה שהספוג מספיק לכמה פעמים בודדות אם אני לא טועה לשמונה רכבים ומתחילה להתפורר , והמטלית מספיקה לכמעט שמונים רכבים פחות או יותר , מאוד נוחה לשימוש אפשר לשטוף במים פושרים אחרי השימוש, מגיע איתה לכל מקום ברכב , באמת אחלה מוצר , לפחות מנקודת המבט וההתנסות שלי . ( יקר אבל שווה )

יש כאלה שאומרים חבל על מי שמת , אני אומר חבל על מי שחי ולא יודע איך....

פורסם

כן (וגם את הסינית) הכי אהבתי את המגווירס אבל היא הכי יקרה.

אני חושב שעדיין יש לי אותה (אני שומר אותה למקרה חירום למרות שכבר השתמשתי בה פעמיים שלוש) אתה מוזמן לבוא ולמשש :sissies:

תקשיב מה דניקס אומר לך.

• תוכן חדש...