Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4773 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי רומסטר ובכל תחילת נסיעה בכמה מטרים הראשונים מופיע מן רעש מוזר של נקישה בודדת ואח"כ זה לא מופיע יותר.

לקחתי את האוטו למוסך מורשה של סקודה והם הוציאו לי הצעת טיפול על כחמשת אלפים ש"ח. הם טוענים כי הרעש נובע ממשולשים משוחררים ועוד מספר דברים. והם טענו כי ללא תיקון התקלות הללו לא יעבירו אותי טסט. כשניגשתי לטסט ללא התיקונים שהציעו עברתי את הטסט בקלות ולא קיבלתי שום הערה על אף אחד מהליקויים שהם לכאורה מצאו ושהם טוענים שהם בטיחותיים.

יש לציין כי הרכב נקנה מליסינג של קרסו והוא באחריות מלאה לשנה על כל התקלות.

כשלקחתי את הרכב למוסך של קרסו בו כבר תיקנו לי מספר ליקויים ברכב בצורה טובה ומשביעת רצון, הם טענו כי אין שום בעיה וכי הרעש הוא תופעה רגילה הנובעת ממערכת נעילת הגלגלים.

מה אתם אומרים? האם הרעש הוא באמת תופעה רגילה ברומסטר? האם ומי מנסה לעבוד עלי? למי להאמין?

בתודה גדולה מראש, רוני

פורסם

אמורה להיות נקישה בודדת בתחילה נסיעה, שמגיעים בערך ל-10 קמ"ש בפעם הראשונה, זה מערכת ה-ABS.

--------------------------

Škoda Fabia IV TSI&DSG

פורסם

הרעש תקין, מדובר במערכת ה- ABS שעושה בדיקה לחיישנים. קרסו צודקים.

אשמח אם תעלה את הצעת המחיר לפה תוך מחיקת פרטים מזהים. אם אינך יכול, תוכל לספר לנו מה שם המוסך בבקשה?

• ספונסר פורום
פורסם

אני לא כל כך יכול לעזור לך בעיניין הרעש כי לא בדיוק הבנתי למה הכוונה

אבל אם אתה רוצה אתה מוזמן אלינו לבדיקה מקצועית ללא תשלום .

מרכז שרות מומחה לרכבי פולקסווגן אודי סיאט וסקודה .

במוסך רון מקבלים שנה אחריות על עבודה וחלפים .

ישראל ב"ק 18 ת"א 035373204 .

• תוכן חדש...