Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4781 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

בשבוע שעבר לקחתי את הניידת שאני עובד איתה באופן קבוע לכיוון פרונט. הסיבה היתה שחיקה לא אחידה של צמיגים, שחיקת דופן הצמיג, הגה עקום.

נכנסתי למכון (שלא אנקוב בשמו מפאת כבודם) שנחשב מכון טוב מאוד. נראה לי שבגלל שהיה כתוב "משטרה" על הרכב, הם חיפפו.

ההגה לא כוון (נשאר עקום) והרכב רועד כמו ויברטור בשיא פעולתו במהירות שמתחילה ב-80-90 וצפונה. ככל הנוסעים מהר יותר ככה הרעידות מנספות לפרק אותך בעודך בחיים.

אני פשוט שונא את זה שמחפפים כי לא בא לנו לעשות עבודה טובה. בכניסה היו 2 מתוך 6 זויות תקינות ובסיום 5 מתוך 6 היו תקינות (אני רואה את המסך של המחשב, ואני עוקב אחרי כל פעולה של הכוון).

למה זה ככה? למה מחפפים ככה? למה אני צריך לחזור שוב לכיוון פרונט?

זהו. שחררתי את הקיטור.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אולי כי הם יודעים שהמשטרה תשלם על עוד כיוון פרונט ללא שאלות

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

פשוט כי הם זרקנים...

אני תמיד הולך למקצוענים ביותר בתחום הפרונט - המעבדה. שם הם לא רק פרפקציוניסטים אלה גם מבינים בתחום ויכולים לסייע רבות.

• תוכן חדש...