Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אתמול שטפתי את הרכב,אני יכול לספור על יד אחת את מספר הפעמים ששטפתי את הרכב לבד,שאר הפעמים אני שוטף במכוני שטיפה בצורה ידנית כמובן,אבל אני לא עושה כלום.

שיטת ה 2 דליים,יש לציין את המגווירס שמפו וקונדישינר (דוגמית שקיבלתי) המצויין! ,כיף לעבוד איתו ומשאיר ברק יפהפה.

בסוף כמובן שופך מים,לוקח מטלית מיקרופייבר יבשה נקייה ומתחיל לנגב,כעיקרון אני חושב שאני יודע לנגב אבל כנראה שאני לא.

המיקרופייבר לא סופג את המים,אין לי מושג למה,ונשאר לי סימני מים על הרכב.

אני יודע שזה נשמע דיי מטומטם,מה יש לדעת בלנגב?אבל אין לי מושג, אולי יש איזה משהו שאני לא עושה נכון.

לכן אני שואל אתכם,אולי לא צריך להשתמש במיקרופייבר ? מה השיטה לייבוש הרכב בצורה טובה.

תודה רבה !

Miata ND2

פורסם

יתכן והמיקרופייבר אינו מותאם לייבוש או שהוא כובס עם חומרים לא נכונים.

כמו כן, מכונית שיש עליה ציפוי מגן איכותי, דוחה מים יפה כך שלמיקרופייבר לא נשאר כמויות עצומות.

המיקרופייבר צריך להיות גם בגודל מתאים.

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

זה תלוי בהמון משתנים שיכולים להשפיע.

החום של הפח

סוג המגבת

אופן השימוש

עד כמה המגבת לחה

שימוש בQD

מצב הרכב

חשמל סטטי (מייצר חיכוך רב ועובד נגדך)

על מנת לא להתעכב על כל גורם אני אציע לך 2 הצעות כלליות שבטוח יעזרו.

1. תרטיב את המגבת שלך לפני השימוש ותרטיב הרבה, תסחט ואז נגב כשהיא לחה. היא תספוג הרבה יותר מים.

2. תשקול להעזר ב QD כלשהו. זה משפר את תהליך הניגוב וגם עוזר במניעת water spot. יש גם כאלה שיוסיפו קצת ברק או הגנה.

תחפש ביוטיוב טכניקות לייבוש ותראה למה אתה מתחבר, יש כל מיני שיטות שונות ומשונות. תעשה מה שנח לך.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

בנוסף למה שאמרו פה, לאחר הייבוש במגבת העיקרית, תשתמש בעוד מגבת מיקרופייבר יבשה, על מנת שתוכל לעבור שוב על אותו אזור ולתת ייבוש סופי ומניעת כתמי מים. אני משתמש בד"כ במגבת פשוטה קטנה הרבה יותר, ולפעמים תוך כדי ייבוש משתמש בQD ביחד איתה, אתה יכול לנסות קודם בלי QD בשביל לראות אם זה מספק.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם
זה תלוי בהמון משתנים שיכולים להשפיע.

החום של הפח

סוג המגבת

אופן השימוש

עד כמה המגבת לחה

שימוש בQD

מצב הרכב

חשמל סטטי (מייצר חיכוך רב ועובד נגדך)

על מנת לא להתעכב על כל גורם אני אציע לך 2 הצעות כלליות שבטוח יעזרו.

1. תרטיב את המגבת שלך לפני השימוש ותרטיב הרבה, תסחט ואז נגב כשהיא לחה. היא תספוג הרבה יותר מים.

2. תשקול להעזר ב QD כלשהו. זה משפר את תהליך הניגוב וגם עוזר במניעת water spot. יש גם כאלה שיוסיפו קצת ברק או הגנה.

תחפש ביוטיוב טכניקות לייבוש ותראה למה אתה מתחבר, יש כל מיני שיטות שונות ומשונות. תעשה מה שנח לך.

אתה ממליץ על QD?נחמד:-).

האמת שזה בהחלט נותן איזשהו הגנה לצבע ומבריק את הרכב הQD הזה, בגלל זה יש לי 3 בקבוקים כאלו, אבל הצירוף מקרים של הצטברות אבק יתר כמה ימים אחרי השטיפה מבאסת אותי וגורמת לי לחשוב שזה פשוט להבריק את הרכב בין שטיפות לשטיפות בהבדלים של כמה ימים או משהו.

לדעתי זה גם קשור למגבת איכותית, אני מאמין שלא סתם אנשים כאן קנו את המגבת מקוריאה או משהו.

גם הQD יכול להשאיר סימני מים, לדעתי דווקא עם מוצרים כאלו צריך להתיז קצת ולא מלא.

פורסם
אתה ממליץ על QD?נחמד:-).

האמת שזה בהחלט נותן איזשהו הגנה לצבע ומבריק את הרכב הQD הזה, בגלל זה יש לי 3 בקבוקים כאלו, אבל הצירוף מקרים של הצטברות אבק יתר כמה ימים אחרי השטיפה מבאסת אותי וגורמת לי לחשוב שזה פשוט להבריק את הרכב בין שטיפות לשטיפות בהבדלים של כמה ימים או משהו.

לדעתי זה גם קשור למגבת איכותית, אני מאמין שלא סתם אנשים כאן קנו את המגבת מקוריאה או משהו.

גם הQD יכול להשאיר סימני מים, לדעתי דווקא עם מוצרים כאלו צריך להתיז קצת ולא מלא.

אתה מנקה הרבה את רכבך בשיטות של ניקוי יבש אשר דורשות המון חומר.

אבל כאן המקרה שונה, לא דברתי על ניקוי כ QD, אלא הוספת החומר לאחר שטיפה יסודית רק בזמן הייבוש כשעוד יש מים על הרכב, זה עוזר בסיכוך של המגבת ומקטין את החיכוך שלה ולרוב גם מונע היווצרות של כתמי מים מניסיוני.

:wink: if it's not clean enough :arrow: add some elbow grease

**Warning, this post may contain sarcasm ... it's your decision to get upset about it**

בבקשה לא לשלוח לי ה.פ עם שאלות שרלוונטיות לפורום דיטיילינג :nono:

פורסם

אה הבנתי, גם QD זה לא רק לרסס ולנגב, כנראה שיש לי עוד קצת מה ללמוד:wink:.

לגבי המון חומר, אתה קצת מגזים, 2 מטליות והאוטו מבריק, רק חבל שהאבק מצטבר, אם יש כאן הסבר ביולוגי אני אשמח להבין אותו.

ד"א, המגבות של סנו וכו' נחשבות טובות לניגוב וניקוי?אם כן, תנסה אותם כי הן זולות.

פורסם

השתמשתי במגבות של סנו וניקול וכל אלה,מגבת חדשה,פח קר,קצת שמש לא יותר מדי סה"כ הרכב חנה בצל.

Kenworth,אם אני ארטיב את המגבת והיא תהיה לחה זה ישאיר לי מן סימני מים כאלה בזמן הניגוב לדעתי , לא ככה?

אין פה איזה סוכן סמוי של חברת מטליות או סתם מישהו שיכול להמליץ לי על מטלית פשוטה אבל שנועדה לייבוש ותייבש טוב ?

Miata ND2

פורסם

אני אתפוס טרמפ על האשכול...

קניתי Water Magnet באוטוסטור.

המוכר בחנות אמר לי כי עלי לפרוס את המגבת על האזור הרטוב, להמתין מספר שניות שתספוג את המים ואז לפרוס אותה באזור רטוב אחר. הוא הדגיש - לא לנגב.

בסרטוןן הזה מראים משהו אחר:

אשמח לחוו"ד המומחים :-)

פורסם
אני אתפוס טרמפ על האשכול...

קניתי Water Magnet באוטוסטור.

המוכר בחנות אמר לי כי עלי לפרוס את המגבת על האזור הרטוב, להמתין מספר שניות שתספוג את המים ואז לפרוס אותה באזור רטוב אחר. הוא הדגיש - לא לנגב.

בסרטוןן הזה מראים משהו אחר:

אשמח לחוו"ד המומחים :-)

אני משתמש ב water magnet. בעקרון, אתה יכול לפרוס אותה ולתת הידוק מלמעלה לכל רוחבה, ואז לפרוס אותה על המקום הרטוב הבא וחוזר חלילה. אתה יכול לפרוס אותה ולנגב רגיל. תלוי כמה חם, שמש, ותוך כמה זמן הרכב מתייבש. העיקר לא לקווצ'ץ אותה ולהפעיל כח תוך תנועה על הרכב.

ארליך, תביא אורז, מקרוני וביצים

פורסם

מה דעתכם על המטלית הזו מויקס לניגוב הרכב? המחיר סביר.

תודה

Peugeot 208GTI 2017 and Hyundai Tucson 1.6T 2019. 😀

Hyundai Tucson 2.0L Open sky 2016-2019- Sold Hyundai Elantra 2006 2.0L 2006-2016-Sold, Peugeot 206XS 2015-2021 Sold

פורסם

איך ליבש רכב:

1.לקבוע איתו פגישה

2.לא להגיע

ולנושא,אני משתמש במטלית צהובה שהגיעה בקופסה צהובה(נראה לי קניתי באייס).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
מה דעתכם על המטלית הזו מויקס לניגוב הרכב? המחיר סביר.

תודה

יש לי, את הכחולה אבל, שהיא בדיוק אותו דבר רק מעט עבה יותר.

מייבשת בסדר, לדעתי היא מיועדת יותר להורדת ווקס/פוליש או ניגוב שמשות.

סופגת טוב אבל צריך לסחוט דיי מהר ואז היא כבר מעט משאירה סימני מריחה של מים.

• תוכן חדש...