Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4754 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בתקציב שלך אין דבר כזה רכב ללא ישור קו,ככה שאל תנסה לחפש כזה.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
בתקציב שלך אין דבר כזה רכב ללא ישור קו,ככה שאל תנסה לחפש כזה.

כשאני אומר יישור קו אני לא מתכוון ללהחליף גומיות ולעשות טיפול קטן, אני מתכוון למשהו בהיקף הרבה יותר גדול, נקווה שלא יעלה מעל ל-4-5 אלף.

בגלל זה חשבתי ללכת על משהו יותר כייפי מגטס ופונטו(בסוף שנות ה-90 למצוא רכבים כאלה שמורים נראה לי בלתי אפשרי) בשנתונים ישנים יותר וללכת על תיקון מקיף יותר.

מה שאני מבקש לדעת זה אם יש עוד משהו שאני מפספס ועלול לנגוס בכיס שלי בזמן הלא רחוק.

פורסם

יהיהבלאי גבוהה יותר בין אם זה חיישנים,מצמד שעבד קשה וגם הרכב עצמו זה לא שרייד.

יש פורום לפיגן סיטרואן מציע גם לבדןק שם,אולי יש מישנו שגם מוכר שם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

לטעמי לא פיאט ולא פג'ו שניהם לא משהו תלוי בתקציב שלך ועד כמה אתה מוכן להשקיע בשביל רכב ראשון זה אחלה, אני כבר אחרי השלב של הרכב הראשון ואני רוצה לקנות רכב גדול מסחרי שאני יוכל להעמיס עליו פינת זולה או כל ריהוט גן אחר מה שיעזור לי מאוד בעסק החדש שלי שמצריך רכב חזק ועמיד שיכול לסחוב משקל כבד חשבתי על טויוטה אבל זה יקר מאוד, יש לי תקציב של 150000 מה ניתן לקנות בזה שיחזיק לי 5 שנים לפחות

אריאל פרץ מייסד אתר כוכב הגינה האתר מספר אחת בתחום ריהוט גן ומוצרי גינה

• תוכן חדש...