Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4751 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי בעיה ברכב , שהמזגן מקרר רק שאני לוחץ על הגז בנסיעה ..

לא מקרר במצב אחר...

הלכתי למישהו שיבדוק לי גז והוא אמר שלא חסר ויש מצב שזה השסתום , הוא גם הציע לי להחליף אותו תמורת 800 שקל,

אני לא מבין הרבה בזה , והוא היה קצת חאפר כזה אמרתי לו שאני אחשוב על זה והלכתי..

האם זה באמת יכול להיות שסתום ? כמה עולה החלפה , ואם מישהו יכול להמליץ לי על מקום באזור ירושלים-גבעת שאול.

תודה.

פורסם

בדוק מה מפלס נוזל הקירור ברכב, גם ברדיאטור (כשקר!) וגם במיכל העודפים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

אוקיי החלפתי שסתום , השסתום עצמו עולה איזה 50 שקל עבודה לקח 200 , הוסיף גז (טען שהיה חסר מלא איזה חצי כמעט )

לקח 580 על הכל ..

אני נוסע כמה דקות ולא רואה שיפור .. האם צריך לנסוע הרבה בשביל לבדוק את זה ..

מתי המדחס נכנס לפעולה ?

פורסם

המדחס נכנס לפעולה ברגע שהפעלת אותו, לא צריך לחכות יותר מדי או לנסוע אם האוטו ק"מ, במידה ולא מקרר תוך 1-3 דקות אז יש לך בעיה במערכת המיזוג, תחזור לאיפה שתיקנת אם לא נפתרה לך הבעיה.

פורסם

בקש ממנו למדוד את הטמפרטורה ביציאה מפתחי האיוורור בזמן שהרכב עומד מונע מספר דקות.

אם ישנה בעיה הוא אמור לראות זאת מיד.

פורסם

שהרכב עומד , האוטו לא מקרר , שלוחצים על הגז הוא מגיע ל 10 מעלות , שעוזבים זה עולה ומפסיק לקרר..

התייעצתי עם עוד מומחה הוא אמר לי שזה יכול להיות פליטר מייבש ,, איך מגיעים באוטו הזה לפילטר מייבש אני יכול לבד?

המוסך שעשה את העבודה התקשר אליי ואמרתי לו שדאני לא חוזר אליו להחליף מדחס , כי אני לא סומך על אחד שאומר האוטו מוכן ולוקח כסף , ובפועל נשארתי עם אותה תקלה..

• תוכן חדש...