Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4769 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עכשיו חזרתי מהסרט (האמת שלא רציתי ללכת אבל חבר קימבן VIP ב-70 ש"ח אז לא יכולתי לסרב...)

בקטע שהוא קפץ מעל הגשר כל הקולנוע התפוצץ מצחוק מרוב שזה היה הזוי!

סרט בינוני, לא משהו מיוחד.

לפני 5 שעות, green כתב:

מאסק הוא ליצן וחרטטן ואני מתפלא שהוא כל כך מצליח בעסקיו השונים, זה לא אדם שהייתי רוצה לעשות איתו עסקים ולא הייתי נותן לו לנהל חנות מכולת

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
כי ב3 לא הייתה טיפת הגיון והוא מתחרה על התואר עם 6.

למה להיכנס לכל פנייה בדריפט?זה לא יגרום לך לפנות מהר יותר אלא סתם ישחוק לך את הצמיגים.

התשובה ברורה, זה טוקיו דריפט לכן חייב דריפיטים.:roll:

פורסם

ראיתי אתמול את הסרט. תשמעו זה הבולשיט הכי גדול שראיתי בחיים. רק היה חסר דרקון מעופף שייצא מתוך הלהבות ויתחיל לנהוג באלפא שם בסוף הסרט. הסרט הזה הוא עלבון לאינטילגנציה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

האמת, אני לא מבין על מה אתם מתלוננים, כשאני הייתי נער/ בחור צעיר (טווח הגילאים אליו פונים הסרטים) היו סירטי גיימס בונד מאוד פופולרים.

שם הוא היה נכנס ללוטוס, הופך אותה לצוללת, יוצר לאסטון מרטין, מטיס אותה למעבורת חלל ובמהלך כל זה שותה וודקה מרטיני, (שייקן, נוט סטירד), אז מה ההבדל הגדול?

פעם קראנו לזה פלאברות! :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם
האמת, אני לא מבין על מה אתם מתלוננים, כשאני הייתי נער/ בחור צעיר (טווח הגילאים אליו פונים הסרטים) היו סירטי גיימס בונד מאוד פופולרים.

שם הוא היה נכנס ללוטוס, הופך אותה לצוללת, יוצר לאסטון מרטין, מטיס אותה למעבורת חלל ובמהלך כל זה שותה וודקה מרטיני, (שייקן, נוט סטירד), אז מה ההבדל הגדול?

פעם קראנו לזה פלאברות! :wink:

אף אחד לא ייעד את ג'יימס בונד להיות סרט אמיתי והוא לא התיימר להיות מציאותי.

מהיר ועצבני כן.והם עברו את הגבול שבין מציאותי לשטותי.כי הרי ההגדרה היא מציאותי,אז עם כל כך הרבה בולשיט זה דיי עשה מעצמו צחוק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אתה מנסה לרמוז שאין באמת ג'יימס בונד? :shock:

אני מקבל את מה שאתה אומר רק בא נסכים שכל מי שמבין משהוא בעולם האמיתי של נהיגה, כבר במהיר ועצבני 1 (או מקסימום 2) הבין שחלק מהנהיגה שם היא דמיונית לחלוטין ובינה ובין המציאות אין שום קשר.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

ככל שהם עזבו את העניין של סרט מכוניות ועברו לסרטי אקשן ככה הסרטים נהיו יותר מוצלחים...

כי אתה יודע שאתה בא לראות סרט אקשן דפוק כזה עם כמה מכוניות יפות וזהו

למה לעשות מיזה ביג דיל

לפחות לא יהיו כל מיני טאמבלים שיגידו נוווז

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
אתה מנסה לרמוז שאין באמת ג'יימס בונד? :shock:

אני מקבל את מה שאתה אומר רק בא נסכים שכל מי שמבין משהוא בעולם האמיתי של נהיגה, כבר במהיר ועצבני 1 (או מקסימום 2) הבין שחלק מהנהיגה שם היא דמיונית לחלוטין ובינה ובין המציאות אין שום קשר.

זה נכון,

אבל עדיין למראית עין זה נראה עוד איכשהו מציאותי.

כמובן שגם במהיר ועצבני 1/2 הוא דאג להעביר לא פחות מ11 הילוכים בהמלך מירוץ ב R34.

בסרט האחרון הם החליטו שיש להם יידע טכני,אז הם התחילו לדבר עם מנועי דיזל ואיכשהו הם עולים לסל"ד מאוד מאוד גבוה,זה דיי נוגד את העיקרון של דיזל,לא?

האלפא עשתה לי טוב בלב אחרי כמות מטורפת של השטויות האמריקאיות האלה. :-)

(וגם האסקורט)-אבל מה היא קשורה??

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עזוב, כשהם נותנים דריפטים מוגזמים, ופעלולי מכוניות אני עוד יכול לחיות עם זה. אני מדמיין שכולם שם קן בלוק. מה שהיה בסרט ה6, הוא הגזמה לא נורמלית. (עכשיו בא ספויילר): רכבים שמפילים מטוס. סוג של אריאל אטום, שיש עליה רמפה מקדימה, וכל רכב שנכנס בה מתהפך כי הוא עולה על הרמפה, גם אם הוא פוגע בה עם הצד. כאלה שטויות דמיוניות לא ראיתי. התחלתי ממש להיעלב כשהוא קפץ מתוך הרכב לצד השני של הרכב, תפס את חברה שלו שעפה מתוך טנק שהתהפך (כנראה היגוי יתר) ונחת יחד איתה על שמשה של רכב כביש מהיר. ואז היא שואלת אותו "איך ידעת שיהיה שם רכב שיבלום את הנפילה? (כאילו שאם את עף 80 מטר במהירות ונופל על רכב במקום על אספלט אתה יוצא ללא פגע). ומה הוא עונה לה? לפעמים צריך אמונה. באמת אחי? על זה הסתמכת? יש לך מזל שאתה לא מכיר את cerebrel cortex.

בקיצור, בזבוז של שעתיים מהחיים.

נ.ב. בצורה מפתיעה, היו המון אלנטרות ומאזדה 3 של אבא, ואף אחד לא יצא ב"דריפטים" מהחניות התת קרקעי. עד כדי כך היה הסרט דפוק.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

פורסם
עזוב, כשהם נותנים דריפטים מוגזמים, ופעלולי מכוניות אני עוד יכול לחיות עם זה. אני מדמיין שכולם שם קן בלוק. מה שהיה בסרט ה6, הוא הגזמה לא נורמלית. (עכשיו בא ספויילר): רכבים שמפילים מטוס. סוג של אריאל אטום, שיש עליה רמפה מקדימה, וכל רכב שנכנס בה מתהפך כי הוא עולה על הרמפה, גם אם הוא פוגע בה עם הצד. כאלה שטויות דמיוניות לא ראיתי. התחלתי ממש להיעלב כשהוא קפץ מתוך הרכב לצד השני של הרכב, תפס את חברה שלו שעפה מתוך טנק שהתהפך (כנראה היגוי יתר) ונחת יחד איתה על שמשה של רכב כביש מהיר. ואז היא שואלת אותו "איך ידעת שיהיה שם רכב שיבלום את הנפילה? (כאילו שאם את עף 80 מטר במהירות ונופל על רכב במקום על אספלט אתה יוצא ללא פגע). ומה הוא עונה לה? לפעמים צריך אמונה. באמת אחי? על זה הסתמכת? יש לך מזל שאתה לא מכיר את cerebrel cortex.

נ.ב. בצורה מפתיעה, היו המון אלנטרות ומאזדה 3 של אבא, ואף אחד לא יצא ב"דריפטים" מהחניות התת קרקעי. עד כדי כך היה הסרט דפוק.

אלך היום להנגאובר 3-למרות שהביקורות לא משהו עדיין נשמע מעניין.

נהפוך את השרשור לפורנו ומכוניות :D

פורסם

עשית לי את היום. :lol:

פורסם
.

הסרט מלא בהומור עצמי עם טוויסט בעלילה וסוף שדורש סרט נוסף.

מחכה כבר למהיר ועצבני 7!

איזה הומור עצמי ואיזה נעלי נהיגה. היו שם אולי שתיים וחצי בדיחות מצחיקות.

יאללה, חייב לתקן. ככה צריך להיראות מרדף מכוניות:

http://www.youtube.com/watch?v=CVaNBrYLvFg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הנגאובר אחלה. אני אהבתי. חבר שצפה איתי לא התלהב, אבל אהבתי. חוץ מזה, גם אם לא תהנה מכל הסרט, בסוף יש קישור לרביעי (כמו בסוף של מהיר ועצבני). אל תקום מהכיסא גם כשתראה את הכתוביות, אחרי חצי דקה יש את ההמשך. נראה לי שהרביעי יהיה גאוני.

פורסם
הנגאובר אחלה. אני אהבתי. חבר שצפה איתי לא התלהב, אבל אהבתי. חוץ מזה, גם אם לא תהנה מכל הסרט, בסוף יש קישור לרביעי (כמו בסוף של מהיר ועצבני). אל תקום מהכיסא גם כשתראה את הכתוביות, אחרי חצי דקה יש את ההמשך. נראה לי שהרביעי יהיה גאוני.

זה לא הסוף לטרילוגיה? :shock: :shock:

• תוכן חדש...