Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוי הסצינה של המטוס ממריא פשוט הפילה אותנו לרצפה......באיזשהו שלב אני אומר לאישתי "תראי מזה, המטוס ממריא, וממריא, וממריא, וממריא וראבק- לא נגמר המסלול!!!!".

אני חושב ש-28 מייל זו טעות, היה שם מסלול המראה לפחות באורך 100-150 קילומטר...

ואיך שהוא היה על מטוס שהתפוצץ לגמרי ועלה בלהבות ועדיין הצליח לצאת בחיים וללא כוויות (ציפיתי שהוא שוב יצעק "i live for this shit!".....

אבל שוב, שום סצינה לא תאפיל על ווין דיזל קופץ מעל הגשר, הוא שבר שם לדעתי שיא עולם בקפיצה לרוחק, לגובה, קיבל מדליית זהב על הפליקפלקים באויר והנחיתה המושלמת.

האמת שזה היה כל כך בדיוני שאני לא אתפלה אם גל גדות תשחק גם בסרט הבא, הרי היא רק נפלה מגובה 20 מ' ואנטונוב התרסק עליה ועלה באש, לפי רוח הסרט זה שווה מקסימום שפשוף של הג'קט עור שלה....

אני מחכה כבר לקומדיה\פרודיה שתצא על הסרט הזה- זה יהיה סרט אדיר!!!

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
על מה ציפית שנדבר כאן בשרשור שהוא על מהיר ועצבני?:shock:

פתחת את פנדורה השתוקקת לגלות8)

זה לא העסק שלי מה שני בגירים עושים בבית שלהם אבל לרוב, פותחים לפנדורה את התיבה, לא אותה עצמה :wink:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אני על הטנק שעולה ככה על מכוניות נוסעות אבל בו בזמן אין דם או איברים במכונית או מחוץ לה הבלגתי. על הקפיצה של וין דיזל מעל בגשר הבלגתי (אבל אכן נראה לי שנשברו שם כמה שיאי עולם) אבל על הפאקינג מסלול המראה? זה רבע סרט היה המראה של מטוס. :lol:

פורסם
(ציפיתי שהוא שוב יצעק "i live for this shit!".....

חבוב,טעית בסרט - הוא אמר את המשפט הנ"ל ב Triple X :)

לגבי גל גדות,כנראה סגרו את הגולל עליה לסדרת הסרטים הזו.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

מה זה כל תגובות האלו על הספויילר ברכב של דומיניק? למי שלא יודע זה הספויילר המקורי של הרכב עוד משנת 1969, קוראים לרכב dodge charger daytoda או משהו בסגנון כזה:

dodge-daytona-13.jpg

הלכתי לראות את הסרט עם חברים למרות הביקורות הרעות בפורום, נכון הפעלולי אקשן מוגזמים ולא הגיוניים וקצת הגזימו, אבל סך הכל כולנו נהננו לצלילי המכוניות ומערכת השמע בקולנוע, וכמובן את מה שהלך בחניה אחרי הסרט פשוט קרע אותנו מצחוק, יונדאי קופה עם לדים בגריל מרימה אמברקסים.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם
מה זה כל תגובות האלו על הספויילר ברכב של דומיניק? למי שלא יודע זה הספויילר המקורי של הרכב עוד משנת 1969, קוראים לרכב dodge charger daytoda או משהו בסגנון כזה:

הלכתי לראות את הסרט עם חברים למרות הביקורות הרעות בפורום, נכון הפעלולי אקשן מוגזמים ולא הגיוניים וקצת הגזימו, אבל סך הכל כולנו נהננו לצלילי המכוניות ומערכת השמע בקולנוע, וכמובן את מה שהלך בחניה אחרי הסרט פשוט קרע אותנו מצחוק, יונדאי קופה עם לדים בגריל מרימה אמברקסים.

הם מקצוענים הם לא מרימים ארמ-ברקסים :D

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

סרט גרוע ברמות,משום מה הם הצליחו לשכנע את גייסון סטייטם לשחק בסרט הבא

סתם לסיום בושה שאף אחד בפורם רכב לא יודע שהרכב של ווין דיזל הוא צ'אלנגר דייטונה שהגיע ככה מהמפעל.

פורסם

סתם לסיום בושה שאף אחד בפורם רכב לא יודע שהרכב של ווין דיזל הוא צ'אלנגר דייטונה שהגיע ככה מהמפעל.

אני הולך לשבת בפינה ולחשוב על זה, תיכף אשוב.

:wink:

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם

הלכתי אתמול לראות את הסרט למרות כל הביקורות ה"רעות" שהוא קיבל- ונהנתי!!

יצאתי מנק' הנחה שהסרט כבר לא רק סביב רכבים אלא סרט אקשן לכל דבר וזה בסדר.

הסרט מלא בהומור עצמי עם טוויסט בעלילה וסוף שדורש סרט נוסף.

מחכה כבר למהיר ועצבני 7!

הנסיעה הביתה התנהלה בקצב מאוד מהיר :)

😈Seat Leon Cupra 280😈

פורסם
הלכתי אתמול לראות את הסרט למרות כל הביקורות ה"רעות" שהוא קיבל- ונהנתי!!

יצאתי מנק' הנחה שהסרט כבר לא רק סביב רכבים אלא סרט אקשן לכל דבר וזה בסדר.

הסרט מלא בהומור עצמי עם טוויסט בעלילה וסוף שדורש סרט נוסף.

מחכה כבר למהיר ועצבני 7!

הנסיעה הביתה התנהלה בקצב מאוד מהיר :)

מהיר ועצבני 7 לפי מה שהבנתי אמור לצאת שנה הבאה.

הוא יהיה סרט דאווין(בדיוק כמו 3).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
למה אתה מוציא מן הכלל את 3 ואת 7 העתידי?

הלא בכולם יש אלמנט של דאווין?

כי ב3 לא הייתה טיפת הגיון והוא מתחרה על התואר עם 6.

למה להיכנס לכל פנייה בדריפט?זה לא יגרום לך לפנות מהר יותר אלא סתם ישחוק לך את הצמיגים.

• תוכן חדש...