Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
יש לך מזל שאתה לא מכיר את cerebrel cortex.

lolz :D

אל תקום מהכיסא גם כשתראה את הכתוביות, אחרי חצי דקה יש את ההמשך.

פעם רק בסרטים של מארבל ואחרים (גיבורים ושות') היו רואים טיזרים לסרטי המשך.

עכשיו נראה שבכל סרט שני שיוצא לעולם הקולנוע קפצו על הטרנד הזה.

בקיצור,אם הסרט הראשון היה מעניין,כיף לצפייה,אקשן,ועם עלילה נורמלית,הרי שמהסרט השני התחילה הירידה באיכות,ומהשלישי בכלל באת לשרוף זמן מחייך,לגחך פה ושם,ובכלל רק בגלל האקשן (בלי לחפש הגיון).

נו שוין :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

עוד סרט גרוע לרשימה,

כל הסרט עצמו לא מצחיק באמת,לא צחקתי פעם אחת,בקודמים בכיתי מצחוק בזמן הסרט.

רק הסוף היה משעשע.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

עושה רושם שמהיר והעצבני מתחיל לדעוף. הנה, סרטים אחרים שבקושי היה תקציב לעשות אותם גרפו כבר יותר כסף בשבועות הראשונים שלהם מאשר F&F#6

http://movies.yahoo.com/news/purge-creepy-cheapie-chills-fast-6-36m-box-143754889.html

נאמר שהמהיר והעצבני גרף כבר 200 מיליון דולר מרגע יציאתו לארקנים ועד היום.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אודה כי לא ראיתי את הסרט אבל מהתיאורים עד עכשיו זה מזכיר את הסרט העלוב טורק'. למי שמכיר זה עם החברה ואופנועי הכביש. סרט שהוא בולשיט אחד גדול. אבל מי שבאמת רוצה להתפקע מצחוק שיעביר לדקה ה 4:00. אז באמת הבולשיט חוגג.

http://www.youtube.com/watch?v=PPWoz7WTmjU דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

פורסם

זה בכלל פאקינג מגוחך. הנה המהיר והעצבני בגירסה ההודית. רק שימו לך למשאית הכאילו משוריינת. רכב של העירייה לתפיסת כלבים משוטטים יותר משוריין ממנה. למי שמבין באופנועים בקטע מהדקה 2:40 ואילך יש מרדף של שני הבחורים על אופנוע צהוב (סזוקי בנדיט 1200 עם בקושי 100 כ"ס) שמצליח להדביק כל הזמן את הבחור באופנוע האדום (סזוקי היבואסה עם מעל ל 180 כ"ס). זה גם בולשיט אחד גדול.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=_pDerI92AUc&feature=endscreen דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

פורסם

וואי המומנט הזה הרג אותי. שתי הבחורות על האופנועים זה פשוט גאוני, צריך לתייג את זה כקומדיה.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
זה בכלל פאקינג מגוחך. הנה המהיר והעצבני בגירסה ההודית. רק שימו לך למשאית הכאילו משוריינת. רכב של העירייה לתפיסת כלבים משוטטים יותר משוריין ממנה. למי שמבין באופנועים בקטע מהדקה 2:40 ואילך יש מרדף של שני הבחורים על אופנוע צהוב (סזוקי בנדיט 1200 עם בקושי 100 כ"ס) שמצליח להדביק כל הזמן את הבחור באופנוע האדום (סזוקי היבואסה עם מעל ל 180 כ"ס). זה גם בולשיט אחד גדול.

http://www.youtube.com/watch?NR=1&v=_pDerI92AUc&feature=endscreen דרך יוטיוב

ענק, כל הסרטון הזה פשוט גדול, סוזוקי סמוראי יושב להיבואסה על הזנב בכביש פתוח :-)

haters will hate

• תוכן חדש...