Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ברדק קולנועי רצוף עם סצנות מההזויות שראיתי. זה מרגיש כאילו התאמצו לסגור את כל הפינות בעלילה עד עכשיו ולהכין את השטח לסרט השביעי (והאחרון אני מקווה). גרם לי להתגעגע לסרט הראשון.

פורסם

בקרוב ניראה גל חדש של לנסרים ועונדות דורבו בצבעים בוהקים עם ספויילרים שלא יביישו F16.

כניראה גם מזדה 3 תצטרף לחגיגה: עוד יותר ניקלים, תאורה כחולה בתחתית וקסנון.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם
בקרוב ניראה גל חדש של לנסרים ועונדות דורבו בצבעים בוהקים עם ספויילרים שלא יביישו F16.

כניראה גם מזדה 3 תצטרף לחגיגה: עוד יותר ניקלים, תאורה כחולה בתחתית וקסנון.

אכן הספוילר של דומינק היקר לא אכזב.

מילה טובה על הג'ולייטה האדומה המקסימה שהייתה בסוף והבימריות בהתחלה :D

ובין לבין ג'אנק.

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אכן יש להם קטע מוזר שבאמצע מירוץ מורידים הילוך ברכב אמריקאי אוטומטי ל L ואיכשהו מאיצים, קטע הזוי.

אני אישית לא אהבתי שיש שם הרבה קטעים שמרוב מהירות בקטעי האקשן לא הספקתי אפילו לקלוט את כל מה שקורה על המסך(גם ברובוטריקים זה קורה)

נ.ב מה הקטע של דומיניק שהוא פתאום נגד מכוניות מיובאות?? במהיר ועצבני לא היתה לו הונדה S2000? או שאני טועה?

פורסם
חשבתי שהתכוונת לגל גדות.

מסכנה גל הרגו אותה בסרט..

סה״כ אהבתי את הסרט, חוץ משני קטעים: שטנק קופץ ממשאית

והשני שהמסלול של המטוס לא נגמר 10 דק!

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

אביב.

ותודה שגילית והרסת למי שלא ראה את הסרט.... :x :x :x :x

פורסם

סה״כ אהבתי את הסרט, חוץ משני קטעים: שטנק קופץ ממשאית

והשני שהמסלול של המטוס לא נגמר 10 דק!

אביב.

10 דקות? אולי משהו כמו חצי שעה:lol:

לא באמת הרגו אותה. ואני חושב שעכשיו אני הרסתי.

הצרפתיה שלי,

פיג'ו 307 1.6 ליטר 2008.

פורסם

על מה ציפית שנדבר כאן בשרשור שהוא על מהיר ועצבני?:shock:

פתחת את פנדורה השתוקקת לגלות8)

העיקר שבסוף הסרט מופיע ג׳ייסון סטיית׳ם ואז יודעים שיהיה 7..

אביב.

SEAT LEON 1.8 TSI

burn rubber,not your soul

פורסם

זה לא משנה אם הוא כתב ספוילר לגביה או לא,מי שראה את השלישי בסדרה (טוקיו דריפט) יודע שהאן שם לבד פחות או יותר,ללא בחורה.

אז היה צפוי שהיא תסיים בסרט הזה.

חוצמזה שזה מסוג הסרטים שללא פואנטה,הגיון,עלילה,או סדר כלשהו - אז אי אפשר להרוס לאחרים :)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

ניסיתי להניא את חבריי מלראות את הסרט לאחר התגובות פה, אבל בסוף זרמתי ואתמול בערב צפינו בו.

היו כמה סצנות בדיוניות והזויות אבל השיא היה כשוויין קפץ מעל הגשר להציל את הבחורה- הקהל באולם פשוט התגלגל מצחוק למראה הסצנה הבדיונית\הזויה\מוגזמת\בוליוודית.

כן, הסרט בוליוודי לחלוטין ולטעמי זה חבל, כי מסדרת סרטים שהתחילה טוב עם חבר'ה שאוהבים מכוניות וקצת אקשן זה הפך לסרט שבהשוואה אליו מסע בין כוכבים זו דרמת ריאליטי....עם קצת מכוניות.

לפחות בסצינה הראשונה היו את כל ה-M5, חבר שלי ניסה להדליק אותי ואמר לי "למה לא לקחת M5? רכב מפלצת", עניתי לו "תביא M5, אני אתן לך בראש מגלגול\עמידה"...

לאות מחאה בחזרה הביתה נהגתי כל הדרך על 40 קמ"ש.

:)

ניתן לפנות אלי בה"פ לייעוץ בענייני יהלומים ותכשיטים

http://www.sheynjewellery.com.hk

פורסם
הסרט הזה היה ועודנו מיועד לילדים בני 14-18 עם הבנה מאד בסיסית במוטוריקה.

הוא לא מיועד למי שהיה בקבוצת הגיל הזאת והתבגר מאז, או למי שמתמצא בתחום.

מילים ברזל :-)

חחחח והנה אחד הדברים הגדולים שהצחיקו אותי בסרטים האלה..

LrsTa.jpg

בס"ד

זה אחד החלומות שלי מאזדה 6, כי הוא גם אמין, יפה ממש (על גבול הפוזה אם לא עבר אותו) וגם יש לו כוח לא חסר..
פורסם

טוב החלטתי לא ללכת עם חברים, ידעתי שיגיבו כמו מושפעים אחרי הסרט עם הרכבים,

הלכתח עם חברה שלי הפעם, וגם לקניון בעיר הקרובה, לא היה לי כוח ליס פלנט/סינמה עם כל המושפעים עם מאזדה לאנטיס :)

יש לי רק 2 דברים להגיד,

וואו על היד של לטי, אפילו לי אין יד כזאת

וואו על הספוילר של דום, בהחלט מרשים..

ומן הסתם שיהיו מלא סצינות מנופחות, אבל בסדר זה כולה סרט, ותמיד נהנים מזה, אפילו אם זה בשביל לצחוק על זה..

אני מחכה ל7, ג׳ייסון במהיר ועצבני יהיה מעניין.

Renault Clio MK2 ph1 1.4RT

Renault Clio Sport 172RS 2.0

FRANCE

• תוכן חדש...