Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מהיר ועצבני 6

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4768 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
שדאגו לצאת מהחניה בליווי פול גז בניוטרל עם יונדאי לנטרה, והיו כמה כאלה :lol:

זה עדיף על אהבלים (מכל הגזעים ומכל העדות), שיוצאים מסרט של ואן דאם ומתחילים לקפוץ באויר עם צווחות מפגרות! :lol:

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

• תגובות 97
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
אני שוקל ללכת לקולנוע בתזמון של 5 דקות לפני סוף הסרט רק בשביל לראות את הליצנים שמפרפרים בחניה

אל תשכח מצלמת וידאו.

לפות"ש, למה מראש חשבת שיהיה בסרט הזה עלילה?

זה גלוי וידוע שכל הקטע של הסרט הזה הוא אקשן רדוד עם מכוניות ועלילה שיותר מתאימה לעליזה מארץ הפלאות.

בגלל זה אני אוהב את הסרטים האלה. אני בא לראות סרט, משהו לא אמיתי, מופרך, שיגרום לי לחייך.

מצידי שכל הסרט יהיה כמעט מדע בדיוני. זה גורם לי ליהנות ולחייך? זה שווה את ה40 שקל. או את החשמל שמשלמים בשביל שהLCD בחדר תקרין את הסרט...

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם

הסרט הזה היה ועודנו מיועד לילדים בני 14-18 עם הבנה מאד בסיסית במוטוריקה.

הוא לא מיועד למי שהיה בקבוצת הגיל הזאת והתבגר מאז, או למי שמתמצא בתחום.

פורסם
אל תשכח מצלמת וידאו.

לפות"ש, למה מראש חשבת שיהיה בסרט הזה עלילה?

זה גלוי וידוע שכל הקטע של הסרט הזה הוא אקשן רדוד עם מכוניות ועלילה שיותר מתאימה לעליזה מארץ הפלאות.

בגלל זה אני אוהב את הסרטים האלה. אני בא לראות סרט, משהו לא אמיתי, מופרך, שיגרום לי לחייך.

מצידי שכל הסרט יהיה כמעט מדע בדיוני. זה גורם לי ליהנות ולחייך? זה שווה את ה40 שקל. או את החשמל שמשלמים בשביל שהLCD בחדר תקרין את הסרט...

לא ציפיתי לעלילה מסובכת ומעניינת.

אבל לפחות משהו מעניין.

עזוב את זה שהוא אמר שהרכב הוא עם מנוע דיזל ואז הוא משום מה לוחץ איתו עד ל8-9RPM(שהרי דיזלים מקבלים את מירב הכוח בסלד נמוך),

את התיבות המוזרות שאיכשהו LOW GEAR באוטומט הוא הכי חזק.

ואלפא רומאו שבאופן מפתיע יותר כבדה מG CLASS וריינד רובר יחדיו.

הם הפכו את הסרט גם לקומדיה והקטעים שבהם הלכו מכות היו פשוט מטומטמים.

בנצי-תכננתי ללכת להנג אובר,MAN OF STEEL שווה?

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם

אני אלך לראות את הסרט כנראה,

לא בגלל שלא התבגרתי דריש, בגלל שפלעמים סרט זול, רדוד, אבל שכיף לראות זה הרבה יותר כיף מסרט עם עלילה כבדה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין במפץ הגדול? מזל טוב, גם לך יש תאוריה דמיונית. :-P

פורסם
אני אלך לראות את הסרט כנראה,

לא בגלל שלא התבגרתי דריש, בגלל שפלעמים סרט זול, רדוד, אבל שכיף לראות זה הרבה יותר כיף מסרט עם עלילה כבדה.

הסרט הזה כל כך רדוד וחסר עלילה שאפילו ילד בן 11 לא יהנה אלא מקטעי האקשן(הסדיסטיים).

אני מנסה לחשוב על תשובה שלא תוציא אותי גייז, לא תגרום לי לתאר לך את הג'ונסון שלי ולא תזכה אותי בהתראה. אין כזו.
פורסם
עלילה שיותר מתאימה לעליזה מארץ הפלאות.

קודם תקרא את אליסה בארץ הפלאות, ואז דבר :mad:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

חופשי לכלך.

רק מלדעת מה עומד מאחרי כתיבת הסיפור לא ניתן להגיד דבר כזה.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

אף אחד לא באמת יודע מה עומד מאחוריי כתיבת הספר. כל הפיסלוסופים והפסיכולוגים רק משערים על מה נכתבה עליזה (עליזה זה הגרסה המרוקאית), כשבפועל, צ'ארלס דודג'סטון לא השאיר שום תשובה ודאית לשאלה למה הוא כתב את מה שכתב, או למה הוא התכוון :)

זה קצת מזכיר לי את הפרק בסאות' פארק, שבו עשו פארודיה על "התפסן בשדה השיפון". הפארודיה הייתה על כך שאנשים (המבוגרים) הרבה פעמים מנסים לקרוא מעבר לשורות כשלא צריך. וכך, הילדים כתבו ספר שמלא בקללות ומילות גנאי, והספר הצליח בכל העולם, כי אנשים פירשו אותו בדרכים שונות ומשונות, כשבפועל סתם היה מדובר בסיפור ילדים מלא בקללות.

ועדיין, הוא סתם לכלך :)

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
קודם תקרא את אליסה בארץ הפלאות, ואז דבר :mad:

חופשי לכלך.

רק מלדעת מה עומד מאחרי כתיבת הסיפור לא ניתן להגיד דבר כזה.

הכוונה הייתה לעלילה הזויה. העלילה בעליזה בארץ הפלאות היא הזויה (אל תגיד לי שקלפים מהלכים וארנבים מדברים זה לא הזוי). אני לא נכנס לאם הסיפור מעניין או לא, כיפי או לא, חשוב או לא, מטומטם או לא. זה שיש משהו מאחורי הסיפור הזה, זה ידוע. הכוונה הייתה פשוט לעלילה הזויה. זה הכל.

באותה מידה אפשר לכתוב שם מסע בין כוכבים או רידיק. כל הסיפורים האלה מופרכים מהיסוד והם בדיוניים. כל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. שוב, יכול להיות שיש איזה מוסר השכל מאחוריהם (לא במקרה של מסע בין כוכבים ורידיק) אבל זאת לא הכוונה.

מדהים איך תמיד אנשים פה נטפלים לאיזה שטות קטנה ונעלבים מכלום.

A good drive is measured with G's, not KMH

Always go sideways

פורסם
הכוונה הייתה לעלילה הזויה. העלילה בעליזה בארץ הפלאות היא הזויה (אל תגיד לי שקלפים מהלכים וארנבים מדברים זה לא הזוי). אני לא נכנס לאם הסיפור מעניין או לא, כיפי או לא, חשוב או לא, מטומטם או לא. זה שיש משהו מאחורי הסיפור הזה, זה ידוע. הכוונה הייתה פשוט לעלילה הזויה. זה הכל.

באותה מידה אפשר לכתוב שם מסע בין כוכבים או רידיק. כל הסיפורים האלה מופרכים מהיסוד והם בדיוניים. כל קשר בינם לבין המציאות הוא מקרי בהחלט. שוב, יכול להיות שיש איזה מוסר השכל מאחוריהם (לא במקרה של מסע בין כוכבים ורידיק) אבל זאת לא הכוונה.

מדהים איך תמיד אנשים פה נטפלים לאיזה שטות קטנה ונעלבים מכלום.

העלילה בסרט לא כזו הזויה.

חוץ מזה שיש איזה צ'יפ לא מציאותי שהם כולם רודפים אחריו.

הקטעי אקשן מטומטמים וזה מה שמוציא את ההגיון-טנק שנוסע ודורס חפים מפשע?אנשים קופצים מעל תהום על מכונית שנוסעת מהר ונכנסים לתוכה?אנשים קופצים לתוך אוטו ממטוס ממריא?

פורסם
זה שווה את ה40 שקל.

16ש"ח,דרך "בהצדעה",תקף עד סוף החודש ;)

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם
16ש"ח,דרך "בהצדעה",תקף עד סוף החודש ;)

לא שווה את ה22 ש"ח שעלה לי דרך מועדון "טוב" של חבר :(

• תוכן חדש...