Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מבקש המלצה לנייד מסוג DELL

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אנחנו צריכים נייד חדש מסוג DELL (יש לנו היסטוריה טובה עימם), אך אין לנו הבנה מיוחדת בנושא.

הדרישות:

א. כונן DVD (כי זה אמור לשמש את השותף שלי לטיסות ארוכות וצפייה בסרטי DVD, אל תציעו בבקשה שום תחליף אחר)

ב. WIN 7 ENGLISH

ג. OFFICE ENGLISH

ד. סוללה שמחזיקה טיסה ארוכה (או קרוב לזה, אם יש)

ה. יציאות HDMI ו- VGA (או איך שלא נקראת היציאה הישנה יותר עם ה- 15 פינים)

ו. ש"יחזיק" כמה שנים, כלומר: (א) מעבד סביר + (ב) ראיתי שהם מגיעים ברובם עם 4GB, אם זה לא מספיק אז אנא רישמו לי את המלצתכם

ז. יחס משקל/מסך סביר, כלומר על המחשב הזה צריכים לעבוד, עם מסמכי WORD, EXCEL וכו', כך שהוא לא חייב להיות ענק, אבל לא יכול להיות 10"...

תודה :-)

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אני במקרה מתכוון למכור מחשב שבדיוק עונה לדרישות שלך.

Latitude E6330

תודה, אבל אנחנו צריכים חדש, עם קבלה, אחריות וכו'.

פורסם

אני לא יודע איך משיגים היום מחשב חדש עם 7 למען האמת, לדעתי כולם עם קקה8 היתי מתחיל לברר מזה.

לא ראיתי שום דבר מיוחד בדרישות, כל מחשב עם i5 ו 4G RAM יוכל לענות עליהן.

היה טוב אם היית מוצא אחד עם SSD אבל יש לי הרגשה שיהיה קשה למצוא את המפרט הזה עם SSD

היתי מוותר עם על אופיס 2013 אם אתה יכול ולוקח 2010.

בעצם כשני חושב על זה, היתי קונה מחשב, קונה SSD, דוחף SSD בתוך מחשב, מתקין 7 ו 2010 ו טה-דה, בול עונה על כל מה שרצית ויותר.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

הוצע לי VOSTRO 3450 במחיר סביר, או Latitude 5430 במחיר יקר...

נראה לי שאלך על הווסטרו. דעות? שאלות?

פורסם

אני אמנם לא אובייקטיבי, אבל גם אם כן הייתי, והיה מוצע לי מחשב טוב יותר (ללא ספק) וזול יותר (משמעותית) משניהם, לא הייתי פוסל על הסף.

גם אם זה אומר שנתיים וחצי אחריות במקום שלוש, ולהגיד לרו"ח להכניס את זה להוצאות על סמך הסכם מכירה במקום חשבונית מס (חוקי למהדרין).

אבל זה אני ...

פורסם

הווסטרו טוב אבל השאלה איזה דגם בדיוק כי יש כמה מפרטים.

אישית אני עובד כבר שנתיים פלוס עם 3550 (מחשב דומה אבל עם מסך יותר גדול) שהמפרט שלו כולל כרטיס מסך חזק (דרוש לי לצרכי שרטוט) וסוללה 9 תאים שיותר כבדה אבל מחזיקה כ 7 שעות עבודה אמיתית.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המלצה מנסיון:

מחשב נייד מדגם לטיטיוד E6430.

המחשב כולל כונן DVD פנימי ואפשרות לשים סוללת 9 תאים מקורית שמחזיקה 5-6 שעות עבודה על מסך 15.6 כך שמן הסתם תחזיק יותר במסך ה14 אינץ'.

אם זה לא מפריע לו- אז שיקח 2 סוללות של 6 תאים ושיחליף במידת הצורך.

בשימוש רגוע על ה15.6 הסוללה מחזיקה 7-8 שעות עבודה בלי להתאמץ.

מעבד I5 ו4 ג'יגה זיכרון יספיקו לצרכים שלך.

מומלץ מאוד לקחת כונן SSD- גם צריכת חשמל נמוכה יותר וגם מתחמם פחות- משמע המאוורר פועל פחות וכך נחסך זמן סוללה נוסף.

לגבי וינדוס 7, יש חנויות שמאפשרות זאת בתשלום (כ300 ש"ח) עם כל הדרייברים הדרושים.

לגבי אופיס 2013 (גרסת פרופשיונל)- דווקא לדעתי הוא נוח יותר מאופיס 2010.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

פורסם
המלצה מנסיון:

מחשב נייד מדגם לטיטיוד E6430.

המחשב כולל כונן DVD פנימי ואפשרות לשים סוללת 9 תאים מקורית שמחזיקה 5-6 שעות עבודה על מסך 15.6 כך שמן הסתם תחזיק יותר במסך ה14 אינץ'.

אם זה לא מפריע לו- אז שיקח 2 סוללות של 6 תאים ושיחליף במידת הצורך.

בשימוש רגוע על ה15.6 הסוללה מחזיקה 7-8 שעות עבודה בלי להתאמץ.

מעבד I5 ו4 ג'יגה זיכרון יספיקו לצרכים שלך.

מומלץ מאוד לקחת כונן SSD- גם צריכת חשמל נמוכה יותר וגם מתחמם פחות- משמע המאוורר פועל פחות וכך נחסך זמן סוללה נוסף.

לגבי וינדוס 7, יש חנויות שמאפשרות זאת בתשלום (כ300 ש"ח) עם כל הדרייברים הדרושים.

לגבי אופיס 2013 (גרסת פרופשיונל)- דווקא לדעתי הוא נוח יותר מאופיס 2010.

הלטיטיוד מצויין אבל ההפרש במחיר לא קטן. בזמנו הדגמים שהוצעו היו עם מסך מבריק. לא יודע לגבי היום.

לגבי האופיס, הכי נוח לטעמי זה האופן אופיס.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

המסכים של דגמי הלטיטיוד ב3 הדורות האחרונים הם מט. מעולם לא ראיתי דגם עם מבריק, וזה יתרון לדעתי.

נכון שהם יקרים ביחס לווסטרו אך מצד שני מעוצבים יותר ועם איכות חומרים גבוהה יותר (וזה מורגש). לפחות ביחס לווסטרו 3750 או ווסטרו 3350.

לדעתי מסך 13.3 יהיה האופטימלי (יחס משקל/ סוללה טוב) אך גם ה14 יהיה מצויין. 15.6 זה עונש מבחינת הסחיבה (ואני סטודנט).

יש גם אפשרות לדגם E6430s אך הוא יקר יותר ואינו נמכר בארץ. יש לי אותו, והוא קל מדגם הרגיל של E6430. והוא מעולה מבחינתי (מסך 14 בגוף של 13.3 מבחינת מידות ומשקל).

לסיכום, המחשבים של סדרת הלטיטיוד (סדרה E5 או E6) מעולות, ומתחתן יש את ווסטרו. שגם לא תאכזב. ממליץ להסתכל בחנות ולפי זה להחליט. רק לבדוק שהמעבד הוא מהדור השלישי- ז"א בעל סימול שמתחיל כך: iX-3XXX. הX זה סדרות ודגמים. הספרה 3. מסמלת את הדור השלישי שהוא חסכוני משמעותית (לדוגמא: i5-3320).

בשביל החוויה והחיסכון בסוללה, ממליץ לשדרג לכונן SSD.

עוד לא נולדה המלחמה שגבר יכול לנצח בה אישה, ולא לשלם מחיר יקר יותר בטווח הארוך.

• תוכן חדש...