Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

לאחר שהתקנתי וינדוס 7 בשני מחשבים שונים קפצה לי ההודעה שאני "קורבן" לשימוש בסריאל לא חוקי.

כמובן שהוא חוקי רק למחשב אחד.

באתר ארגון המורים יש רישיון לוינדוס 7 ב60 שקלים, יש מישהו שיכול לעזור לי בנושא?

להזמין בשבילי ואמסור את הכסף מיידית?

אשמח לקבל עזרה,

לצערי אין לי הודעות פרטיות לכן אשמח לקבל הודעה פה או בטלפון 0526822077.

תודה רבה,

אלון

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

הרשיון של ארגון המורים/הסתדרות המורים הוא לא חוקי בדיוק כמו ההתקנה של המחשב השני.

בתנאי הרישיון כתוב שהוא תקף רק כל עוד המשתמש מועסק ע"י משרד החינוך/בית-ספר או שהוא פנסיונר של מערכת החינוך.

כמו"כ הרשיון הינו רישיון שדרוג ומחיייב רשיון OEM למערכת הפעלה קודמת.

נכון שניתן להתקינו גם על מחשב בתול (יש להתקין פעמיים) - אבל חוקי זה לא.

לא ברור לי למה אתה רוצה לשלם כסף על משהו לא חוקי שאפשר למצוא באינטרנט חינם אין כסף?

אין בדבריי אלה משום עידוד לזיוף או שימוש לא חוקי בתוכנה כלשהי.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

הסדר המורים אינו קשור לארגון\הסתדרות המורים אלא דווקא למשרד החינוך.

מקור להתקנה חוקית בתולית הוא רשיון סטודנטים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
הרשיון של ארגון המורים/הסתדרות המורים הוא לא חוקי בדיוק כמו ההתקנה של המחשב השני.

בתנאי הרישיון כתוב שהוא תקף רק כל עוד המשתמש מועסק ע"י משרד החינוך/בית-ספר או שהוא פנסיונר של מערכת החינוך.

כמו"כ הרשיון הינו רישיון שדרוג ומחיייב רשיון OEM למערכת הפעלה קודמת.

נכון שניתן להתקינו גם על מחשב בתול (יש להתקין פעמיים) - אבל חוקי זה לא.

לא ברור לי למה אתה רוצה לשלם כסף על משהו לא חוקי שאפשר למצוא באינטרנט חינם אין כסף?

אין בדבריי אלה משום עידוד לזיוף או שימוש לא חוקי בתוכנה כלשהי.

רישיון של ארגון המורים הוא רשיון חוקי לכל דבר למחשב אחד.

כאשר אתה משתמש בסריאל שקנית דרך ארגון המורים אתה לא צריך להכניס סריאל נוסף.

כאשר אתה מתקין אתה מכניס את הסריאל שקיבלת מהארגון וממשיך הלאה עם רישיון חוקי המאפשר הורדת עדכונים וכו'.

HU: Alpine W520 processor: JBL MS8 comp: Audison voce 3way @ Zapco reference 1000.4 & Zapco reference 350.2 Sub: Hertz HX300D @ Audison LRX 1.1

פורסם

אם אתה מדבר "חוקי" מבחינת היכולת להוריד עדכונים (ולא "חוקי" מבחינת תנאי הרישיון) אתה צודק.

מבחינת תנאי הרישיון של מיקרוסופט מדובר בשימוש הנוגד את תנאי הרישיון.

לכן אם תתקין Windows 7 Ultimate פרוץ מהאינטרנט, מבחינת עדכונים תהיה "חוקי", אך בלי להזדקק לחסדיו של אף אחד ובלי לשלם כסף.

מבחינת מיקרוסופט/BSA אם רכשת בכסף תוכנה שתנאי הרישיון שלה אינם תואמים את השימוש שאתה עושה בה, הרי שאתה עושה שימוש לא חוקי בתוכנה ותשלום כלשהו לא מכשיר זאת.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם

גירסת OEM ביתית עולה 400 ש"ח.

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

פורסם
לא שישים ש"ח, אך אם יש לך תלמיד בבית או שאתה סטונדט, יש להוריד גרסה ב 470 ש"ח באתר לתלמיד.

רגע- עכשיו ראיתי בפעם הראשונה את האתר, מציעים שם WIN8 PRO ב390 ש"ח- המחיר פצצה אבל לא הבנתי אם הגירסה מחייבת רישיון לגירסה קודמת(גירסת שידרוג כמו שמופיע במיקרוסופט לסטודנטים) או גירסה מלאה עצמאית שניתנת להתקנה ללא גירסה קודמת?

אני סטודנט.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

תודה רבה, המחיר באמת מאוד מפתה :-).

אגב- מי שלא צריך תוכנות מיוחדות של וינדוס אלא רק מחשב לגלישה, אינטרנט, סרטים, ומיסמכים אז השבוע גיליתי (כן כן אני יודע שממש לקח לי נצח) הפצת לינוקס מצויינת שהייתה מאוד ידידותית אפילו לאחד כמוני שזו הפעם הראשונה בלינוקס- OPENSUSE.

פשוט מיתחרה חינמי ומצויין לוינדוס, מה שהכי אהבתי בה זה צורת ההתקנה של התוכנות שבאובונטו לא הבנתי כלום ואין לי מושג בקונסול.

לOPENSUSE יש אתר לחיפוש התוכנה הרצויה ויש אפשרות 1CLICK INSTALL שעושה הכל בלחיצת כפתור ממש כמו בוינדוס.

מקווה שזה יעזור למישהו :-)

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אין אף אחד בקהל?

• תוכן חדש...