Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף דור 4 1.6 אוטומט

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי חבר שמעוניין לקנות את הרכב הזה.

רוב הסיכויים שהוא לא יקשיב לי למה לא כדאי לקנות.

אשמח אם תציינו אתם סיבות בעד ונגד.

האם רכב יפני ישן יהיה עדיף על רכב גרמני ישן?

פורסם

למה כן? נוחה מאוד, בטיחותית לזמנה נראית טוב ודי מאובזרת.

למה לא? עלויות אחזקה גבוהות (ביטוח וחלפים), גיר אוטומטי בעייתי, מנוע עצל ומיושן ודי צפופה מאחור.

אני לא יודע עד כמה רכב יפני יהיה יותר טוב.

בזמנו כשהיה לי את ה MK4 שלי לאחותי היה פורד פוקוס מאותו שנתון. הגולף הייתה יותר טובה מהפוקוס.

VW Golf GTI 2006 Manual

פורסם

האידיולוגיה שפיתחתי לי בנושא זה שעדיף בתור רכב ישן, לרכוש מכונית יפאנית,

המכוניות הגרמניות מעולות ואמינות מאוד בהתחלה, לאחר שעוברות השנים והקילומטראז' מצטבר

אז אתה מתחיל לקבל ריג'קטים מהרכב, רעש מפה תקלה שם ואז זה הופך להיות מאוד בעייתי ויקר.

ומהנסיון שלי כשזה מגיע זה מגיע.

הייתה לי בעבר VW פולו 1998 עם 190 אלף ק"מ שפשוט רוששה אותי ולא נתנה לי מנוח, ממוסך למוסך ואני אישית לא זה שצברתי את כל הקילומטראז' הזה.

לעומת זאת, את הק"מ למוסכים אני והגרריסטים צברנו.

אם בכל מקרה החבר מצא איזשהי מציאה, גולף ממכר, או סתם שמורה מזקן עם ק"מ נמוך, שינסה לחפש כבר מנוע 2.0

הרבה יותר חזקה, יותר זריזה ויותר חסכונית , השילוב של הבודי הכבד עם מנוע 1.6 לא עושה טוב לתצרוכת דלק.

מה התקציב שלו?

I should win a fucking AWARD for being me

• תוכן חדש...