Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4791 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אם אין לך ידע רפואי מתאים, תזעיק את כוחות ההצלה ותחכה במקום עד להגעתם. כל מה שתעשה ללא ידע רפואי תוך גרימת נזק, עקב חוסר ידע יכול להביא אותך למצבים משפטיים לא נעימים כלל.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אז לפי מה שאתה אומר אפשר לתבוע אותי על נזק שיכול להיות שגרמתי גם במקרה שהרכב התחיל לבעור ואם לא הייתי מוציא אותם הם היו נשרפים?

במצב כזה לא. גם אם הוא ינסה לתבוע, לא מאמין ששום עו"ד ייקח את התביעה לטיפולו.

בכל מקרה אחר, בפירוש - כן. אנשים ברובם הם זבל, זה שהצלת אותם לא מעניין להם ת'ישבן אם הם מריחים הזדמנות להרוויח כסף (ועוד סכומים כאלו).

פורסם
במצב כזה לא. גם אם הוא ינסה לתבוע, לא מאמין ששום עו"ד ייקח את התביעה לטיפולו.

בכל מקרה אחר, בפירוש - כן. אנשים ברובם הם זבל, זה שהצלת אותם לא מעניין להם ת'ישבן אם הם מריחים הזדמנות להרוויח כסף (ועוד סכומים כאלו).

ע"וד מריח כסף,לא רואה בעיניים...לקחו כבר תיקים יותר בזויים..

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

תשמע, עורך דין שמכבד את עצמו ואת המקצוע לא ייקח כל תיק שהוא מריח בו כסף. כאלו שכן, לא ממש מצליחים במקצוע.

כמה כבר אפשר לבזות את עצמך? עורכי דין שמגיעים עם תיקים בזויים לבית משפט הרי כבר מזוהים על ידי השופטים. אז כמה שופט כבר יוכל לסבול עורך דין כזה?

אם בכל זאת יימצא עורך הדין ההזוי שכן יטפל בזה, הוא יתגלגל מבית המשפט ביחד עם מרשו בבושת פנים תוך כדי תשלום הוצאות משפט ועוגמת נפש.

פורסם

זו דילמה מוכרת:

מצד אחד עומד ההכרח להציל את האדם

מן הצד האחר ברור ייגרם או יוחמר נזק

כאן עומדת למסייע הגנת הכורח - ההכרח לבצע את המעשה הפלילי (לכאורה, נגרם נזק לאדם וזהו מעשה פלילי לכל דבר ונכנס תחת הקטגוריה של תקיפה הגורמת חבלה של ממש).

לצורך הרשעה פלילית, ישנו צורך להוכיח שני דברים: המעשה הפלילי (שהוכח, ויש לו תוצאות בדמות נזק לנפגע), אל חייבת להיות מוכחת גם הכוונה הפלילית: המניע שגרם לאדם לבצע את המעשה הפלילי.

מכיוון שהמניע הוא אינו מניע קרימינלי (רצון לפגוע באדם על רקע סיבה מסויימת, או לעיתים ללא סיבה כלל) אלא מניע הומני (רצון לסייע לאדם במצוקה ולמנוע מוות או נזק גדול יותר) אין כאן משום כוונה פלילית ולכן לא תהיה הרשעה.

סייג להוכחת הכוונה הפלילית הוא עבירת תנועה (ישנו מעשה פלילי, אך לא ניתן להוכיח כוונה) בה ההרשעה היא לפי שיקול דעתו של השופט. למעשה, דו"ח תנועה מהווה כתב אישום לכל דבר ועניין.

כאן אין עילת תביעה, מכיוון שכל עו"ד שמבין בתחום יבין מיד שקמה לנתבע הגנה והוא לא ירצה לטפל בתיק, כי הסוף ידוע מראש.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

בסה"כ, אני חושב שפעלת נכון. תמיד יש מה לשפר ומה ללמוד ולהוסיף על הידע.

האינסטינקט הראשוני, הוא אכן לנסות ולהוציא את הפצועים מהרכב, לפחות למי שלא עבר הכשרה מתאימה.

גישה לאירוע כזה, צריכה להיות מלווה בהרבה אומץ לב/תעצומות נפש/לא יודע איך לקרוא לזה.

שני אירועים שבהם נזכרתי הקשורים לזה:

פעם, כשהייתי עם חברה שלי במושב, אחות במקצועה, נקלענו לזירת תאונת דרכים, שבה בחור צעיר התהפך עם רכב בסיבוב חד. הוא לא היה חגור ולכן הועף מהרכב.

החברה רצה אליו. כולו היה מלא דם ונשם בקושי (בדיעבד - אילו היו כנראה פרפורי הגסיסה שלו). היא ניסתה לעשות לו החייאה והנשמה (כמובן שלא היו עליה לא כפפות, ולא ציוד אחר) עד הגיע האמבולנס (זה לקח זמן ארוך. כמעט נצח). אח"כ נקבע מותו.

אח"כ, החברה היתה צריכה לעבור כל מיני בדיקות כדי לראות שלא נדבקה באיידס וכו'.

בקורס החייאה שהועבר במקום עבודתי, כשהגיע פרק ההנשמה, אמר המדריך, שתשקלו פעמיים ואף יותר, אם אתם באמת רוצים ומוכנים להנשים (כי יש תמיד סיכויים להדבקויות מכל מיני מחלות לא עלינו), וזה באמת תלוי במי צריך גם לטפל.

אז לפני שאתם מציעים לפצוע לתבוע (:wink: ) בגין הזזתו הלא מיומנת לכאורה - תחשבו גם על זה.

alfa 156 2.5.

פורסם

יש הרבה דברים "מעניינים" בהתנהלות הרשויות מול מי שרוצה לעזור.

דוגמה :

לפני כמה חודשים טסתי עם חניך באיזור השרון וראיתי שריפה גדולה בשדה בור.

החניך שלי ,כולו התרגשות, אומר לי שחייבים להודיע למכבי אש ושאפשר לתת להם נ.צ והכוונה מהאוויר וכו'...

לצערי הייתי חייב לצנן את להט הקרב שבו ולעצור אותו מקריאת העזרה כלקח ממקרה קודם -שאירע כשנה קודם- מקרה שבו חבר טס באותו איזור ,ראה שריפה,דיווח למכבי האש ובסופו של דבר קיבל הודעת תשלום על סך 8000 ש"ח הוצאות כיבוי.

העניין עומד כרגע בבימ"ש...

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

תתקשר למוקד 100 דווח על שריפה,

ישלחו למקום סייר והמשטרה תזמן כיבוי ולא אתה,

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

לא ממש עובד.

הכיבוי מבקש מהמשטרה את המודיע.

ניסיתי לעשות את זה ליד הבית לגבי מדורה שלא כובתה כראוי והחלה לעכל עץ...

התקשרתי למוקד העירוני והם התעקשו לקבל ממני פרטים מזהים -כמובן שסירבתי.

כשדרשתי להבין למה,המוקדן ענה לי שהכיבוי דורש את שם המודיע...

בסופו של דבר הלכתי לאוטו הוצאתי את המטף וכיביתי את השריפה.

הלכו 20 שקל ,כפרה. אבל לא קיבלתי חשבון של 1000-2000 ש"ח על הוצאת צוות כיבוי.

נבלות !

יש אנשים שאפילו לקנות רכב צרפתי מגובה ב5 שנות אחריות מפחדים לקנות, ואילו אתה מעז לרכוש רכב Low Cost צרפתי רומני משומש עם K200+ ק"מ . מה שאני רוצה לדעת זה איך לעזעזל אתה קם בבוקר עם ביצים כאלה גדולות ?!

פורסם

אל תתקשר למוקד העירוני.

תתקשר למוקד 100, דווח על השריפה מיקום מדוייק,

ומרגע זה "מסרת את הכדור" המשטרה תדאג להעביר את זה לגורם המתאים.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

דוגמה :

החניך שלי ,כולו התרגשות, אומר לי שחייבים להודיע למכבי אש ושאפשר לתת להם נ.צ והכוונה מהאוויר וכו'...

לצערי הייתי חייב לצנן את להט הקרב שבו ולעצור אותו מקריאת העזרה כלקח ממקרה קודם -שאירע כשנה קודם- מקרה שבו חבר טס באותו איזור ,ראה שריפה,דיווח למכבי האש ובסופו של דבר קיבל הודעת תשלום על סך 8000 ש"ח הוצאות כיבוי.

ביום שישי אחה"צ, יש שריפה כמה חנויות ממני (כשהייתי בעבודה) אחד העובדים הצעירים בא אלי בריצה תזמין כיבוי אש, אני מצנן לו את ההתלהבות במשפט אחד, שישרף כל המתחם אני לא מתכוון להזמין כיבוי אש כי הם עוד יחייבו אותי על זה

החברה הופכת אותנו לחשדנים ואת האמת כבר מפחיד לעזור לאחרים ע"ע המקרה שבו בן אדם שעשה החיאה לזרה לגמרי נתבע אישית, כיבוי אש שמחייבים עבור קריאה עוברי אורח שרצו למנוע נזק גדול יותר.

אח"כ אנשים מתפלאים למה לעיתים אדם חושב פעמיים אם לעזור לאדם זר לחלוטין, שמא יצטרך עוד לתת על כך דין וחשבון

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

דוגמה :

ביום שישי אחה"צ, יש שריפה כמה חנויות ממני (כשהייתי בעבודה) אחד העובדים הצעירים בא אלי בריצה תזמין כיבוי אש, אני מצנן לו את ההתלהבות במשפט אחד, שישרף כל המתחם אני לא מתכוון להזמין כיבוי אש כי הם עוד יחייבו אותי על זה

החברה הופכת אותנו לחשדנים ואת האמת כבר מפחיד לעזור לאחרים ע"ע המקרה שבו בן אדם שעשה החיאה לזרה לגמרי נתבע אישית, כיבוי אש שמחייבים עבור קריאה עוברי אורח שרצו למנוע נזק גדול יותר.

אח"כ אנשים מתפלאים למה לעיתים אדם חושב פעמיים אם לעזור לאדם זר לחלוטין, שמא יצטרך עוד לתת על כך דין וחשבון

כשאני התנדבתי בכיבוי אש, אני זוכר בוודאות שמי שקיבל את כל החיובים זה הבנאדם שהאזור או הבית על שמו ולא מי שהזמין אותנו.

פורסם

היה לי כבר מקרה עם השכנה שהתנר שלה עלה באש כשהיא לא היתה בבית והזמנתי עבורה כיבוי אש והם רצו לחייב אותי על זה, מצידי (ואני מתכוון לזה בשיא הרצינות) גם אם כל המדינה תעלה באש, לכיבוי אש אני לא מתקשר יותר לעולם

אגב בערוץ 10 יש תוכנית תחקירים על טיפשות של הראשויות ומסופר שם על מקרה שבו רכב אספנות עלה באש, עובר אורח הזמין כיבוי אש והוא חויב על כך (קיבל חיוב בדואר) הקטע המצחיק היה שנשלח חיוב לזה שהזמין את הכיבוי ולא לבעל הרכב

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...