Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Fast Forward בHU פיוניר

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים,

בשעה טובה התחדשתי במערכת בסיסית אך חמודה למדי Pioneer DEH-2550UI.

אני דיי נהנה ממנה אך יש לי בעייה אחת: בחיבור USB המערכת לא מאפשרת לי להריץ Fast Forward בצורה מהירה וחלקה. אני שומע סטים שלמים של מוזיקה (שעה בערך כל Track), ונגיד אני רוצה להגיע לדקה 30:00 אתם תמצאו אותי יושב רבע שעה ולוחץ על כפתור הFast forward עד הדקה הרצוייה (בקיצור: אופציית ההרצה היא איטית, מקובעת, ומאד לא נוח להריץ איתה שירים). כמובן שזה מטרד, זה מעצבן, זה לא פרקטי. חיפשתי דרכים להריץ בצורה מהירה יותר לדקה הרצוייה אך לצערי לא מצאתי. אשמח אם מישהו מכם יהיה המושיע שלי ויילמד אותי איזה טריק שיפתור את הבעיה.

תודה רבה!

פורסם

אני אישית לא מכיר טריק אבל אני יכול להמליץ לך במקום להוריד סט שלם, פשוט להוריד את השיר שבדקה 30:00 בנפרד והגיע אליו צ'יק צ'אק.

JL Audio

פורסם

1+

תנסה להכנס לראש של מי שתכנן את המערכת הזו, הוא לא בנה על זה שמישהו ינסה להריץ חצי שעה, מרבים השירים הם בין 3-7 דקות ובשביל זה מהירות ההרצה הינה קלאסית.

אם היתה הרצה מהירה אז איך היא הייתה מתפקדת עם רוב השירים.

עצה שלי, אמנם הרבה פחות איכותי, אם יש לך אייפון/אייפוד תשמע דרכו עם ה USB (דרכו תוכל להריץ מהר יותר).

SCANSPEAK

פורסם

עצה שלי, אמנם הרבה פחות איכותי, אם יש לך אייפון/אייפוד תשמע דרכו עם ה USB (דרכו תוכל להריץ מהר יותר).

+2 :wink:

שכחתי מהפונקציה הזו, ואם אתה בעל אייפון זה כנראה יהיה מאוד שימושי בשבילך.

חשוב לציין שכשבני אמר "אמנם הרבה פחות איכותי" הוא התכוון כל עוד יש לך יכולת הבחנה וציוד שמאפשר זאת. לרוב המוחלט של המשתמשים הפשוטים אין את היכולת והכלים (:roll:? ) להבחין בשינויי האיכויות.

JL Audio

פורסם

זה נכון...

כשהיה לי ציוד פחות טוב ממה שיש היום לא היה הבדל שמיע.

ולכן המלצתי לנסות, את האמת עשיתי טעות כשנטשתי את "כוח תפוח" ועברתי לאנדרואיד, זה היה ממש נוח, גם טעינה, התממשקות עם WAZE, מוזיקה בקלות...

SCANSPEAK

• תוכן חדש...