Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

אנגלית טכנית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, בוקר טוב.

אני עומד להתחיל לימודי תואר ראשון בהנדסת מכונות.

החלטתי שאני ניגש למבחן אמיר כי רמת האנגלית שלי טובה ואכן קיבלתי פטור מאנגלית.

כשדיברתי עם יועצת הלימודים היא סיפרה לי שהאנגלית שלומדים כוללת גם אנגלית טכנית, עניתי שאני יודע אנגלית טכנית במחשבה על כך שכל החיים התעסקתי עם אנגלית בתחום המחשבים, מצלמות ונושאים טכניים אחרים אבל אחרי זה התחלתי לחשוב שאולי לא לכך הכוונה.

מה זה בעצם אנגלית טכנית והאם כדאי לי (על אף הפטור) להירשם ללימודי אנגלית?

זה לא סה"כ מילים בתחום הטכני שניתן ללמוד לבד? אני צריך להתייחס לזה בכלל?

תודה

פורסם

אנגלית טכנית שעד כמה נתקלתי בהן לפי מה שאומרים רוב הבוחנים הנ"ל - היא פשוט המושגים הטכניים של השימוש בלימודים, כמו למשל שבפסיכומטרי אתה לומד אנגלית ספרותית שבחיים שלך לא תשתמש בשיחה עם בן אדם נורמלי אמריקאי, וגם אמריקאי נורמלי לא ישתמש בה (אלא אם תרצה לכתוב ספר ברמה גבוהה).

בעקרון פשוט כל המושגים האנגליים שנוגעים למה שתלמד בהנדסת מכונות - מושגים טכניים וכדומה.

Opel Adam S 2017

פורסם

"אנגלית טכנית" זה מושג מעורפל. לעתים קרובות משתמשים בו

אנשים שלא יודעים אנגלית כלל, חוץ מאוצר המילים הקשור לעבודתם.

אם אתה יודע אנגלית, כל מה שחסר זה אוצר מילים רלוונטי בתחום. סופגים תוך כדי לימודים.

יש לך רמה טובה, אז בכלל אין פה בעיה.

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם

הבנתי, קצת הדאיג אותי העניין, אבל הבנתי שזה לא רציני.

כל מה שאני צריך (אם אני רוצה לדעת את זה, לא תוך כדי עבודה/לימודים) זה להסתכל על אוצר מילים מתחום המכונות.

תודה רבה

פורסם

חרטא בכפית.

מסכים עם כל הכותבים הנ"ל.

אני מת על כל ה"יועצים בשקל" שיש היום בכל פינה ברחוב.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

עכשיו השאלה לדעתי צריכה להיות אחרת.

יש לך פטור מהאנגלית א ב ל, האם האנגלית אצלכם נחשבת לממוצע בתואר? אם כן חבל לא לעשות את הקורסים.

אלו קורסים קלים (למי שטוב באנגלית באמת, לא סתם במבחן אמיר :) ) שיכולים להעלות את הממוצע.

כמו כן תלוי במוסד, בתל אביב הקורסים היו זבל אמיתי, אבל בבין תחומי הם היו קורסים מעולים שעברו על כתיבה עסקית, יכולות קריאה וסיכום יעיל של חומר וכישורי הרצאה ועמידה מול קהל - כולם חשובים מאוד וחבל לפספס (והמרצים היו מדהימים אחד אחד).

(יש לציין שרמת האנגלית הרגילה והטכנולוגית שלי מאוד גבוהה והיה לי גם פטור מלא מהקורסים. רק מציין לך עוד זוית על הנושא)

ליביו

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

עכשיו גרמת לי לחשוב שוב :) , כן, האנגלית שלי טובה גם בלי קשר למבחן אמיר.

אבל אני חושב על זה שבמקום להתעסק עם האנגלית בתואר- הגשות, מצגות וכו אני אוכל להשקיע בשאר המקצועות...

אני לא יודע אם מלמדים אנגלית ברמה כמו שהצגת, יכול להיות שזה יהיה סתם שטויות ולא משהו מועיל במיוחד

פורסם

אם אתה יודע אנגלית באמת, ז"א ברמה שאין לך בעיה לקרוא מאמרים כל היום, לא תלמד שום דבר חדש בקורס.

אני הלכתי לקורס (למרות שיכלתי לקבל פטור) כי מיד אחרי היה לי שיעור אחר אז ממש לא אכפת לי לבוא מוקדם יותר במקום לגרבץ בבית עוד שעה.

(והמרצה הייתה חמודה)

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם
עכשיו השאלה לדעתי צריכה להיות אחרת.

יש לך פטור מהאנגלית א ב ל, האם האנגלית אצלכם נחשבת לממוצע בתואר? אם כן חבל לא לעשות את הקורסים.

אלו קורסים קלים (למי שטוב באנגלית באמת, לא סתם במבחן אמיר :) ) שיכולים להעלות את הממוצע.

בדיוק השבוע קיבלתי את אותה עצה מחבר שאיתי במכללה

אבל אני חושב על זה שבמקום להתעסק עם האנגלית בתואר- הגשות, מצגות וכו אני אוכל להשקיע בשאר המקצועות...

ההתלבטות שלי זהה

גם לי יש פטור מאנגלית ובימים אלו אני עושה קורס מבוא לפיזיקה כדי להקל על עצמי בסמסטר הראשון

מצד אחד האנגלית סתם תעיק עליי מבחינת מבחנים ומטלות למרות שזה קל בשבילי

מצד שני,להירשם לקורסים באנגלית בשביל ה V להגיע רק למבחנים ולהשפיע על הממוצע לטובה גם קורץ

אז הנושא שנוי במחלוקת...

פורסם
אם אתה יודע אנגלית באמת, ז"א ברמה שאין לך בעיה לקרוא מאמרים כל היום, לא תלמד שום דבר חדש בקורס.

ממש לא נכון.

אני קורא וכותב אנגלית מאז כיתה א/ב , קורא המון ספרים וספרות טכנית באנגלית ומשתמש בה בצורה יומיומית גם עם אשתי שגרה בתקופת הנעורים שלה בארהב ועדיין למדתי המון בקורסים. גם בנושא קריאה והבנה בצורה מהירה של חומר.

כמו שכתבתי - תלוי מאוד במוסד והמרצה שמעביר.

זה לא אנגלית של תיכון.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

אם כך, היה לך קורס ומרצה טובים בהרבה ממה שהיה לי. :-)

אם פות"ש מחליט לקחת את הקורס, אני מקווה שיהיה לו אחד כזה.

"Metal is like flesh. Both carry potential in their veins. When tempered with heat and pressure, the potential surfaces"

פורסם

קח לך מאמרים באנגלית על הנדסת מכונות, ונסה להבין מה רשום בהם. במידה והסתדרת עם המאמרים הללו, אין שום סיבה שתיקח קורס באנגלית.

פורסם

אמרו פה עצות טובות ושימושיות, אבל אני רוצה לסכם לך את זה בצורה יותר פשוטה. אם אתה לא יודע אנגלית אז גם קורס לא יעזור או ישפר אותך.

שפה לומדים רק מלקרוא, לכתוב ולדבר אם צריך. במקרה שלך העצה הטובה ביותר שאמרו לך היא פשוט להתחיל לקרוא את החומרים האלה ולראות איך אתה מתמודד עם זה. אם זה קשה לך - פשוט תקרא יותר.

פורסם

אם כבר אנגלית אז איך מתכוננים למבחן אמ"יר הכי טוב?

לא עשיתי פסיכומטרי,למדתי "אנגלית טכנית" בהנדסאי,יש לי בגרות 4 יחידות ומשתמש באנגלית בעבודה (קריאה ודיבור).

לדעתי האנגלית שלי טובה.:lol:

HU:PIONEER 5850MP,COMP:RAINBOW DREAM LINE SLX265,AMP1:JBL 75.4,AMP2:BAZOOKA ELA60.2

• תוכן חדש...