Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הונדה ג'אז חדשה 1.4 Trend CVT

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4771 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא נהגתי עליה,לכן אתן את התרשמותי מהישיבה בה.

איכות החומרים סבירה אבל המושבים מאוד נוחים,מאחור הייתי מאוד מופתע מהמרווח,מרווח כמו אצל משפחתית.

כמו הדור הקודם אמינות צריכה להיות טובה וגם שמירת ערך.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

כן, בהחלט.

באופן כללי הרכב מאוד מרווח. הוא נחשב למכונית סופר-מיני אבל בפועל מבחינת מרווח פנים הוא בערך כמו משפחתית רגילה. בדגם הבנזין אין סוללה מאחורה, אז גם תא המטען גדול יותר (300 לעומת 400 ליטר). הרכב אמין מאוד, חסכוני מאוד בדלק. לא כמו ההיברידית אבל עדיין חסכונית יחסית - לפי מה שאני מבין מהלקוחות שלנו בסביבות 15-16 קילומטרים לליטר בקלות.

פורסם

בתור בעלים של אחת כזו - אמנם שנת 2010 וגיר רובוטי - אבל הרכב עצמו והמנוע לא השתנה.

מבחינת מנוע - בנסיעה של עד 2 אנשים מרגיש מאוד זריז - ואפילו בעליות לירושליים לא מתאמץ. באוטו מלא - קצת יותר מורגש.

מבחינת דלק: בנסיעה רגועה, מחוץ לעיר, אני הגעתי למקסימום של 1:17.5 הממוצע אבל הוא 1:13-14

האוטו ענק מבפנים! אין לו את הבליטה הזו ברצפה לנוסעים מאחורה, והוא יחסית רחב וגבוה.

כמו כן - שטח הטענה גדול - אני העברתי איתו מכונת כביסה ותנור על ידי השכבת המושבים מאחורה.

אוטו מעולה ומומלץ בחום!

פורסם
יש לכם כאלה למכירה אופיר?

יש הרבה ג'אז כרגע למכירה אבל הרוב ממודל 2010, כלומר הדגם עם הגיר הרובוטי. מהדגם עם הגיר הרציף נכנסים פה ושם רכבים, אבל הם נחטפים. ממש ככה, בדרך כלל נמכרים עוד לפני שהם עומדים למכירה.

פורסם

רכב מומלץ. אמין, מרווח, תא מטען גדול, איכות תא נוסעים טובה, נוח וחסכוני.

החסרון היחידי שאני מוצא הוא שהמנוע מעט עצל.

קח לנסיעת מבחן. תשווה מול רכב דומה (הורסו ספייס מומלץ) כבנצ׳מארק.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

סתם שאלה בנושא:

כשדודים שלי קנו ג'אז, אני הייתי איתם בסוכנות.

ראיתי שהמחיר של ההיברידית יותר נמוך מהגרסה הרגילה.

למה לא ללכת על ההיברידי? הוא יותר חסכוני (הם עושים משהו כמו 1:15-1:16 בעיר בנהיגה לא הכי חסכונית שיש, עם מזגן)

לדעתי עדיף. אני לא חלילה מתערב בשיקולים אבל זו עצה. אם מקבלים רכב יותר חסכוני באותו מחיר או במחיר נמוך יותר - למה לא?

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
סתם שאלה בנושא:

כשדודים שלי קנו ג'אז, אני הייתי איתם בסוכנות.

ראיתי שהמחיר של ההיברידית יותר נמוך מהגרסה הרגילה.

למה לא ללכת על ההיברידי? הוא יותר חסכוני (הם עושים משהו כמו 1:15-1:16 בעיר בנהיגה לא הכי חסכונית שיש, עם מזגן)

לדעתי עדיף. אני לא חלילה מתערב בשיקולים אבל זו עצה. אם מקבלים רכב יותר חסכוני באותו מחיר או במחיר נמוך יותר - למה לא?

המחיר של 1.4 רציף ירד עכשיו ל 112900

וההיברידי 117900

הירידה נובעת מירידת שער היין

האמת אחלה אוטו אבל הקירוב שלו במחיר למשפחתיות קרוב אפילו קרוב מידי

לעומת זאת הגרסה הידנית עם מנוע 1.2 במחיר החדש

נראה כקלף לא רע בכלל 88900

פורסם

אפשר להבין מה קלף לא רע בזה?

קליאו, איביזה, סוויפט, פאביה וכו' - כולן יותר מאובזרות. עולות הרבה פחות. איביזה ופאביה במבצעים כאלו ואחרים בסביבות 70 אלף ש"ח, קליאו בסביבות 75 אלף ש"ח וסוויפט או קיה ריו 1.25 באיזור 76-77 אלף ש"ח.

אז בסדר, אולי הן קצת פחות חסכוניות - אבל הן עולות הרבה פחות!

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

פורסם
אפשר להבין מה קלף לא רע בזה?

קליאו, איביזה, סוויפט, פאביה וכו' - כולן יותר מאובזרות. עולות הרבה פחות. איביזה ופאביה במבצעים כאלו ואחרים בסביבות 70 אלף ש"ח, קליאו בסביבות 75 אלף ש"ח וסוויפט או קיה ריו 1.25 באיזור 76-77 אלף ש"ח.

אז בסדר, אולי הן קצת פחות חסכוניות - אבל הן עולות הרבה פחות!

קליאו אוטו - 113

סויפט אוטו - 107

איביזה אוטו - 105 וצפונה

פאביה אוטו - 99.9 וצפונה

פתאום ההפרש לא נראה כל כך גבוהה במיוחד לאור הפרשי האיבזור העדיפים של ההונדה וכמובן שמקבלים יותר רכב.

פורסם
רכב מומלץ. אמין, מרווח, תא מטען גדול, איכות תא נוסעים טובה, נוח וחסכוני.

החסרון היחידי שאני מוצא הוא שהמנוע מעט עצל.

קח לנסיעת מבחן. תשווה מול רכב דומה (הורסו ספייס מומלץ) כבנצ׳מארק.

היא גם יותר מרווחת מהם.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

• תוכן חדש...