Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ריקול לכול ה DSG ביפן

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
נו, בעיות האקלים והזיהום שלנו לא מספיק רעות? ;-)

ציטוט מהכתבה:

Apparently, these self-shifters just don’t cope with "hot and wet climate, extreme stop-and-go traffic as well as pollution typical of some Asian cities", says a report from Reuters, citing a company spokesman.

לדעתי יש לDSG בעיה עם הלחות על כדור הארץ, אולי הגיר יתפקד טוב על מאדים. :lol:

אגב, מה זה extreme stop-and-go traffic, נהגים חוראנים בפקק?

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

^^

סיוט פי כמה לבעלי גיר רובוטי עם קלאץ' בודד. תלמידי נהיגה חולפים על פניך ומריצים דאחקות עם המורה. במצבים כאלו אני ממתין שהרכב שמלפני יפתח פער המאפשר לי להגיע למהירות שמאפשרת גלישה על הילוך שני ואז המצב הרבה פחות נורא.

פורסם

^ אתה ממתין שיפתח פער, אבל לא פער גדול מדי שיאפשר לנהג בנתיב השמאלי להידחף. 8)

ובנוסף אתה משדר אותנטיות לסובבים אותך, שאתה בעצם לא נרדמת ובכל רגע מסוגל לתת קיק-דאון.

אצלי בכל אופן הילוך 2 נכנס אחרי כשניה, הבעיה היא בזחילה שהיא איטית מדי כמו 5 קמ"ש.

Just daily

07' Škoda Octavia 1.9 TDI DSG6 09' Toyota Avensis

HU: Alpine CDE-126BT AMP: Mac Audio ZX 4000 SUB: Hifonics HFI12D4

מצלמות תיעוד לרכב - המון מידע והמלצות מחברי הפורום

פורסם
^^

סיוט פי כמה לבעלי גיר רובוטי עם קלאץ' בודד. תלמידי נהיגה חולפים על פניך ומריצים דאחקות עם המורה. במצבים כאלו אני ממתין שהרכב שמלפני יפתח פער המאפשר לי להגיע למהירות שמאפשרת גלישה על הילוך שני ואז המצב הרבה פחות נורא.

האמת שאני משתדל לפעול כך גם ברכב שמותקן פה ממיר מומנט רגיל. הרבה יותר נינוח.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם
^ אתה ממתין שיפתח פער, אבל לא פער גדול מדי שיאפשר לנהג בנתיב השמאלי להידחף. 8)

ובנוסף אתה משדר אותנטיות לסובבים אותך, שאתה בעצם לא נרדמת ובכל רגע מסוגל לתת קיק-דאון.

אצלי בכל אופן הילוך 2 נכנס אחרי כשניה, הבעיה היא בזחילה שהיא איטית מדי כמו 5 קמ"ש.

או, נועל את הגיר על ראשון.

subaru grand leone 94 ידנית - נמכרה.

chevrolet spark 2014 1.0 manual רכב נוכחי.

פורסם

אותי מעצבן החלק הזה

In May 2012, VW agreed to extend the warranty for its double-clutch gearboxes from 2 to 10 years, following investigations from China’s quality inspector related to faulty gearboxes.

ומדובר על DSG7

פורסם

ואני לא מבין איך היצרנים שמפתחים מוצר/מכלול לא עולים על תקלות כאלו במהלך הפיתוח..

הרי הבעיות במקרה של vag מופיעות אחרי קילומטרז' נמוך, ורכבי הפיתוח נוסעים ימים ולילות בכל תנאי האקלים וצוברים מאות אלפי ק"מ..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

עולים, אבל מבחינה כלכלית עדיף למכור את הגיר איך שהוא ואחר כך לתקן, הרבה יותר משתלם בגלל הרבה מאוד סיבות.

לעוד חומר בנושא מוסר בעסקים ואופן קבלת החלטות של תאגיד אני ממליץ לחפש "פורד פינטו" בגוגל.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם
עולים, אבל מבחינה כלכלית עדיף למכור את הגיר איך שהוא ואחר כך לתקן, הרבה יותר משתלם בגלל הרבה מאוד סיבות.

לעוד חומר בנושא מוסר בעסקים ואופן קבלת החלטות של תאגיד אני ממליץ לחפש "פורד פינטו" בגוגל.

במקרה של ה dsg מדובר רק בשינוי החומר שממנו עשויים המצמדים או החלפת ספק, לא מדובר על שינויים קיצוניים בתכנון הגיר.

מעניין מה עם אלפי הפוקוסים שנטחנים תחת רגליהם הכבדות של נהגי הליסינג, ואיך תתפקד ת"ה כפולת המצמד של יונדאי/קיה..

Mazda CX5

Škoda FABIA

פורסם

ב"מועדון קרב" יש את הסצינה במטוס בו מסביר אדוארד נורטון מה הוא עושה בעבודתו כאקטואר בחברת רכב גדולה: אם לדגם יש תקלת בטיחות מהותית אזי אם [סך פיצויים לנפגעים בתאונות האלה] פשוט לא מבצעים ריקול.

זה היה הלך הרוח של פורד לגבי הפינטו שלהם.

.We apologise for the inconvenience

פורסם

למעט רעשים בשילוב לרוורס (אופייני לגיר DCT שיש לכלל הוולוסטרים ואף היצרן אמר זאת שלא מדובר בתקלה אלא באופי הגיר), הגיר מתפקד היטב. בפקקים יש קצת התלבטות על איזה הילוך להיות, אבל בסופו של דבר הוא עובד טוב.

לי היו רעשים שחשבתי שאלו דפיקות של הגיר, אך הסתבר שהיה צורך בחיזוק ציריות (התלוננתי על זה והייתי בטוח שזה מהגיר).

נ.ב

מה שכן מעצבן, זו השתהות הגיר בתחילת נסיעה (לא משנה אם אתן מעט גז או עד הסוף, הגיר יגיב באיזי שלו).

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4777 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...