Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איירון מיידן נגד מטאליקה, מי נותן למי בראש?

Cerebral Cortex
שימו לב! השרשור הזה בן 4224 ימים, שזה ממש ממש הרבה. נא המנעו מהקפצה שלו והקפיצו אותו אך ורק אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא. אם יש לכם שאלה, נא פתחו שרשור חדש.

פוסטים מומלצים

בשנים האחרונות התחלתי להקשיב לשירים של הלהקות הללו. מי לדעתכם הלהקה שהשפיעה יותר?

השיר האהוב עליי ביותר של איירון.

http://www.youtube.com/watch?v=r1_c8uJiSg8 דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

אצלי זה לא קטע של רכות. אני קצת מתחבר יותר למטאליקה. איירון מיידן, כבודם במקומם מונח.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגאדת'.

מגהדרעק*

בין שתיהן? איירון מיידן. יותר מרגשים אותי, סולואים יותר מעניינים לאוזן וזמר עם גוון יותר מעניין מזה של מטאליקה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Mitsubishi Space Star Supreme

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מי מסוגל על ג'יימס או על קירק? :)

מאיפה להתחיל ? :wink:

מבחינת רמה טכנית , כתיבה , יכולות מקצועיות של חברי ההרכב ומיקום בדפי ההיסטוריה - איירון לוקחת בגדול .

באופן אישי יותר קל עבורי להאזין למטאליקה .

Gn'f'R

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

ואני לתומי חשבתי שה Black album העביר את הרוק הכבד למיינסטרים...

יש למיידן כמה דברים טובים, אבל מוזיקה לא בוחרים לשמוע בהחלטה מושכלת.

מתחדשת*

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

רוני ג'יימס דיו. לא רואה את כל מי שהזכירו/יזכירו פה ממטר :)

צודק לחלוטין! עזבו אותכם רגע רק מרוק כבד או מטאל, ג'יימס משמו בחיים לא היה יכול לבצע קטע כזה:

לא מבחינת יכולת ווקאלית נטו, לא מבחינת רגש, כלום.

וקירק הוא גיטריסט די משעמם בתכלס. יש לו כמה סולואים מוצלחים, אבל ככלל הוא רחוק מאוד מהרמה של פטרוצ'י או סטיב מורס או הרבה אנשים אחרים.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

כנער אהבתי יותר את Iron Maiden איפשהו סביב גיל 25-30 התחלתי להעדיף Metallica

ולא לשכוח את זרם חילופי \ זרם ישר :) , גם להקה טובה מאותה התקופה

:mm_yeah:

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

מגאדת'.

אני איתך

איירון מיידן תמיד היו קצת מצועצעים מדי עבורי

וברגע שיצא האלבום השחור של מטאליקה, לא שהוא רע או משהו, אבל זה עזר לי להעביר את העדפה הסופית למגאד'ת

כבר חתמתי...

שיתוף קישור לתגובה
שיתוף באתרים אחרים

• תוכן חדש...