Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4794 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אולי, אבל לפניו בתור יש עשרות יוצרי מטאל מוכשרים יותר ומיינסטריימים פחות.

הראשון שקופץ לראש הוא Chuck Schuldiner או devin townsend.

הנה אתה מפזר אותנו עוד הפעם... אני דווקא לא נגד המיינסטרים (מוזיקה זה טוב ויפה, אבל כשהיא מהווה גם פרנסה ועוד אחת לא רעה, אני בהחלט בעד). בכל מקרה, הסולן הוא יוצר מוכשר מאוד ואם נוריד את הדיסטרושיין הכבד, התופים הרועשים והגיטרות החותכות, הטקסט יפייפיה ולא חייבים לשייך אותו למטאל. כך, אני לפחות, מעריך טקסטים שונים.

• תגובות 54
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

איזה פאקינג שיר חבל"ז.

http://www.youtube.com/watch?v=ZksqZ7v5eqg דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

איירון מיידן, לעולם אזכור לכם חסד נעורים, איזה נוסטלגיה.

להשוות בינם ובין מטאליקה זה כמו להשוות תפוחים לתפוזים, מיידן מז'אנר של:

New wave of british heavy metal - בריטיים, פועלים מאמצע שנות השבעים (דיסק אולפן ראשון 1980) ועד היום.

ומטאליקה, מזיאנר של:

Thrash metal - אמריקאיים , דיסק ראשון בשנת 1983, פעילים משנת 1981 ועד היום.

שני סגנונות שונים מאוד במטאל. כל אחת הצטיינה מאוד בתחומה.

מיידן מאוד יחודית, תמיד קל לזהות אותם, עשו תהליך התבגרות מוזיקלי יפה, אך הסאונד שלהם נשאר כמעט זהה.

שני הדיסקים הראשונים עם סולן מצויין בשם פול דיאנו שהוחלף אח"כ בברוס דיקינסון והשאר היסטוריה.

בשיאה, נחשבה ללהקת המטאל הגדולה בתבל (תואר מוצדק בהחלט !), שחררו משנת שמונים עד שמונים ושמונה דיסק בכל שנה ואח"כ משהו בהם השתנה (לרעה), אבל הבסיס תמיד נשאר זהה.

דיסק ההופעה שלהם Live after death, הוא מחמשת הדיסקים לייב הגדולים בעולם המטאל. אלבום מושלם.

מנגנים כיום עם שלושה גיטריסטים בשל תהפוכות בהרכב, תופעה מאוד ייחודית.

מבחינת גיטרות, מהלכים מורכבים, יכולת טכנית גבוהה, משתמשים הרבה בשתי גיטרות שמנגנות יחד במרווחים.

מבחינת סולואים: מעניינים, וירטואוזיים, מהירים, קשים בחלקם לביצוע. בית ספר גבוה לכל גיטריסט.

מטאליקה, מעולים גם כן, עשו התפתחות מוזיקלית יפה, עד השחור שהיה מצליח מאוד אך נופל באיכותו מקודמיו. מאז בצלילה חדה, לאחר השחור אלבומי הארד-רוק שאני לא מתחבר אליהם.

מבחינתי (משיקולים לא אובייקטיבים) מיידן תמיד ראשונה !

UP THE IRONS

פורסם

איירון מיידן משעממים

כל השישים שלהם אותו נוסחא אותו סאונד

קולות של אופרה זה מגוחך

וגם סולאים משמנסים לאיים עליך במהירות גבוהות :-D

קיצור לא משהו

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

קוביסו, לפי ההודעות שלך בפורום אני מניח שאתה מתחבר יותר לסגנון הזה: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=GL0w-aOkF_k דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

מנצל שרשור - אם מישהו רוצה לקנות תקליטים (כן, הדבר הגדול הזה מויניל) של מיידן, סלייר, מגאדת' וכו' אז יש לי כמה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני אכתוב כל מה שיש:

Twisted syster - you can't stop rock n' roll

Iron maiden - powerslave

Iron maiden - fear of the dark (רק תקליט בעטיפה לבנה, ללא עטיפה מקורית, שני תקליטים יען כי אלבום כפול)

Bon Jovi- New Jersey :roll:

Kylie Minogue - Never too late :oops:

Goat - Medication Time (אלבום נויז מעולה של להקה שכוחה)

Alice Cooper - the beast of alice cooper

ZZ top - recycler (עטיפה לא מקורית)

Iron maiden - Iron Maiden

Slayer - reign in blood

מגאדת' Rust in peace התגלה כעטיפה ריקה בלבד ללא תקליט :-(

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

• תוכן חדש...