Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4785 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחרי שהתייעצתי בפורום, וקניתי סיאט איביזה חמודה לחלוטין, דגם ספורט 1600 ידנית (105כ"ס) גיליתי את הבעיה הגדולה של האוטו הזה..

מעט כוח, מעט מאוד מומנט, ובעיקר - אוכל דלק.

חשבתי להזמין מנוע חדש לסיאט, כנראה 1.4TSI או אפילו 1200TSI.

השאלות שלי הם כאלה:

1. זה חוקי בכלל?

2. החליקים האחרים יתאימו? (צ'יפ, גיר וכו'), או שגם אותם צריך להחליף?

בכללי, אתם ממליצים להחליף את המנוע הזה לאחד מהמנועי TSI? או שזה לא מומלץ, למה?

עריכה: האם יש טעם בכלל לשים צ'יפ למנוע אטמוספרי? יהיה שיפור? (במקום כל הסיבוך עם המנוע)

פורסם

1. לא

שמע תחליף רכב אם זה מה שאתה מרגיש ואם זה המצב.

כל מה ששאלת אני יכול להגיד לך במילה אחת, לא.

וגם אם איכשהו זה חוקי או לא יודע מה, פרויקט כזה יעלה כמו אוטו.

פורסם

תמכור את שלך ותחפש אחת 1200TSI, או אחת עם 1800. פחות כאב ראש. קח בחשבון שגם אז לא בטוח שתרגיש את ה"מומנט" שאתה מחפש, סיאט איביזה זה עדיין לא מזראטי GT...

פורסם

לי יש איביזה קופרה 2008, אמנם אתה תרד במודל אבל מניסיון עם האוטו, אם אתה מחפש כח, מנוע אמין, תחזוקה יחסית זולה, זה האוטו בשבילך.

פורסם

יש קצת בעיה לרדת בשנה, בגלל העובדה שזה קודם כל המכונית של ההורים.. (חייל, אתם יודעים)

ואת המומנט אני אמור להרגיש, המגורים בירושלים הם מבחן למכוניות עם מנועים חלשים כאלה.. במיוחד שהנסיעות עם 4-5 אנשים + ציוד הם דבר שכיח.

אני לא מחפש אוטו ספורט, אלא בסה"כ אוטו שיותר חסכוני בדלק, ואם אפשר אז גם עם קצת מומנט. לא מעניין אותי 0-100 ואני לא אעשה פתיחות עם המכונית..

יש איזה צ'יפ אולי שאמור לשפר את עניין צריכת הדלק? (דגש על נסיעה עירונית.)

פורסם
שכח מזה, רק המנוע סביבות ה20k אם את קונה מהחברה, אם תמצא מפרוק אז יהיה זול יותר.

אני מניח שיהיה אפשר למצוא מפירוקיה. במקרה כזה, הרכיבים האחרים יתאימו? או שאני נכנס למסע רציני?

ויש אולי דרך אחרת לשפר את המומנט ואת התצרוכת דלק? (הצריכה חשובה יותר האמת)

פורסם

אתה נכנס למסע רציני זה לא עניין פשוט בכלל,באמת שעדיף שתמכור את הרכב כי גם אחרי כל ההשקע שתעשה ברכב חוקי זה לא יהיה.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אוקיי, הבנתי. אז דרך חוקית לחסוך קצת מזומנים? עד כמה תדלוק באוקטן גבוה באמת יחסוך? צ'יפ? דברים כאלה?

אשמח לעזרה בעניין

פורסם

זה מנוע אטמוספרי, הפוטנציאל שיפורים קטן מאוד אם בכלל.

תחליף את הרכב לאחד מוגדש ותהנה כמו שצריך. לא חסרים מנועים ידידותיים וחיסכוניים.

למשל ה-1.4 TSI או ה-1.2 TSI.

פורסם

תחשוב קצת גם על העתיד.

בוא נגיד שהצלחת לעבור את כל המכשולים והחלפת מנוע מאושר ברישיון הרכב,כאשר תרצה למכור את הרכב תתקל בבעיה כי למה לקנות רכב שעבר החלפת מנוע למנוע מדגם שונה ולא לקנות את אותו הרכב עם מנוע שהגיע מקורי מהחברה?.

נקודה למחשבה..העצה הטובה ביותר היא למכור ולהחליף.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם
בהחלט אפשר להחליף מנוע. קצת ניירת בעמדה 1 אבל חוקי לגמרי.

נראה לך שצ'מפיון יאשרו את זה?:lol:

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני מניח שצ'מפיון די יכריחו לעשות טריידאין ב-20-30 אלף שקל בשביל 1.2TSI (כסף שאין לי)

אם זה דורש תהליך אישור מהם.. אני יורד מהרעיון :)

תודה על העזרה

פורסם
אוקיי, הבנתי. אז דרך חוקית לחסוך קצת מזומנים? עד כמה תדלוק באוקטן גבוה באמת יחסוך? צ'יפ? דברים כאלה?

אשמח לעזרה בעניין

אני לא מבין אותך. מצד אחד אתה רוצה לחסוך בכסף מצד שני אתה רוצה לתדלק באוקטן גבוה יותר? לשים צ'יפ?

בקיצור אם באמת אתה רציני ואתה רוצה רכב חזק יותר האופציה היחידה זה למכור את שלך ולקנות רכב אחר.

מנוע בכלל לא פונקציה כי זה מתכון לצרות. תחיה עם מה שיש לך ואם לא טוב לך אז תחליף.

• תוכן חדש...