Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4786 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני לא מבין אותך. מצד אחד אתה רוצה לחסוך בכסף מצד שני אתה רוצה לתדלק באוקטן גבוה יותר? לשים צ'יפ?

בקיצור אם באמת אתה רציני ואתה רוצה רכב חזק יותר האופציה היחידה זה למכור את שלך ולקנות רכב אחר.

מנוע בכלל לא פונקציה כי זה מתכון לצרות. תחיה עם מה שיש לך ואם לא טוב לך אז תחליף.

הבנתי שצ'יפים טובים יכולים גם לחסוך דלק, בגלל זה העלתי את הרעיון. לגבי האוקטן גבוה, הבנתי שזה משפר צריכת דלק, השאלה היא עד כמה..

וכן, כנראה שאשאר עם האוטו בלי שינויים..

תודה על העזרה.

פורסם
הבנתי שצ'יפים טובים יכולים גם לחסוך דלק, בגלל זה העלתי את הרעיון. לגבי האוקטן גבוה, הבנתי שזה משפר צריכת דלק, השאלה היא עד כמה..

וכן, כנראה שאשאר עם האוטו בלי שינויים..

תודה על העזרה.

אוקטן גבוה לא מיועד לצריכת דלק, אוקטן גבוה נותן למנוע לעבוד יותר טוב, מוציא ממנו יותר ולא כל מנוע מתאים ל98. יש מנועים שזה לא יוסיף שום דבר.

ובוא נעשה חישוב, נגיד שצ'יפ יעלה בסביבות 3000-4000 ש"ח. נגיד ובאמת הצ'יפ יחסוך לך דלק, כמה אתה חושב שהוא יחסוך לך?? יקח לך שנים להחזיר את ההוצאה על הצ'יפ.

קיצר אתה רוצה לחסוך בדלק? תסע רגוע, אל תלחץ זה הכי טוב שאני יכול להגיד לך.

פורסם

אתה הסתכלת פעם על המחיר של ה98 בארץ?

גם אם איכשהו זה יחסוך לך בדלק - מה שזה לא

הכסף שתשלם על תדלוק יעבור כל פעם מחדש בכמה מונים את הדלק שכביכול חסכת - מה שלא באמת קורה.

אני נוסע באיביזה עם צ'יפ ו98 ואני לא זוכר פעם אחת שנכנסתי לתחנת דלק לתדלק ואמרתי לעצמי "אחחח... איזה חיסכון אדיר, איזה מזל שאני מתדלק 98 במקום ה95 היקר הזה"

אני מקבל מהצ'יפ ומה98 (ושאר השיפורים) המון כוח והמון מומנט והמון חיוכים בכל לחיצה על הגז - אבל חיסכון?! לא בפלנטה הזאת.

אתה רוצה חיסכון? תקנה היברדית ואל תעבור את ה50 קמ"ש... אין פתרונות קסם, רק פנטזיות עליהם.

(SEAT IBIZA FR - 2008 (Toyo T1R 205/40/R17

UPsolute Chiptuning, S3 Intercooler

3Inch Downpipe Exhaust + Silicone Inlet, Simota Open Airfilter

Luk Reinforced Sports Clutch + Lightweight 4.4kg VW-VR6 Fly-Wheel, vMaxx 40mm. Springs

• תוכן חדש...