Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4795 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

קיבלתי דוח חניה בחניון הרכבת בנתניה על כך שחניתי בשורה שנוצרה עקב חוסר בחניה אך לא הפריעה לתנועת רכבים אחרים.

על הדוח עצמו רשום רק סעיף 31 ולא מפורטת העבירה עצמה. לאחר חיפושים באינטרנט מצאתי רק סעיף 31 אחד הקשור בצורה קלושה לחניה והוא אומר ״דרך שיוחדה למשחקי ילדים״ וזה לא נראה לי כל כך הגיוני.

מה עלי לעשות?

תודה :)

פורסם

אוקיי אני חדשה בענייני הדוחות רשום באופן שיש בו כדי להפריע או לעכב את התנועה. סבבה מקבלת.

אך על הדוח עצמו לא רשום את כל פרטי הרכב כמו דגם וצבע וגם לא רשום את שם הפקח האם יש לי סיכוי לביטול או שבגלל שהרכב צולם זה קלוש?

לא בטוחה שהצלחתי להעלות את התמונה...

פורסם

נראה שעל פניו כל הפרטים כן מופיעים בדו"ח.

מדובר ברכב פרטי מתוצרת סוזוקי בצבע אחר, דגם לא צריך להיות רשום.

מה הצבע של הרכב?

כמו כן, השם של הפקח רשום בראשי תיבות בתחתית הדו"ח. קוראים לו אמ.א

העירייה יכולה לדעת בדיוק מה שמו המלא.

תבדקי שהמספר של הרכב אכן נכון ואם כן, שיהיה בהצלחה בדרך לדואר.

• תוכן חדש...