Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האח הגדול 2013 [ממשיך אל תוך 2014]

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4346 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אבא שבשמיים, אני פונה אליך בבקשה שתסדר שמחרתיים טהוניה ודורין תצאנה מחיינו לבלי שוב.

בעזרת השם נעשה ונצליח.

אמן ואמן !

(אבל לא יקרה מאחר וטהוניה חביבת ההפקה)

• תגובות 758
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הדבר היחיד שלא אשכח מהתוכנית הזו , הוא הבכי של יניב , איזה בכי מכוער!

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
פורסם
אבא שבשמיים, אני פונה אליך בבקשה שתסדר שמחרתיים טהוניה ודורין תצאנה מחיינו לבלי שוב.

בעזרת השם נעשה ונצליח.

דווקא שומעים יותר מדי על פליטי האח הגדול אחרי שהם יוצאים.

טהוניה היא בושה ליבשת אפריקה ותמשיך להיות גועל נפש שתציק לנו עוד הרבה זמן (זה מה30 שניות שראיתי מהעונה הזו).

פורסם
הדבר היחיד שלא אשכח מהתוכנית הזו , הוא הבכי של יניב , איזה בכי מכוער!

אמת, גם נקרעתי

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

עזבו בכי ופרצוף יונה, מה הקטע עם הישיבה של הכוסיות?!

נסיתי לשבת כמוהו, זה לא נוח לכל יצור עם זוג ביצים ממוצע.

כבר לא בן 12 ועדיין מאמין באלוהים? מזל טוב, גם לך יש חבר דמיוני.

פורסם

א-ב-ל תראו כמה עניין יניב מיצר פתאום בתוכנית! סוף סוף זמן מסך, הצבעות, שרידות בהצבעות, מי היה מאמין שהוא יגיע עד לפה.

אתר הבישולים שלי:

DrorZi.com

פורסם

לייצר עניין בצורה של "רחמו עלי" זה לרדת נמוך מידי. אני מבין שיש לו בעיות כאלה ואחרות, אבל כל אחד שם בא עם הדפיקה שלו.

גם איתי היה יכול לנגן ולהגיד אני מסכן תרחמו עלי אני מגמגם תכניסו לבית בחורה מגמגמת כדי שיהיה לי יותר נוח. אבל הוא לא מנגן על זה בצורת מסכנות, הוא מציג את הבעיה שלו ואת הקושי שזה גורם לו, אבל שם זה נגמר. ובניגוד ליניב, לאיתי יש בעיה פיזית שהוא לא יכול להסתיר ועדיין הבחור מצליח בחיים.

אתמול יצא לי לראות את החלק של המשפחות שמעמידים להדחה, אבא של יניב לא פחות הזוי ממנו. כשראיתי את זה היה לי מבט :shock: כמו של יניב.

some people need a high five

in the face

with a chair

פורסם

אני די מרחם עליו. לא קל לגדול לאבא חרדי ועוד לזוג הורים גרושים....זה או שאתה נהיה כמו אבא או שאתה מורד

וחי די לבד,וזה מה שקרה לו. לא קל לחיות חיים כאלה ודבר גורר דבר...הביטחון העצמי נמוך-לא מתחיל עם בחורות-חי לבד עם חתולים.

המזל שלו שהוא גאון ולפחות הוא קצת עושה מזה כסף. מקווה בשבילו שכשייצא החוצה דלתות ייפתחו לו.

פורסם

לדעתי יניב משקר. בראיון עם המשפחה שלו הם אמרו שהייתה לו חברה לתקופה ארוכה, והם אפילו גרו יחד. אז איך בידיוק הוא בתול?! נשמע מסריח כל העסק ודרך גאונית לייצר עניין.

פורסם

יניב יהיה בחמישייה, גם זה ברור.

מעניין אם הגמגום של איתי, יעזור לו לכבוש את ליבם של הצופים. תכלס, יש בהחלט סיכוי סביר לכך.

טוב שירדן לא מועמדת הפעם, ככה זה יוצר עניין.

בהדחה הכפולה של שתי החדשות, בהחלט לא היה עניין.

• תוכן חדש...