Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו שציינתי אני חדש בפורום זאת ההודעה הראשונה שלי...

קראתי פה הרבה נושאים ואני חייב לציין שאתה כולכם -10!!!

אז ככה יש לי הונדה סיוויק 96. קיבלתי רישיון רק לפני 3 חודשיים...

האוטו היה של אחותי לפני כן אז יש מערכת אבל קצת מעפנה... :

HU- סוני דגם:CDX-L280 -אבל אני רוצה להחליף אותו כי הוא החיל לעשות בעיות בקריאת דיסקים.

רמקולים אחוריים- JBL 180 W אם אני לא טועה...

ומגבר-CONCORD 500 W

קיבלתי עוד מגבר שהוא לא מותקן משהו מגעיל-אבל קיבלתי אותו ב 150 שקל: prosound 900W 4 ערוצים.

אז ככה אתם רואים שאין לי מערכת משהו טוב ואני רוצה לקנות קומפוננט לקדימה , סאב ,ואחרי זה כבר להחליף רמקוליים אחורים ופנאל...

אז ככה רציתי שתעזרו לי לבחור סאב שהמגבר שלי יוכל להחזיק אותו... ולהמליץ לי על קומפוננט לא יקר כל כך ...

התקציב שלי 1500 שקל -לסאב +קומפוננט

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

טוב אז ככה, אם תריץ חיפוש על מורל דוטק אתה תראה שנתנו מספר של חנות שמוכרת אותו ב850 ש"ח.

והנה לינק לסאב שאני אישית מאוד אוהב ותמיד ממליץ עליו : http://www.soundonline.co.il/Product.asp?Pid=7003&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=0&aff=zap

טוב אז ככה בלינק הסאב הוא יקר יחסית למה שאתה יכול למצוא אותו בחנות.

א. קומפוננט : מורל דוטק

ב. סאבוופר : JBL GTO 1000

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

תודה אחי...

יש לי עוד שאלה:

1. איך המורל MILLENNIUM?

2. מישהוא יודע איזה גודל של רמקולים נכנסים להונדה סיוויק 96?(מקדימה בדלת)?

המינמום שבן אדם צריך...

HU :JVC LH-300

AMPLIFER: JBL 75.4

ALPINE MRP M350

COMPONENT:Lightning Audio B1.65C

SPEAKERS: Lightning Audio B 6*9

Sub: ROCKFORD PUNCH P112 X 2

פורסם

את המורל מילניום אני לא אהבתי, ממליץ לך לשמוע אותם לפני הרכישה משום שרמקולים זה משהו מאוד אישי ופרטני, ולכל אחד אוזן משלו.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

פורסם

גודל רמקולים 6.5 בהונדה סיויק

בנוגע למורל פולס\מילניום הם הסדרה הנמוכה ואתה לא תשמע הרבה המלצות עליהם אבל בכל זאת זה קומפוננט נחמד למי שאין הגברה ולמי שאין תקציב

כללי החתימה מופיעים בדביק בפורום האודיו ובפורום האוף טופיק.

קרא אותם.

פורסם

אם אין לך הגברה(שתתאים להם) אז במיוחד לא היתי ממליץ, הם נשמעים גועל נפש ללא הגברה.

המשתמש עזב את הפורום.

if i have seen farther than other men it is because i have stood on the shoulders of giants

• תוכן חדש...