Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם לדעתי 2 גייג יספיק למגבר הנ"ל +מונו עתידי.

במידה ואתה מחליט ללכת על כבל רתכת, תוסיף שני מטר לרכישה ותעשה "על הדרך" את שלושת הגדולים.

בהצלחה!

ותתחדש על המגבר!

SCANSPEAK

פורסם
איזה מונו אתה מתכוון להביא? אם הוא לא משהו משוגע גם לא תצטרך 2 גייג'.

לא הייתי הולך על 4 גייג' , יכול להיות שבשביל הזטק ומונו חלשהיספיק 4 גייג' אבל זה מגביל למונו עדין יחסית וכל שדרוג עתידי שיצריך הוספת מגבר נוסף יהיה כבר יותר מידיי בשביל 4 גייג'. ההפרש במחיר החיווט הוא זניח (לא יותר מ100 שקל וגם זה בהגזמה) וכשמדובר במערכת מושקעת כמו זו שנבנית כאן עדיף שתהיה תשתית חזקה שלא תיצור מיגבלה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

אני בהחלט לא רוצה מגבלה עתידית.

במיוחד כשאני לא יודע עדיין איזה מונו אני הולך לשלב פה.

כמה מסובך לעשות את שלושת הגדולים למישהו שמעולם לא התעסק בדברים כאלה?

פורסם

שלושת הגדולים זה מאוד תלוי רכב, אם האלטרנטור במקום נגיש אז אין שום בעייה.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם
לא הייתי הולך על 4 גייג' , יכול להיות שבשביל הזטק ומונו חלשהיספיק 4 גייג' אבל זה מגביל למונו עדין יחסית וכל שדרוג עתידי שיצריך הוספת מגבר נוסף יהיה כבר יותר מידיי בשביל 4 גייג'. ההפרש במחיר החיווט הוא זניח (לא יותר מ100 שקל וגם זה בהגזמה) וכשמדובר במערכת מושקעת כמו זו שנבנית כאן עדיף שתהיה תשתית חזקה שלא תיצור מיגבלה.

אם אתה קונה כבל רתכת ההפרש יהיה אולי 100 שקל, בכבלים ייעודיים לאודיו ההפרש גבוה באופן ניכר.

ושוב זה לא פוסל מה שאמרתי, אם הוא לא הולך להביא מונו של 1000 rms ומעלה אין לו מה להשתגע.(כמובן שזה בהנחה שה4 יהיה 4 אמיתי ולא רוב מה שמוכרים היום).

פורסם

מור הזטק ב4 אוהם מוציא יותר מ200 rms לערוץ תוסיף מונו של 600-700 rms תעשה חישוב נצילות של 70% ותגיע למעל 100 אמפר, שלא נדבר על מונו חזק יותר או על הוספת מגבר בעתיד. 2 גייג' שווה את ההשקעה פה , בשביל לחסוך אפשר כבל רתכת כמו שאמרת ואז ההבדל הוא של 4 שקל למטר כבל +בית פיוז מחוזק (סהכ בטח עוד 50-60 שקל סהכ).

פורסם
אני בהחלט לא רוצה מגבלה עתידית.

במיוחד כשאני לא יודע עדיין איזה מונו אני הולך לשלב פה.

כמה מסובך לעשות את שלושת הגדולים למישהו שמעולם לא התעסק בדברים כאלה?

באיזה רכב מדובר?

אם אתה הולך על כבל רתכת אז פשוט לקנות עוד שני מטר ועוד כמה סופיות.

לרוב לא מדובר בשידרוג מסובך, אך הוא שידרוג יעיל מאד.

במידה ותגיע לאחד המפגשים, בקש הכוונה מאחד החבר'ה, לא ביג דיל.

SCANSPEAK

פורסם

בגדול כן, לא לוותר על שלב האיטום.

מה שכן בעניין האיטום צצו כמה סוגי חומרים בתקופה האחרונה שהם מתחרים לחומרי האיטום הקונבנציונלים (דיינמאט, סקאנד סקין, dls ), ושאני אומר מתחרים אני מתכוון אך ורק לעניין הכספי, מבחינת יעילות יש שטענו שאין בעיות, ויש שטענו שלחומר הזול יש חסרונות מהותיים.

דוגמה לחומר הזול יותר.

http://www.melgol.co.il/index.php?page_id=1639

מה שאותי מאד מסקרן זה האיטום לרכב מבית 3M, שהם החברה המובילה בייצור דבקים, מעיון בפרוספקט שלהם התגלה שיש להם גם מוצר מקביל לדינמאט, שווה לבדוק אצל "ליוגב" אם החומר הזה קיים אצלהם בכלל.

super sonic mat בעמוד 17

http://www.layogev.co.il/Download/3M-Products/3M-Isolation/Thermo-Tec-3M-7.2.1/ThermoTec-Isolation-3M-7.2.1.pdf

SCANSPEAK

• תוכן חדש...