Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

דבר ראשון אם אתה הולך לעבוד פאסיבי יהיה ייתרון למגבר מונו ולמגבר שני ערוצים , מגבר מונו (קלאס d) חסכוני יותר בחשמל ונוטה להתחמם פחות.

דבר שני אין כל קשר בין עצמת המגבר לspl. מגבר חזק יותר נותן שליטה גבוהה יותר באלמנט והוא יישמע טוב יותר מאשר על הגברה חלשה (אני מתכוון באיכות זהה של מגבר כמובן). הזטק המשהומלץ לך מגבר מצויין , בשילוב עם מונו טוב תהיה סגור בעניין ההגברה גם לשדרוגים עתידיים.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אין בזה הגזמה. אני עם 6 ערוצים של 170 וואט כל אחד. נותן לטוויטר אקטיבי ואין בזה בעייה. רק לכוון נכון וזה יתן תוצעה טובה. את סלסטרה הזה הייתי שם עם מידים או טויטרים ולא על סט שלם.

הספק גבוה של מגבר לא אומר שאתה מכוון ל spl. יש מספיק אנשי sq עם מגברים חזקים ביותר

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

בעניין הSPL/SQ התכוונתי באופן כללי ולא על נתוני ההספק של המגברים.

הזטק יהיה בחירה יותר מוצלחת מאשר הFA275 או הFA2150?

פורסם

אצלי בפיז'ו 206 שהייתה, היה לי זטק P2, שהגביר פאסיבית סט סיז, ומונו לסאב.

כח לא חסר, והאיכות הייתה מעולה (אם לא נתייחס לכיוון ולהתקנה הבעייתית משהו ב-206).

בתקציב שהגדרת, אני הייתי הולך על הP2 בעניים עצומות, זה מגבר שרוכשים פעם אחת, והוא נשאר איתך כמה וכמה מערכות.

רכיבים אחרים יתחלפו, אבל הוא ישאר.

פורסם

בשום דבר.

כל עוד המגבר עובד, ללא רעשי רקע וזימזומים למינהם, אין השפעה לתיקון של קרוס פנימי.

המוכר הוא אחד האנשים היותר רציניים כאן בפורום, על כל מה שמשתמע מזה.

הסר דאגה מליבך.

SCANSPEAK

פורסם

+1 לבני. המגבר הזה מאוד איכותי כמו שכבר אמרתי, שמעתי אותו לא פעם בפעולה, מגבר מעולה! הבחור שמוכר אותו אמין וקפדן מאוד לגבי הציוד שלו , אני אומר את זה מהיכרות אישית איתו ובביטחון מלא.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

פורסם

הסט הבכיר מסידרת הפוליגלאס הוא focal p 165 v30

אבל הייתי נישאר עם ה -PS165 שהוא לדעתי הסט 2WAY הטוב ביותר בסידרה הזו.

אם אתה רוצה רמה מעל הייתי הולך על סט הכניסה מסידרת ה-POWER ה-165KR.

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בגדול כדי להפעיל רק את הזטק תזדקק לזוג אחד של RCA לחיווט 4 גייג' (אבל מסוג טוב) לטובת אספקת מתח למגבר(עם בית פיוז), לחוט דו גידי שייצא לכיוון הקרוס של הקומפוננט ומשם לרמקולים, ולחוט גיד אחד להדלקת המגבר.

בכל מקרה הזטק מגבר מאוד חזק ובהנחה שתרצה לחבר גם מונו עם סאב הייתי הולך מראש על 2 גייג'(אם תוסיף סאב תזדקק גם לRCA נוסף ולמפצל מתח).

בהצלחה.

פורסם

בהמשך יהיה מונו וסאב!

אז 2גייג' עם בית פיוז ,

2 זוגות rca (לזטק ולמונו),

דו גידי לרמקולים,

וחד גידי להדלקת המגבר.

מפצל מתח.

מה זה החד גידי להדלקת המגבר?

מפצל מתח בעצם מפצל את הכבל 2גייג'?

פורסם

מפצל זה כדי לקחת את ה2 גייג' מהמצבר ולפצל אותו לשני המגברים. חד גידי זה פשוט "חוט חשמל גיד אחד" שמתחבר לרימואוט של המגבר ונותן לו פקודת הדלקה שאתה מפעיל את המערכת.

• תוכן חדש...