Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בקרוב מאוד אני מבודד 2 דלתות עם החומר בלינק האחרון שמעלי , אני יעלה פוסט על העבודה עם החומר .

האמת ? , נראה לי מוגזם העלויות של דיינאמט ודומיו .

זה נראה כמו שוד לאור היום , עם כל התחליפים שיש לחומרים דומים מאוד תחת מיתוג אחר או ללא מיתוג כלל.

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

בשמחה

HU - Alpine 9887 | Speakers - Hertz MLK2

Midbas Amplifier - GENESIS Series 3 dual mono

Twitter Amplifier - GENESIS Series 3 four channel

Subwoofer Amplifier - ROCKFORD 1001BD | Sub - IDMAX

פורסם
בקרוב מאוד אני מבודד 2 דלתות עם החומר בלינק האחרון שמעלי , אני יעלה פוסט על העבודה עם החומר .

האמת ? , נראה לי מוגזם העלויות של דיינאמט ודומיו .

זה נראה כמו שוד לאור היום , עם כל התחליפים שיש לחומרים דומים מאוד תחת מיתוג אחר או ללא מיתוג כלל.

אין ספק שתתקבל תוצאה טובה מחומר בידוד תעשייתי, שכן המטרה היא רק להוסיף מסה לפח ובכך למנוע ויברציות ורזוננס, שהרי אין שום רמקול שיעבוד יפה עם "תיבת פח".

הדילמה בשימוש בחומר הזה היא העמידות ישלו לשינויי טמפ', והעמידות של הדבק, יהיה ממש מבאס להבין שאחרי חודשים כל החומר התקלף מפנים הדלת.

זה לא שאני אומר שלא כדאי, כי אני לא, אני פשוט חושב שצריך לבדוק את טיב החומר לפני, יש שכבר בדקו ולאחר הבדיקה מעדיפים את הדינמאט וחבריו על פני בידוד תעשייתי.

בכל אופן לגבי האם זה שווה, יש פה כמה חברה שבידדו את כל הרכב בעלות של אלפי שקלים, והיו מבסוטים עד הגג, וכן הם שילמו על דינמאט.

אני הייתי בודק את הבידוד של 3M.

SCANSPEAK

פורסם

בני,

האיטום של 3M שאתה מציע,שייך בכלל לחברת thermotec

האיטום שלהם מאוד יקר,יריעה בגודל של 90ס''מ150Xס''מ עולה 60$ לפני משלוח(לא בדקתי מה המחיר בארץ אבל כנראה לא רחוק מהמחיר בארה"ב)

בשיפוצים...

פורסם

חוץ משלושת הגדולים שאני אעשה, יהיה צורך בעוד שדרוגי חשמל כלשהם או שמצבר 55 אמפר מספיק?

Xetec p2

Focal 165KR

Boston acoustics GTA-800M

Jl Audio 10W3V3

פורסם

זה קצת קשה לומר, מכיוון שאתה הולך להריץ 900 RMS, כמה אמפר האלטרנטור יכול לספק?

900 RMS זה בערך הגבול התחתון שמצבר ואלטרנטורים סטנדרטים (מצבר 55AH, ואלטרנטור 90A) יוכלו להתמודד איתם, כנראה שיהיו נפילות מתח, אבל לא משהו היסטרי, בכל אופן טיפול בבעיה כזו מצריך מצבר פריקה עמוקה (שזה סיפור יקר, ויותר מיועד להספקים גבוהים בהרבה), לא בטוח שתצטרך, ובודאי שלא באופן מיידי.

קודם תחבר הכל כמו שצריך (חיווט טוב, הארקוות טובות), ממש קשה לי להאמין שתהיה בעיה אקוטית מבחינת חשמל, ובאם זו תתעורר, תעבור לשלב הבא, לדעתי לא תגיע לשם.

בקשר לשלושת הגדולים, העזרה הכי ויזואלית שמצאתי היא

, וגם לא משהו, מקריאה בשני פורומים אחרים נאמר שהחיבור לאלטרנטור טיפה טריקי, אל תוותר על זה, תחבר את המינו מהמצבר לשלדה ולמנוע בעצמך, ואם זה מסובך מידי ואת החיבור מהאלט' לפלוס המצבר תן לחשמלאי לעשות.

בהצלחה!

SCANSPEAK

פורסם

לא יודע איזה גדם יש לך אבל מחיפוש זריז ראיתי אלטרנטוים חלופיים בין 80A ל 95A ככה שכנראה גם המקורי באזור הזה, מה שאמור להספיק, מעל ומעבר, בשורה התחתונה הסר דאגה מליבך, זה יהיה בסדר גמור.

הוספת/החלפת מצבר זה יהיה סוג של אוברקיל, חבל, בייחוד שעדיין לא חווית שום בעיה.

SCANSPEAK

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

מישהו יכול להסביר לי איך הגעתי מ"רדיודיסק ורמקולים ב-1000 שקל" למה שקניתי בסוף?!

התקנה מחר!

פורסם

יש חיידק קשה שמסתובב בקרב חברי האודיו לרכב, הוא נקרא "שידרוגיטיס".

חלק מהסימפטומים הם אכזבה מהמצב הנוכחי ודחף לא רצוני לשדרג :)

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

שידרוגיטיס היא מחלה קשה מאד, מכה פה בחברי הפורום ללא הבחנה.

אך אם לא הייתה קיימת היו לך באמת רק דריו דיסק ורמקולים ב 1000 שקל :lol:.

לדעתי, אתה הולך להתקין מחר את אחד הסטאפים היותר רציניים שנראו כאן בזמן האחרון, שאפו! (טפו טפו טפו), ותתחדש!.

עשית בחירות משובחות, אחת אחת.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...