Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4739 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מפיסטו תודה רבה על הקישורים:thumbup:

עכשיו שאלה אחרת...

אני יודע שבהמשך אני ירצה להוסיף סאב.

עכשיו השאלה היא אם כדאי לרכוש מגבר 2 ערוצים לקומפוננט ואחר כך להוסיף מונו לסאב, או לקנות מגבר 4 ערוצים מראש לחיבור הקומפוננט ובגישור את הסאב?

• תגובות 74
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני הייתי רוכש או מגבר 2 ערוצים או 4 ו מונו. כאשר מגבר 4 ערוצים ו מונו נותן אפשרות עתידית לעבוד אקטיבי.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

לאחר התעניינות וקריאה ברחבי הפורום ובעיקר בFAQ החלטתי ללכת על מגבר 4 ערוצים ולעבוד אקטיבי:mm_yeah:

עכשיו רק חסר לבחור קומפוננטים ולמצוא מגבר...:roll:

פורסם

יש אפשרויות רבות לסטים שונים. היבריד אודיו, פוקל, הרץ. אני לא ממש אוהב את מורל. וזה בסדר שהמון אנשים כן אוהבים אותם. המלצה לגבי קומפוננט זה להגיע למפגש ולשמוע כמה סטים עם דיסק שלך. זה לא יתן תמונמ מלאה, כי כל רכב זה שונה במבנה ואקוסטיקה. הגברה שוננה, אבל כיוון כן יתן לך. לסגנון יותר אוניברסלי אולי הרץ הי אנרג׳י. אתה יותר בכיוון הרוק. אולי פוקל. לשניהם צריך התקנה וכיוון טוב של טוויטר. לתעמי חד מדי. יש גם אודיסון ביד שנייה למכירה, שיכול להיות מעניין. מגברים בכלל ביד שנייה יש בחירה ללא סוף לדעתי. עכשיו זה זמן מצויין לבנות מערכת. יש המון ציוד טוב למכירה במחירים טובים.

HU:alpine w520e +701

Amp(tw+mid) Mcintosh mc420 Amp(midbass) Diamond audio D5 600.2

set: Eton rsr160 + mid: Eton_PFC80

Mono JL 500/1 sub: ID8

פורסם

יש לי פיג'ו 206 ולפי מה שהבנתי הוא קצת בעייתי מבחינת עומק התקנה.

באינטרנט מצאתי שיש לי בדלתות עומק של 60מ"מ ואפשר בעזרת חיתוך הפלסטיקה להגיע עד ל-76מ"מ (ששם כבר מגיעים לחלון כשהוא פתוח).

ההי אנרג'י וקומפוננטים אחרים באותה רבה יכנסו שם או שאני יצטרך לארגן משהו?

פורסם

ל- HSK165 יש עומק התקנה של 69 ממ

אני לא מכיר את האוטו ,אני מציע לך להתיעץ עם בעל מקצוע לפני הרכישה

אם אתה מתכוון להכניס שם אלמנט בעל עומק התקנה גדול.

פורסם

דבר ראשון, איטום לא עולה 1200 שקל, 450 שקלים יום חופש וקצת כלים ועצבים ויש אחלה איטום ברכב, לאחר המון זמן שאני חושב על זה היום עשיתי איטום, ההבדל משמעותי מאד!, קשה לתאר כמה!, ובאמת שכדאי.

לגבי הלעבוד אקטיבי, צריך ערוץ הגברה נפרד לכל אלמנט, ומכשיר שתומך בזה (או HU בעל קרוס 3WAY , או קרוס אקטיבי), מה שמגדיל את העלות הכוללת.

פרט לעניין העלות יש את עניין הכיוונים, שפה כבר צריך טיפה להבין מי נגד מי, המלצתי אלייך תתחיל רגוע עם ציוד טוב, ישמעו טוב, תרצה עוד, תשדרג, אל תקפוץ גבוה מידי על הההתחלה מכיוון שאקטיבי לא תמיד ישמע יותר טוב, הכל בכיוונים (וזה לא עניין של שעה לכוון).

אני הייתי מתחיל ממגבר ארבעה ערוצים, או שני ערוצים ומונו (אם אתה יורד מעניין האקטיבי אז שני ערוצים ומונו).

מה התקציב?

SCANSPEAK

פורסם

אני הולך עם הגישה שלך...

אולי באמת כדאי שאני יתחיל פסיבי...

אתה ממליץ על מגבר 2 ערוצים אם אני לא עובד אקטיבי?

פורסם

כשכתבתי 1200 אני יודע מה אני כותב.

זה מחיר התחלתי לחומר ועבודה.

כמובן אם לעשות לבד זה מוזיל בהרבה.

HU: ALPINE CDA-137BTi

AMP 1: SUNDOWN AUDIO SAX-125.4, AMP 2: SUNDOWN AUDIO SAZ-1500D, COMP 1: HERTZ HSK 165XL

COMP 2: POLK AUDIO DB 5251, SUB: SUNDOWN AUDIO SA-12 2OHM, 6X9: INFINITY KAPPA 693.9i

פורסם

חבר ,כמו שדיברנו תבוא אלי נישב נדבר נרחיב לך את הידע ונענה כמעט על כול השאלות.

כרגע חברים מציפים אותך בהרבה דברים שהם יודעים וניסו ואתה לא .

שלחתי לך הודעות בפרטי צור קשר יש מפגש דרום השבוע .

זה לא הכמות זה האיכות !

hu:eclipse 5030-amplifier: celestra fa 475-comp: focal ps 165 -sub:dc audio lvl 2

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

הקומפוננט הנבחר הוא FOCAL PS165!:-D

עכשיו אני צריך למצוא מגבר 2 ערוצים שיגביר אותו.

התקציב הוא 2000+-

אשמח להמלצות!

פורסם

בתקציב הזה הייתי הולך על 4ערוצים חזק יחסית , ככה תוכל להגביר סאב בגישור ובעתיד אם תרצה לעבוד אקטיבי תוכל פשוט להוסיף מונו.

יש כל מניי מגברים מעניינים שיהיו קרובים לתקציב .

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם

רק בגלל שהוא מוצע למכירה והוא מגבר נדיר ומעולה, אני ממליץ על זטק p2, חזק ואיכותי מאד, חפש אותו בפורום המכירה, הזדמנות פז.

SCANSPEAK

פורסם

אסיף אני לא רואה את עצמי עובר לאקטיבי בזמן הקרוב, כרגע אני מעדיף להשאיר את הסט פאסיבי.

מגבר 2 ערוצים ומונו לסאב יתנו תוצאה יותר טובה ממגבר 4 ערוצים וסאב בגישור לא?

הXETEC לא מוגזם קצת בשביל הסט הזה?

חשבתי אולי יותר בכיוון של סלסטרה FA275.

אני לא חושב שאני יחליף את הסט בשנה וחצי-שנתיים הקרובות ולכן נראה לי שמגבר קצת יותר צנוע כמו הסלסטרה יעשה את העבודה (תקנו אותי אם אני טועה)

נ.ב

אני לא מחפש עוצמה, אני לא בקטע של SPL, אני יותר לכיוון ה-SQ.

• תוכן חדש...