Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4770 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

ברשותי איביזה SC בציר 2010, הרכב היה בבעלות קודמת וכלל מערכת מולטימדיה מלאה הכוללת מגבר,רמקולים חיוטים מצלמת רורס דאבל דין וכו'.

לפני המכירה פורקה כל המערכת (מגבר רמקולים אחרויים,מצלמת וכו'), הוחזר הפאנל המקורי שמגיע מהחברה והוחלפו הרמקולים לפשוטים יותר.

עקב עבודה חאפרית והשקעה ירודה בחלקים שהותקנו לפני המכירה נשארתי עם מערכת שאומנם משמיעה מוזיקה אך לא עונה על הדרישות שלי.

אני מעוניין באיכות סאונד טובה וצליל נקי ובעוצמות גבוהות יותר (לא מחריש אוזנים ולא בנייה יעודית ומורכבת)

הבנתי שההתעסקות לפחות ברמקולים הקדמים שבדלתות בעיתית קצת ועדיף לתת לאיש מקצוע מנוסה לטפל ברכב.

השאלות שלי הן כאלו:

מה העלות המשוערת לרכישת קומפוננט, 6X9 ומגבר שבעתיד אולי אוסיף לו סאב.

מה העלות המשוערת של ההתקנה כולל קיט התקנה ומי האנשים המומלצים לעניין באיזור השרון (הרצליה,רעננה,רמת השרון...)

לא רוצה לקפוץ מעל הפופיק ולא מעוניין להשקיע יותר מ2500 ש"ח בסך הכל. (כולל התקנה מוצרים מע"מ ושאר הירקות.) האם זה אפשרי? למי עלי לפנות? עדיף לקנות את כל הפריטים בחלקים ולהגיע עם הכל למתקים כדי שיבצע עבודה בלבד?

אשמח לעזרה והכוונה בנושא.

תודה, אורי

• 5 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בתקציב הנה"ל, לא בטוח שתוכל להכניס גם מגבר, גם חיווט, גם רמקולים איכותיים וגם עבודה לרכב הזה. מה שכן, ניתן אולי להחליף את הHU למשהו איכותי כגון, Clarion CZ 302, ולהתקין מקדימה טמפו או מקסימוו, ולבצע איטום. (תמצא חומר איטום ממישהו שנשאר לו ומוכר).

אם תמצא מחירים ממש טובים או איזה דיל וישאר כסף, בהנחה שיש כבר חורים ל 6X9, להתקין 6X9 של אותו יצרן מאותה סידרה.

ניתן גם לבדוק מחירים של HERTZ DIECI, לפני כמה שנים היו להם מחירים טובים יחסית לצערי לא יודע מה קורה היום, וגם קצת יותר קשה למצוא אותם.

• תוכן חדש...