Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4819 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני צריך את עזרתכם מה אתם אומרים על סקודה יטי הידנית חדשה, מבחינת אמינות צריכת דלק ושמירה על הערך והאם סקודה זה לא מה שהיה פעם כי משום מה יש לי כזאת סטיגמה על סקודה לא יודע למה..

פורסם

אם היא מגיעה בצבע candy white אז היא לימון...בדוק...

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם
חברה אני צריך את עזרתכם מה אתם אומרים על סקודה יטי הידנית חדשה, מבחינת אמינות צריכת דלק ושמירה על הערך והאם סקודה זה לא מה שהיה פעם כי משום מה יש לי כזאת סטיגמה על סקודה לא יודע למה..

קניה בהחלט משתלמת. שכח מה שידעת או חשבת על סקודה של פעם. זאת כבר מזמן מכונית גרמנית ולא צ'כית. לא יודע מה הצרכים שלך אבל היא מאוד שימושית, בעיני גם בעלת נוכחות, תא מטען לא הכי גדול אבל מספק, צריכת דלק בסביבות 1:15 בלי מאמץ. אם אתה קונה היום חדשה אי אפשר להעריך איך תהיה הסחירות שלה כשתרצה למכור עוד 3-4 שנים.

פורסם

גדול אתה

בעבר: אלפא GT 06, אלפא 159, אלפא GT 10, אינפיניטי EX37;אלפא גולייטה, לקסוס IS300H,lexus nx200t

בהווה:ALFA ROMEO STELVIO 280

פורסם

הוא שאל בקשר לסקודה ואתה ענית לגבי שקודה

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

רכב חביב מאד, נמכרת עכשיו גירסת האדוונצ׳ר שנראית מצויין.

שמירת הערך טובה מאד כ-10 אחוזים ירידה לשנה לפי הבדיקה האחרונה שערכתי לפני כמה כחצי שנה.

לגבי אמינות:

היו בעיות עם גירי ה-dsg, ייתכן שפתרו אותם וייתכן שלא, אני מניח שבדגמים החדשים פתרו אותם.

לגבי מנועי ה- tsi, הייתה בעיה עם מותחן שרשרת התזמון ככל הנראה גם למנוע ה- 1.2. ייתכן שפתרו אותה וייתכן שלא, אין לי מידע על כך. גם אם לא פתרו אותה, תוכל פשוט להכניס את הרכב לבדיקה יזומה ובמידת הצורך להחליף את המותחן, דבר שיפתור את הבעיה.

לגבי צריכת הדלק, ממידע אישי מחבר שלי שהיה לו רכב כזה, בתנאים שרובם עירוניים ובאזור הררי, צריכת הדלק דומה לרכב משפחתי בעל מנוע 1.6 אוטומט, דהיינו סביב ליטר דלק ל- 8,9 ק״מ ולא יותר טוב מכך.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

רכב שימושי נוח חסכוני בדלק כ 1:14 לדגם האוטמט.

חומרי פנים ברמה גבוהה, ממש כיף למזמז את הרכב :-)

לגבי DSG היצרן טוען שפתר את הבעיה וכנראה שהוא צודק.

לגבי המותחן שמןזכר ב פןסט מעליי גם בעיה זו טופלה כך שרמת האמינות גבוהה.

ימנוע הטורבו הקטן עושה את העבודה , לרכב יש נוכחות וסה"כ אנשים מאד מרוצים מהרכב .

פורסם

עכשיו שמתי לב שפותח השרשור שאל על הגירסה הידנית, כך שגיר ה- DSG לא רלבנטי בשבילו.

בתאריך 12.1.2025 בשעה 14:51, Shmelov כתב:

בשורה התחתונה כנראה שגם אתה תקנה טסלה בשלב מסוים ותתאהב.

כרגע אתה משחק אותה קשה להשגה אבל ככה זה בתחילת כל קשר טוב וארוך טווח.

פורסם

רכב זריז, איכות הרכבה גבוהה ומגיע די מאובזר(אם כי הגרסה הידנית, מגיע רק עם רמת האבזור הבסיסית).

לא יודע מה חשבת וידעת על שקודה - כיום זה VW עם סמל אחר.

צריכת דלק - תלוי איך תנהג. לרכב יתרון(אני מדבר על הDSG, לא יודע לגבי הידני) בכך שהכוח זמין כבר מסל"ד נמוך מה שאומר שאפשר להאיץ בקצב סביר בהחלט מבלי לאמץ את המנוע, THUS לא לבזבז הרבה דלק.

סע לאולם תצוגה, שב בפנים, תרגיש את הרכב וצא לנסיעת מבחן. אם תאהב, קח. אם לא, אל תיקח.

בכל אופן במחיר של הגרסא הידנית קשה לי לראות מתחרות שיכולות לתת פייט טוב. כל המשפחתומטיות למיניהן וכו' אולי יגיעו עם יותר אבזור אבל איכות החומרים והמנוע יאכזבו. בנוסף גם יש לך את יכולת המעבר בשבילים/לחנות על מדרכות(תלוי מה כל אחד מחפש) - משהו שלמשפחתומטיות אין (אלא אם זה ליסינג :lol: ).

• תוכן חדש...