Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חידוש/ ליטוש פנסים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4788 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מניסיון שלי עם כמה תכשירים שונים - זה לא עבד.

זה היה ממש פשוט לקחת ניר שיוף מ-200 גריט עד 10000 גריט ולעבור אחד אחד. התוצאה היא מדהימה ובנוסף מרוויחים קצת כושר. חשוב מאד לדעתי לאחר מכן להוסיף פוליש שגם שומר מקני UV וגם משפר עוד קצת והפנסים יוצאים מבריקים.

אם יש צורך אני יכול לתת עוד פרטים למרות שאפשר למצוא המון מידע ברשת.

פורסם

קראתי ביקורת על אחד שעשה ליטוש עם נייר שיוף מים שרק הרס לו את הפנס לגמרי.

קראתי את כל המדריכים. אני חושבת שאתן ניסיון למשחת שיניים- אי אפשר להפסיד כלום

ואם לא יצליח- נשלם במוסך וזהו

פורסם

:shock: מה, אף אחד לא מגיב?

אני מוקסמת כ"כ מהרעיון שיש פורום כ"כ מקצועי וכ"כ מלא חיים שאנחנו כותבים בו בעיות

אנשים כותבים פתרונות וזה אשכרה עובד! :multi:

מדהים אותי כל פעם מחדש

פורסם

אכן משחת שיניים תעזור,אך לא תחזיק מעמד הרבה זמן והמצב יחזור לקדמותו.

אני כן ממליץ לקרוא את המדריך המפורסם פה ולעשות ליטוש פנסים כמו שצריך,שגם יחזיק מעמד זמן רב.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

במידה ולא יעזור יש אצלנו מקום שעושים ליטוש פנסים ב 100 ש"ח (תחנת דלק גדולה ששוטפים מכוניות ועושים גם עוד דברים). אמרתי שאעשה שם כי זה באמת כלום כסף

פורסם

הנה אני מפרגן לך שלא תגידי שלא מפרגנים...אבל כפי שאמרו מעלי לצערך, סביר להניח שזה יחזור די מהר..

מרחת ווקס או חומר כלשהוא בסיום??

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

וקס לא מגן בפני קרינת השמש, צריך לשים סוף למיתוס הזה.

הדרך היחידה להאט את דהיית הפנסים מחדש היא על ידי ציפוי, לרוב בצורת לכה הכוללת מסנן UV.

המדריך הזה הוא מדריך מצויין. מומלץ.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

קראתי את המדריך המעולה הזה וראיתי תוצאות מעולות.

בסוף התבאסתי כשראיתי ששטיפה חיצונית של הרכב במכונת שטיפה הורסת הכל.

מבאס...

לא עדיף לשלם 100 ש"ח לפוליש וזה מחזיק לכמה שנים?

• תוכן חדש...