Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4807 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

את האמת שהפעם חסמו אותי בהרבה מקומות, ומכאן אף פעם לא יצאתי מאוכזב, אז ננסה.

אני צריך לאתר נותן חסות לטובת שי מכובד לאוכלוסיית מילואימניקים (3,000 במספר) שעושים מילואים והרבה מהם.

הרעיון הוא יצירת ערכת שי שתהיה מורכבת מדברים שימושיים למילואים - ערכת קפה, שש-בש, כובע טמבל, דברים כאלה.

אנחנו מעריכים שערכה כזו תעלה סביב ה 60-70-80 ש"ח ולחצי מזה יש לנו תקציב. למימון החצי הנותר אנו זקוקים לנותן חסות.

אני לא מעוניין להרחיב יותר את הדיבור מעל גבי הפורום, אבל כל מי שחושב שהוא מכיר מישהו (שמכיר מישהו שמכיר מישהו) שיהיה מעוניין לתרום כסף למען מטרה נעלה - אני אשמח לשמוע בה"פ. העניין הזה סופר רציני ודי דחוף.

תודה,

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

פניה לאבי סייג ראש עמותת משרתי המילואים וממיסדי פורם החפשים, אני בטוח שבעזרת קשריו הוא יכול להפנות אותך לספונסר שיכול לקחת את העלות עליו.

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

מקפיץ.

האם מישהו מכיר יבואן של דברים מסין? נגיד יבואן של ערכות קפה או ציוד מחנאות כזה או אחר?

כמו כן כל מה שכתוב בהודעה הראשונה עדיין רלוונטי. תיבת ההודעות הפרטיות שלי ממתינה לכם.

תודה!

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

צר לי שטרם פנו אליך. רק רציתי להעיר שבמסגרת חיפוש שי לגדוד שלי, פנינו לחברת אמגזית ורק הגזיות זה בין 80-120 שקל

תלוי בדגם. לגבי השאר כבר לא בדקנו. כשאתה מדבר על סכום של כמאתיים אלף שקל זה כבר לתותחים הכבדים. בהצלחה!

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

מי אמר שלא פנו? פנו גם פנו :wink:

לגבי הגזייה קיבלנו הצעת מחיר, הרבה יותר נמוך מהמחיר שציינת, אבל עדיין אין לנו מספיק כסף לזה, אנחנו חייבים ספונסרים.

איתמר.

פורסם

איתמר, תפסת מרובה לא תפסת.

אני מניח שמודבר על בני יחידה אחת, ככה שמה שיקרה הוא שיהיו לכם 3000 גזיות סוג ז' (אחרת היא לא תהייה זולה כל כך) 3000 שש בש, ו3000 אולרים סוג ח'.

הגזיות ברובן לא ישרדו תעסוקה אחת, את השש בש אף אחד לא יביא כי בטח מישהו אחר יביא, והאולרים ישברו במנת קרב הראשונה שינסו לפתוח איתם.

אם תקנה פליז למשל או שק"ש (או כובע גרב, משקפי שמש, אוהל מתקפל וכו') תוכל להשקיע את כל הסכום בפריט אחד קצת יותר איכותי (עדיין ב80 ש"ח קשה למצוא היום פליז איכותי ובטח ובטח שק"ש).

אם בכל זאת אחרי הקנייה תראה שציוד באמת איכותי, אני אשמח לשמוע מאיפה קנית.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

• תוכן חדש...