Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4800 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לפני שאתם רצים להחליף מנחת

סאב עובד בתצורת מונו גם ככה - לא חייבים את שתי זוגות הRCA במנחת בכדי להגביר סאב - יש מגברים שיספיק להם רק ימין או שמאל בכדי להרים גישור במונו וגם ככה מונובלוק - עובד במונו.

זה שצד אחד במנחת נמצא על חצי יכול להיות שמעולם גם לא באמת חובר או נוצל כמו שצריך - אם שני הצדדים מחוברים, לא רצוי באמת שיהיו הבדלים גדולים.

בגדול - רגע לפני שאתם רצים לקנות מנחת חדש תנסו לעשות את הדברים הבאים:

1. תבדקו מה ההגדרות של הFADER בHU המקורי - יתכן והסיטו אותו יתר על המידה לכוון הערוצים שאליהם מחובר המנחת של הסט קומפוננט - זה ינחית מן הסתם את הערוצים עליהם מחובר המנחת של הסאב.

2. תנסו לרגע לחבר את הRCA של הסאב למנחת של הקומפוננטים - רק בכדי לוודא (בדיקת שפיות נקרא לזה) שעל המנחת הזה אין בעיות והסאב פועל כצפוי.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תגובות 53
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נעשה אדי, התוצאות כמו שדווח.

על המנחת השני הסאב מתעורר לחיים.

וההגדרות בפיידים מאופסות.

לצערי לא נראה לי שיש אופציה אחרת מהחלפת מנחת, את אופציית הhu אפטרמרקט הוא ישלים עם החברים פה אני קיבלתי איומים :evil::oops: (אתה יודע מה זה פולניות :wink::-D )

פורסם

בדיוק , כמו שמור אמר ...ניסינו את הרוב ... וכן מור צודק גם בקשר לאשתי הפולניה הוא צריך להזהר ...

אבל בינתיים שמתי את המנחת הדפוק על הקומפוננט ואני שומע רק בצד ימין :-) ...

אז חברים בפעם המיליון , מימי לקנות מנחת ?! ואיזה ?!

תודה

hyundai elantra 2017

amp- hifonics titant xi6408

amp- hifonics titant xi7508

sub- hifonics atlas - 600w

פורסם

אז תיקח את המנחת הדפוק - מפצל Y לRCA ותחבר אותו למונובלוק רק על צד שמאל של המנחת!

יש לך עכשיו עסק עם פולני :-D

ה-פולני 8)

ומה פולניה אומרת לבעלה בבוקר? - אתה תעשה לי נס, אני כבר אעשה לך שחור!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

רעיון יפה ! וחסכוני !!!

השאלה האם זה יעשה את העבודה ?

חחח חזק אתה .....

hyundai elantra 2017

פורסם

כן!

כמו שכתבתי סאב וופר בכל מקרה עובד מונו.

תחום התדרים שסאב וופר מנגן הם לא כיווניים בעליל ולכן אי אפשר להפריד אותם בין ימין לשמאל גם ככה - האוזן, המוח - לא מבדילים.

תיקח את ערוץ שמאל, תפצל אותו לשניים (או תנסה לחבר אותו לערוץ השני במגבר בלי לפצל - כמו שאמרתי יש מגברים שיודעים לעשות סכימה פנימית של הערוצים כשהם עובדים בגישור - היה לי אחד כזה של KOSS שעבד טוב יותר במונו כשרק צד שמאל קיבל RCA)

ותראה אם זה פותר לך את הבעיה - אולי חסכתי לך רכישה של מנחת אולי אפילו רכישה של מפצל Y

Pioneer TS-X150

פורסם

נשבע לך , שלא הבנתי אותך :-) ...

יש לי במגבר המונובלוק 2 יציאות rca נכון ?

אז אתה מתכוון שאני יקנה כזה מפצל y ואחת מהיציאות האלו אפצל איתן ?!

או להפך שאני יוציא מהמנחת את המפצל y rca ?!

עשיתי סלט :-) ?!

מור , אתה הבנת למה התכוון המשורר ?!?

תודה

hyundai elantra 2017

פורסם

א. במגבר יש לך שתי כניסות RCA.

ב. במנחת יש לך שתי יציאות RCA.

תפצל את יציאת הRCA התקינה בעזרת מפצל Y ותחבר את כבל הRCA למפצל הY ולמגבר.

Pioneer TS-X150

פורסם

אוקיי ,

עכשיו מובן .

השאלה היא , האם לא כדי לי כבר להחליף את המנחתים שיש לי למנחתים יותר איכותיים , שייתנו לי יותר הגברה\איכות ?

מה שיש לי היום ניראה לי ממש ממש על הפנים , הרי אחרי הכל במצב שלי המנחתים הם משהו מאוד חשוב בכל המערכת ברכב שלי בגלל שאני עובד עם ה HU של המאזדה 3 המקורי .

כמה עולה כזה כבל Y ?

דרך אגב , שולחים לי הודעות פרטיות ואני לא יכול לענות בינתיים כי יש לי פחות מ 25 הודעות משהו כזה , אז סליחה שאני לא עונה .

אוראל

hyundai elantra 2017

פורסם

מפצל Y יעלה לך באזור ה30 שקלים -

מנחת איכותי? :-D

היה עדיף כבר להשקיע ביחידה אינטגרלית (מתאם לדאבל דין או חצי דין) וHU נורמאלי או לקנות פרוססור (DSP) שיש לו מנחת מובנה - יקר אבל שווה כל שקל.

עשיתי משהו מאוד דומה ברכב של אבא שלי עם BIT TEN של AUDISON והתוצאה הסופית טובה מאוד - כל כך טובה שהייתי יכול להסתפק במערכת שלו לתקופה ארוכה.

Pioneer TS-X150

פורסם

חחחח מנחת איכותי כן ... אבל לא איכותי ב 700 שקל , משהו של 300 ש"ח ...

רגע עשית לאבא שלך במאזדה 3 ?!

hyundai elantra 2017

פורסם

לא, סובארו B4 2010

אבל זה לא ממש משנה - כל היפניות האלו מתפרקות כמו לגו.

Pioneer TS-X150

פורסם

תשמע , אולי תעזור לי ?

יש לי מתאם בבית למאזדה 3 + הפלאג של החוטים , המתאם אבל לרדיו דיסק 1 דין לא דאבל דין ..

כמה יעלה לי רדיו דיסק מספק ??? לא ב 9000 ש"ח .. משהו טוב ?!

hyundai elantra 2017

פורסם

לא נראה לי שאתה תצטרך להשקיע יותר מ1500 עד 2500 לHU סינגל דין טוב.

תתייעץ לגבי מפרטים עם חברי הפורום.

אני מציע לך כרגע - קודם כל לפתור את הבעיה הנוכחית בדרך הזולה ביותר - אולי זה יספיק לך ואתה פשוט תמשיך הלאה.

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...