Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

יגואר F TYPE מבחנים ראשונים:

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4806 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
למה שיקח את הV8? בשביל לקחת את הV8, הוא צריך להמתין ל911 טורבו קבריולה.

ה f type אמורה להיות ממוצבת בין הבוקסטר ל 911. אני לא יודע מה הפרש המחירים בינהן, אבל נראה הגיוני שה V8 תהיה יותר באיזור של ה 911.

emotion of motion

פורסם

ה-V6 ביגואר, לעומת ה-F6 בפורשה, הינו בעל כח רב יותר וזמינות מומנט טובה יותר. הבעיה של היגואר היא המשקל, וה-911. :)

מתומן הצילינדרים הוא כבר בליגה אחרת, נושק ל-500 כ"ס.

אגב, ככל הנראה מדובר על רכב מעולה (היגואר) מבחינת פרמטרים רבים, אבל ככל הנראה 911 זה לא.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

מישהו באמת ציפה שהיא תהיה כמו 911?

ועדיין, נראה כמו רכב מרשים.

ולכן אתן לו בכל הכבוד את הזכות להרצות לי על מחזיקי כוסות וגגות שמש, לא יותר מזה.

ZOOM-ZOOM

פורסם

עכשיו גם בדקתי מחירים.

ה 911 קבריו עולה שם 81K פאונד. ה F Type V8 עולה 79K. כשמשווים Spec מול Spec, פער המחיר מתרחב עוד יותר.

לכן, כמו שאמרתי, השוואה מול ה V8 נראית לי מעניינת יותר.

emotion of motion

פורסם
לא מספר לך! תראה את הסרטון הראשון שם מציינים את הגיר,

אתה לא מעריך את ההשקעה שלי! (קופי- פייסט עם כוס קפה ביד אחת זה לא קל)8) .

הבנתי שהוא 8 הילוכים, ומהיר. כמה מצמדים יש, זה לא הבנתי.

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם

חיצונית רכב מאוד יפה, אבל קצת מנותק מיגואר והמסורת שלה.

דווקא הפנים לטעמי מאכזב, וכל האיזור של כפתורי המזגן וכד' נראה ממש פשוט ולא מרשים,

בטח לא מרכב שעולה סכום שכזה.

בנוסף שמו בצד הנוסע את המעקה לזקנים, שממש מכוער ולא שייך לכלום.

לגבי המנוע, אין ספק, עוצמה ורעש מטמטמים, למרות שהרכב הפסיד לפורשה, הוא נראה מאוד מהנה

לנהיגה. לא חייבים מגהץ כבישים על מנת להנות, לפעמים דווקא הרכב שעושה כמה שניות פחות על המסלול,

יהיה מהנה יותר לנהיגה של "פשוטי העם".

• תוכן חדש...