Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טופ גיר עונה 19!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4845 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מציע גם לראות TOP GEAR AMERICA,הם עושים מבחנים מאוד מעניינים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

אני פחות אוהב את טופ גיר אמריקה, המנחים משעממים המבחנים והמשימות לא מענינים,אין את הכימיה בין המנחים שיש בטופ גיר המקורי, וכמובן חסרים הכריזמה של קלארקסון והצילומים המרהיבים.

סעו בצד ימין!!

306XT,307XS,Mito155 HP בעבר

,Giulietta QV. היום

פורסם

טוב כול אחד וטעמו,לדעתי זה מעניין מבחנים שבה הם קונים רכבים זולים ונגישים לכולם במבחן הישרדות.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
למען הסר ספק התכוונתי לשידורים באגו.

אני מהעתיקים שרואים באגו...:oops:

אתה לא היחיד,אני רואה פרקים עוד מעונות 16 ו 15 גם אחרי שראיתי אותם עשרות פעמים

טופ גיר ארה''ב לא רע דווקא ,יש להם לא מעט פרקים שהם יוצאים לכל מיני הרפתקתאות כמו הטנדר הכי קשוח באמריקה.

הטופ גיר שלדעתי הכי גרוע זה טופ גיר אוסטרליה שהוא פשוט נוראי .

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם
אתה לא היחיד,אני רואה פרקים עוד מעונות 16 ו 15 גם אחרי שראיתי אותם עשרות פעמים

טופ גיר ארה''ב לא רע דווקא ,יש להם לא מעט פרקים שהם יוצאים לכל מיני הרפתקתאות כמו הטנדר הכי קשוח באמריקה.

הטופ גיר שלדעתי הכי גרוע זה טופ גיר אוסטרליה שהוא פשוט נוראי .

הגרסא האוסטרלית לדעתי טובה מהאמריקאית.

אני לא יודע אם אני עוזר לך או שאתה כבר מכיר, אבל בבקשה: finalgear.com

2001 Oldsmobile Alero 2.4

פורסם
אני פחות אוהב את טופ גיר אמריקה, המנחים משעממים המבחנים והמשימות לא מענינים,אין את הכימיה בין המנחים שיש בטופ גיר המקורי, וכמובן חסרים הכריזמה של קלארקסון והצילומים המרהיבים.

לא מסכים איתך הגרסה האמריקאית מאוד נחמדה אם לא משווים אותה לאנגלים אבל איך אמרו לפני ולפני לפני על טעם וריח.

• תוכן חדש...