Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4841 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שבת שלום לכולם.

אתם יכולים להמליץ לי בבקשה על איש מקצוע שעושה זפת על הגג בבניין משותף בהוד השרון והאיזור

תודה

Sound Stream -Trantula 800.2

פורסם

בבניין שלנו היה בעל מקצוע נחמד שנתן שירות מהיר ויעיל .

לפי הפרסום נותן שירות גם באיזור שלך

http://www.pro.co.il/card.asp?b=9930

toyota verso 2016 - יש מקום לכולם!

בעבר : ניסאן NV200 2012, סיטרואן ג'מפי 2007, רנו קנגו DCI  2007,  פולו סטיישן SDI 2000, לנסר 93, אופל קדט 84.

פורסם

תודה על התשובה .

ביררתי עם "דני אספלט" , המחיר למ"ר כולל מע"מ הוא 25 ש"ח , המחיר כולל זפת ולאחר מכן סיד .

קיבלתי הצעת מחיר נוספת מחברת "אלכסנדר איטום" - מחיר למ"ר 26 ש"ח כולל מע"מ- כנ"ל לזפת +סיד .

האם מומלץ סוג מסויים של זפת או חומר איטום אחר לגג ? .

תודה מראש .

פורסם

גג הבניין ,בניין משותף . הוא 18 מטר ואורך 18 , אם אני לא טועה זה 306 מ״ר והעלות לכל הגג היא 8,000 ש״ח. ועד הבית אמרה לי שמי שעשה לפני כמה שנים לוקח 1,500 ש״ח לכל הגג . לי זה לא נראה הגיוני שמספר בעלי מקצוע מבקשים 8,000 ש״ח. בעל המקצוע שמכירה הוועד דורש רק 1,500 ש״ח . איך יתכן הפרק כזה עצום ?.

פורסם

1500 לכל הגג גם לי נשמע לא הגיוני. יכול להיות שמדובר על תיקונים מקומיים.

ייתכן שבעל המקצוע של הוועד היה על הגג והחליט שמספיק כמה תיקונים מקומיים כדי למנוע נזילות ונתן הצעה בהתאם. לעומת זאת את עשית סקר שוק (כנראה טלפוני) בבקשה לזפת את כל הגג ובגלל זה קיבלתם מחירים שונים כל כך.

הכי טוב להזמין בעל מקצוע שיראה בעצמו ויחליט אילו תיקונים צריך לעשות.

מה שחשוב זה לא הכסף אלא האחריות בכתב שהעסק נותן. אוטם גגות מקצועי צריך לתת אחריות בכתב לפחות ל 5-7 שנים.

תבררו מראש שמדובר על עבודה עם קבלות ואחריות בכתב, כי בתחום השיפוצים והבנייה זה לא משהו ברור מאליו.

• תוכן חדש...