Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב חדש , סופר- מיני , עד 90 K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4811 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום

אני מעוניין לרכוש רכב חדש עפ הקטגוריה הנל .

תוכלו להמליץ על ההכי ״בולטות״ בקטגוריה?

בעיקרון הרכב ישמש אותי לנסיעות ירושלים - תא כל יום אז צריכת דלק וסחיבה חשובה לי .

הניראות חשובה ואני רוצה לזות צעירה

בינתיים ברפרוף ראיתי את הפורד פיאסטה והסיאט איביזה (שתיהן ידניות)

אשמח לעזרתכם!

תודה

פורסם

הידיות עולות כ 25 אלף פחות מאשר הגירסאות האוטומטיות,לכן אם אין צורך ברכב אוטומטי אתה יכול לחסוך המון כסף,תוך כדי ויתור על איבזור וכוח,זה מתאים לך?

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

האוטומט לא קריטי . אמנם לא נהגתי ידני כמה שנים אבל זה לא סוף העולם .

אתה מדבר על הפורד או סיאט ? איזו מביניהם עדיפה ? בנוסף , יש עדיפות לדגמים נוספים ?

ראיתי גם סיטרואן ופיג׳ו אבל אני עם סטיגמה על הצרפתיות

פורסם

כמו שאמרתי אם תלך על ידני תחסוך באזור ה 25 אלף! סכום ענקי.

הייתי ממליץ לך לבדוק את הקאיה ריו,פורד פיאסטה,והיונדאי I20,אם אתה מחפש קצת יותר זריזות יש את סוזוקי סוויפט,אבל היא פחות מרווחת מאחור ועם תא מטען קטן יותר.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
שלום

אני מעוניין לרכוש רכב חדש עפ הקטגוריה הנל .

תוכלו להמליץ על ההכי ״בולטות״ בקטגוריה?

בעיקרון הרכב ישמש אותי לנסיעות ירושלים - תא כל יום אז צריכת דלק וסחיבה חשובה לי .

הניראות חשובה ואני רוצה לזות צעירה

בינתיים ברפרוף ראיתי את הפורד פיאסטה והסיאט איביזה (שתיהן ידניות)

אשמח לעזרתכם!

תודה

ב-98,000 תקבל את שתיהן באוטומט

• תוכן חדש...