Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4824 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

אני מעוניין ברכישת רכב מליסינג - חברת אוויס, מיצובישי לנסר 1500 - INVITE הרכב עם קילומטראז' סביר: בסביבות 65000 ק"מ.

ממבט חיצוני הרכב הוא עם כמה שריטות ומכול קלות שיתוקנו ע"י אוויס.

החברה עשתה גם בדיקה על חשבונה במכון קומפיוטסט רמלה - שעורך לאוויס את כל הבדיקות.

בבדיקה הרכב יצא מעולה למעט השריטות והמכות הקטנות שבגוף שכמובן יתוקנו ע"ח החברה.

השאלה שלי היא האם לבצע בדיקה עצמאית במכון אחר ע"מ לצאת בראש שקט או שאפשר לסמוך על אוויס וקומפיוטסט רמלה?

מקריאה שלי בפורומים אני שומע הרבה דברים טובים על אוויס ולא נראה לי שיכתימו את שמם הטוב.

NASCAR = Non Athletic Sport Created Around Rednecks

פורסם

הבדיקה שהוזמנה על ידי חברת הליסינג לא שווה כלום.

חובה לערוך בדיקה עצמאית במכון בדיקה שאתה בחרת ולא אמרת מראש להם איזה.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

פורסם

זה מה שחשבתי.

בכל מקרה הרכב נראה נקי, לקחתי אותו לסיבוב קצר והיה בסדר, מה גם שנחשפה בפני היסטוריית הטיפולים שלו.

לרכב אין עדיין 3 שנים על הכביש, הוא עדיין באחריות יצרן, הוא נלקח השבוע ממשתמש הליסינג שלו, ע"מ שימכר.

בנוסף גם קיבלתי את טופס הבדיקה לידי ובבדיקת המנוע מופיע כי ההספק הנמדד הוא 106 כ"ס לעומת 109 כ"ס שאמורים להיות לו במקור, האם זה הגיוני?

פורסם

כבר כתבו לך, כל הטופס שקיבלת לא שווה יותר מידי כולל נתון ההספק המרבי. גם בבדיקה משלך נתון ההספק המרבי לא יהיה שווה יותר מידי, אבל אולי שאר הנתונים יהיו שווים משהו.

אז כן, אי אפשר לסמוך על הטופס של אוויס לא בגלל שאוויס חס וחלילה רמאים אלא בגלל שקומפיוטסט לא באמת בדקו את הרכב הזה כמו שצריך. אולי יש משהו שאוויס לא יודעים עליו?

קח את הרכב לבדיקה במקום אחר ובאופן אישי אני ממליץ על מכון של רשת אחרת, שאינה קומפיוטסט. לקחתי לשם רכב לבדיקה לפני שבוע והופתעתי לרעה מרמת חוסר המקצועיות של הבדיקה שבוצעה.

אגב, הרכב במקרה כחול?

מחפש סוזוקי ג'ימני סטיישן 1,600 סמ"ק אוטומט

פורסם

לא, צבע אחר.

יש מכוני בדיקה מומלצים באיזור המרכז שאפשר לסמוך עליהם? ראשל"צ, חולון ומה שבאזור?

פורסם

תודה רבה.

קראתי גם המלצות על מכון אלן בחולון אבל בשרשורים ישנים יחסית.

האם הם עדיין מומלצים?

תודה.

פורסם

ובכן:

הרכב נלקח היום ל"מעבדה לרכב" ונבדק: סה"כ הבדיקה היתה בסדר, נמצאו ליקויים לא קריטיים, אך השלדה, המנוע והגיר היו תקינים. הליקויים יתוקנו ע"ח המוכר כמובן.

• תוכן חדש...