Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לא מצליחה להיכנס לgmail

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ניסיתי להיכנס כמה פעמים לgmail מהמחשב ללא הצלחה...רשום שהדף איננו זמין. אני מצליחה לגלוש באתרים אחרים (כלומר הבעיה לא באינטרנט)..

עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

פורסם

נתקלתי בכמה בעיות אינטרנט היום, אולי יש קשר למתקפת הקראקרים של חוינונימוס...

נסי לבצע ניקוי למחשב, אולי זה יעזור.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

פורסם

תנסי להיכנס ל- תפריט הדפדפן (בכרום) --- הגדרות --- הצג הגדרות מתקדמות --- בטלי את חזה פעולות רשת לשיפור ביצועים של טעינת דפים.

אם זה לא עוזר חזרי על הפעולה שוב פעם, וסמני את השורה.

פורסם

תודה על כל התגובות והעצות, דבר ראשון.

דבר שני, שמתי לב שזה קרה רק בעבודה..כי עכשיו אני בבית והצלחתי להתחבר למייל כמו שצריך

פורסם
פורסם במספר בלוגים טכנולוגיים ש-gmail חוו היום בעיות יציבות. הבעיה היא אצלם ולא אצלך. כרגע הכל עובד כרגיל.

אחלה טוב לדעת, תודה :-D

פורסם

או שג'ימייל חסום אצלך בעבודה, גם זו אפשרות.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

קורה לפעמים שמורידים אתר מהרשת בצורה יזומה, בין אם לתחזוקה מיוחדת או שדרוג. לגיבוי לא חייבים הורדה מלאה של האתר.

מסקירה מזדמנת ראיתי שב- GMAIL מועדים לפורענות של ניתוק הם בחודשי אפריל ו-נובמבר או דצמבר (האחרון היה ב- 10.10.12).

מה לעשות?

אפשר לגגל gmail unavalable , ולראות אם יש צעקות בעולם על הבעיה (לשים לבל לתאריך) ואז להתנחם בידיעה שאין התנכלות אישית.

אפשר לנסות להכנס עם דפדפן אחר, אם כי בדרך כלל גם הוא לא יצליח.

אפשר לנקות קבצי דפדפן זמניים (לא קוקיס) - לפעמים זה עוזר.

אפשר לנסות דרך הנייד כי הממשק שם שונה מהממשק במחשב.

קישור (באאנגלית) לצרור עצות איך לגשת ל- GMAIL למרות שאינו זמין

אתר עם שם מוזר שמראה אילו אתרים אינם זמינים היום - איני מכיר אותו ואיני יודע כמה הוא מהימן. דף נקי ללא שום פרט פרסומי.

http://google.downtoday.net/

ילה גבר בא נראה! מר +1
  • תוכן חדש...