Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4848 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד 1 פרטית והוא דורש עליה 75000 כשהמחירון המשוכלל ביצחק לוי 87000.

האם למישהו יש נסיון עם העסק?

האם שווה לראות ולבדוק את הרכב במכון?

או להתרחק כמו מאש?

תודה לעונים.

פורסם

טוב ראיתי היום את הרכב. הוא עבר פגיעה מקדימה והוחלף מכסה מנוע,טמבון ומגן טמבון. נמכר לסוחר עקב החלטה של הבעלים לא לספוג את ירידת הערך. נאמר שאין פגיעה בשילדה + התחייבות לכך.

נראה לי בכל מקרה שכדאי לי להתרחק כדי לא לספוג ירידת ערך בעצמי במכירה.

מה אתם אומרים?

פורסם

87K זה מחירון משוקלל?

הוא מוריד לך משהו כמו 14% מהמחירון, ובהתחשב בכך שלסיוויק יש שוק לא רע, זה סביר (ברור שתמיד אפשר להוריד יותר :-D)

אני לא מכיר את המגרש אבל מבחינתי כל מגרש שלא חלק מרשת/חברת ליסינג/מגרש יבואן, הוא בגדר סוחר שיש לנהוג בחשד.

אם הוא אמר לך בעצמו שהרכב עבר תאונה וסיפר לך את סיפור ירידת הערך, זה מראה על איזה שהיא הגינות.

לסיוויק משנתון כזה וקילומטראז כזה לא צריכה להיות בעיות מיוחדות במנוע או בגיר וכו..

קח את הרכב לבדיקה (בהתחייבות של הסוחר על שלדה ) כמובן במכון שאתה בוחר ולא באיזור של המגרש (פתח תקווה רבתי).

וודא גם מול הסטוריית טיפולים וגם מול המוסך שבו טופל שהקילומטראז אמיתי.

אם באמת התאונה לא הייתה רציניתי וזה רק פח, לא רואה סיבה לא לקחת

פורסם

לא מכיר את המגש הספציפי הזה,

אבל יש הרבה מגרשים שההתמחות שלהם זה לקחת רכבים מחברות הביטוח, לאחר שאלה שילמו סכומים נכבדים למבוטחים שעברו תאונה עם רכבם.

הנסיבות שתוארו על ידך נראות חשודות ולכן הייתי מתרחק.

Cupra Leon VZ 2025

פורסם
טוב ראיתי היום את הרכב. הוא עבר פגיעה מקדימה והוחלף מכסה מנוע,טמבון ומגן טמבון. נמכר לסוחר עקב החלטה של הבעלים לא לספוג את ירידת הערך. נאמר שאין פגיעה בשילדה + התחייבות לכך.

נראה לי בכל מקרה שכדאי לי להתרחק כדי לא לספוג ירידת ערך בעצמי במכירה.

מה אתם אומרים?

ככל הנראה מדובר ברכב שהוגדר "אבדן להלכה" (להבדיל מ- total lost), כלומר עלות תיקון של קרוב ל- 50% משווי הרכב.

הרכב נרכש ע"י סוחר\מוסך ותוקן.

הרכב תוקן בצורה כזו שיעבוד במסגרת תקציב שתשאיר רווחיות לסוחר.

האם תוקן בצורה איכותית? או שכן שאו שלא וסיכוי סביר שלא.

בכל מקרה זה רכב שעבר טראומה לא פשוטה עם משמעות מסחרית ברורה ומשמעות בטיחותית בסימן שאלה.

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

• תוכן חדש...