Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4803 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

האם אפשר להדביק על קירות עם טקסטורת שפריץ (הידועה לשימצה) חיפויים או קירות גבס ?

מדובר על שפריץ עדין.

פורסם

פנים או חוץ?

בקירות פנים אפשר למלא שפכטל או טיח גבס, אפשר גם להדביק לוחות גבס או להתקין עם אומגות.

אסי

1994 pontiac firebird formula

1971 Ford Torino Brougham 351w

פורסם

פנים הבית.

אמרו לי שמכיון שמדובר על שטח גדול,לא שווה למלא עם שפכטל,אלא לכסות עם קירות גבס.

השאלה היא אם אפשר להדביק ישירות על השפריץ (סופר 7 או משהו דומה) או שצריך את כל המסילות והבלגן...

פורסם

אני באותה הסיטואציה כמו שלך, בבית שתי קומות שפריץ חיצוני עקשן, והבאת רעיון טוב גבס חיצוני עלול לפתור לי בעיה גדולה בהוצאות, אתייעץ עם מישהו ואדווח פה.

פורסם
אתה חייב להכין תשתית,

ואז לחבר לתשתית עם ברגי גבס.

תשתית תקטין משמעותית את החדרים בבית. לדעתי לא חייבים. אבל אני מחכה לתגובות מכאלה שעשו

את זה או ראו איך עושים את זה.

מתגובות בפורומים שונים ראיתי שהמליצו על דבק מיוחד שנקרא "דבק פלסטר" שהוא ייעודי להדבקת לוחות גבס לקיר.

פורסם

לא פעם נתקלתי שבמקום להחליק תקרת בטון אז פשוט מצמידים אליהה פלטות גבס ישירות על הבטון עם דבק שפכטל\חומר הדבקה דומה

בתקרה נותנים כמה נקודות אחיזה מוברגות ישירות לבטון כדי שלא יצנחו הלוחות, על קיר לא בטוח שחייב, אפשרי/מומלץ

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם

חייב תשתית, בלי זה הלוחות יצנחו לך תוך זמן קצר, מובטח.

תתייעץ עם בעל מקצוע בדברים כאלה, לא הייתי רוצה לראות פלטת גבס מתנתקת מהתקרה בחדר של התינוק כשהוא ישן שם, או בכול מצב בעצם.

פורסם
פנים הבית.

אמרו לי שמכיון שמדובר על שטח גדול,לא שווה למלא עם שפכטל,אלא לכסות עם קירות גבס.

השאלה היא אם אפשר להדביק ישירות על השפריץ (סופר 7 או משהו דומה) או שצריך את כל המסילות והבלגן...

יש דבק יעודי, מגיע בשקים של אבקה ומדביק מצוין, השאלה מה עובי השפריץ כי יש לדבק מגבלת עובי.

אסי

פורסם

עשיתי גם דבק וגם אומגות.

אני בעד דבק אם אפשר, יותר קל, מהיר וזול, נותן תחושה של קיר מסיבי ולא גונב שטח.

בנוסף אם הפנלים בולטים הרבה ואתה משתמש בגבס דק, יש מצב שלא תצטרך לקלף ולהדביק פנלים.

ועוד בנוסף, בהדבקה יש פחות עבודת חשמל, לא צריך קופסאות חדשות ולרוב לא צריך להאריך חוטים.

אסי

פורסם
יש דבק יעודי, מגיע בשקים של אבקה ומדביק מצוין, השאלה מה עובי השפריץ כי יש לדבק מגבלת עובי.

הדבק המדובר בא בצורת אבקה,בעלי מקצוע מדביקים איתו פלטות גבס על קירות ללא חשש זה לא נופל ולא זז. הדבק מאוד חזק והערבוב שלו מתבצע בעזרת כלי יחודי שמולבש על פטישון. אם אתה רוצה לעשות אז לבד קח בחשבון שהדבק מתייבש מהר וצריך למרוח אותו בשיכבה אחידה. כדאי ורצוי שיעזרו לך עוד אנשים

פורסם
האם אפשר להדביק על קירות עם טקסטורת שפריץ (הידועה לשימצה) חיפויים או קירות גבס ?

מדובר על שפריץ עדין.

אןי צורך בתשתית.

קונים "פלסטר" של טמבור (פלסטר סופר -> הנה לינק: http://tzah-serafon.co.il/UserFiles/File/Serafon/%D7%A4%D7%9C%D7%A1%D7%98%D7%A8%20%D7%A1%D7%95%D7%A4%D7%A8.pdf ) ועובדים לפי ההוראות.

עבודה עם פלטות גבס היא:

1. קשה מאוד - כי את הפלטות מומלץ להביא הביתה AS IS ולא לחתוך. הן כבדות ולא קל להעלות אותן במדרגות וכד'. אם יש אפשרות למנוף - זה מצויין.

2. צריך לדעת לעשות שפכטלים כמו שצריך, אחרת הקירות יהיה מלאים ב"באמפרים" ויתחילו סדקים בחיבורים בין הפלטות

3. יש לבדוק עלויות חומרים ולהשוות מול האופציות הנוספות הרשומות מטה.

אופציות נוספת:

1. שליכט "בגר" של טמבור, מיועד לעבודות החלקה של שפריץ ישן עד 1-2 מ"מ.

2. טיח-גבס של טמבור או גשר. מיועד לעבודות החלקה של קירות מ-3 מ"מ ועד לכמה סנטימטרים בשכבה אחת (לפי האתר של טמבור: עד 7 ס"מ בשכבה אחת).

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

• תוכן חדש...