Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4836 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום . מתלבט בנוגע לקניית רכב חדש . גם הספלאש הידנית (מנוע 1.2) וגם הקורסה 3 דלתות ידנית (מנוע 1.2) מוצעות כרגע ב69900. אשמח לשמוע על מי הייתם ממליצים (או שיש דגם אחר באזור המחיר הזה שעדיף ..) .

(בדגש על ביצועי המנוע , מכיוון שהרכב יצטרף "לסחוב" (גר בחיפה , הרבה עליות ..) )

תודה

פורסם

הקורסה פחות פרקטית עקב 3 דלתות,אם מה שאתה מחפש זה ביצועים עדיף הספלאש,אם תוכל להרחיב את התקציב לאזור ה75 יש אופציות מצוינות כמו הפיאסטה,קאיה ריו.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הקורסה פחות פרקטית עקב 3 דלתות,אם מה שאתה מחפש זה ביצועים עדיף הספלאש,אם תוכל להרחיב את התקציב לאזור ה75 יש אופציות מצוינות כמו הפיאסטה,קאיה ריו.

אתה יכול להרחיב בנוגע לדגמים האלה ?

נניח אני מוסיף 6K (קיבלתי הצעת מחיר 69000 על ספלאש ) עבור פיאסטה או i20 או הריו שאמרת .. האם אני מקבל רכב שמרגיש "יותר רכב" מבחינת ביצועים לעומת הספלאש , או שהתוספת מחיר היא יותר על אבזור\עיצוב\ שם \בטיחות

אני לא מבין ממש במנועים .. אבל למשל ממה שראיתי לספלש יש מנוע 1242 סמק , יחס דחיסה 11 , הספק 6000/93.8 ומומנט 4800\12

ולפיאסטה ידנית 1.2 אותו סמק אותו יחס דחיסה , הספק 5800\82 ומומנט 4500\11.6 .

אז רק לפי כ"ס נראה שלספלש מנוע חזק יותר ( ושוב.. תתקן אותי אם אני טועה או אם יש פרמטרים אחרים שצריך להסתכל עליהם כי אני לא מבין באמת :) )

פורסם

מבחינת ביצועים לא,מבחינת נוחות,מרחב,איכות חומרים.

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

הספלאש שייכת לסגמנט המיני. הקורסה - סופר מיני .

בחודש שעבר, המוכר באולם התצוגה (בהרצליה) טען שהקורסה 3 דלתות נמכרת "במבצע" CORSA YOU במחיר 74,990.

http://www.shlomo.co.il/minisite/opel/corsa/default.asp

אין היום מכונית סופר מיני,עם 3 או יותר דלתות, ידנית או אוטומטית , ישירות מהיבואן בפחות מ- 75K .

פורסם

הספלאש מסווגת כמיקרו-ואן, איפשהו בין קטגורית המיני לסופר מיני.

הרכב מרגיש זריז למדי, בנסיעת מבחן שביצעתי היינו שלושה מבוגרים ברכב עם מזגן דולק והרכב לא התקשה להתנייד גם בקצב גבוה משאר התנועה. רק קח בחשבון שאני גר באיזור מישורי ולא הררי לכן איני יודע כיצד היא מרגישה בעליות.

בסך הכל אנחנו התרשמנו מהספלאש לטובה והוזמנה כזאת לאמא שלי, אמורה להגיע אוטוטו.

התחלתי מאוד להילחץ, יש לי גם וילונות שחורים באוטו והראייה עוד יותר נמוכה, גם אורות דמוי קסנון של פיליפס שלא מאירים שום דבר בגשם כמעט) והיה די מפחיד. סעו בזהירות !
פורסם

הספלאש לוקח כאן את כולם בסעיף מנוע , גיר , חיסכון בדלק כל מה שקשור לביצועים ומנוע שקט מאוד . כנראה גם באמינות , בעיקר מול הפיאסטה והקורסה .

פורסם

תודה על התגובות

ומה עם מכניסים את האיביזה refernce 1.4 ידני למשוואה ? היא מוצעת באזור ה74K . איך היא ביחס לאחרות שצויינו כאן ?

איך הביצועי מנוע לעומת הסלפאש?

פורסם
תודה על התגובות

ומה עם מכניסים את האיביזה refernce 1.4 ידני למשוואה ? היא מוצעת באזור ה74K . איך היא ביחס לאחרות שצויינו כאן ?

איך הביצועי מנוע לעומת הסלפאש?

הביצועים די דומים , אבל צריכת הדלק באיביזה יותר גבוהה , ושם אחריות רק שנתיים , והיא נמכרת כרגע "רק" 70900 ש"ח . ועוד דבר : אחריות של צימפיון מוטורס . תקח את זה בחשבון .

פורסם

הפיאסטה עדיפה אם כבר לדעתי,החומרים,אחריות יותר גדולה,יותר מרווחת,בטיחותית.

• תוכן חדש...