Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פאדיחות של החיים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4823 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יצאתם פעם מהשירותים הציבוריים כששובל נייר טואלט משתלשל מאחורי מכנסיכם ?

דיברתם פעם עם מישהו ואז ייחסתם את שם התואר "ז*#ה" לאחת שנקלעה לרגע בשיחתכם והלכה והסתבר שזו אחותו ?

התעוררתם פעם בנחירה עצבנית באוטובוס כשלידכם יושבת בחורה נאה ?

אם עניתם "כן" על אחד מהנ"ל אתם בפוסט הנכון , לצערי עניתי "כן" על שלושתם ועל עוד רבים אחרים שלא יורדים מרמתם .

Gn'f'R

פורסם

זה כלום.

פעם אחת אני מרכל עם מישהו על איזה עובד אצלנו, מבוגר כזה וקצת מסטול.

לפחות 10 דקות אני מספר לו כמה הוא דפוק, שיכור, גמור, אפס ואיך עוד לא פטרו אותו.

הבחור מקשיב לי בשקט

ואז כשאני מסיים הוא אומר לי: אה זה אבא שלי.

:drinking:

פורסם
זה כלום.

פעם אחת אני מרכל עם מישהו על איזה עובד אצלנו, מבוגר כזה וקצת מסטול.

לפחות 10 דקות אני מספר לו כמה הוא דפוק, שיכור, גמור, אפס ואיך עוד לא פטרו אותו.

הבחור מקשיב לי בשקט

ואז כשאני מסיים הוא אומר לי: אה זה אבא שלי.

:drinking:

אהבתי

אני משווה אותך ומוסיף עוד דולר :

כשאחד העובדים שאל האם ראיתי את קבוצת הבנות החדשה שהגיעה לעבודה

עניתי בניתוח מעמיק על אחת מהן ועד כמה היא נראת שבורה מהת*ת ..(הבת שלו ..)

Gn'f'R

פורסם

I have a friend who works night shifts as a guard in the Bursa of Ramat-gan, as some of you may know that area is packed with prostitutes at nights.

One time I went to pick him up and had to wait outside of a few minutes, One of them came up to my window and struck up a conversation (asked for a smoke and then went on to offer me sex).

The next day I got a call from a (female) friend who lives nearby saying that she saw me last night, when I asked why didn't you say anything she replied "Well, you were in the progress of picking up that girl, So I didn't know how should I act..."

She still doesn't believe the real reason for me being there. Fuck.

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

פעם אחת לקחתי טרמפ, הבחור שנהג עשה תאונה עם האוטו (נתקע ברכב חונה) ואני פשוט לא יכולתי להתאפק והתפוצצתי מצחוק.

הכי מצחיק ? הוא הסיע אותי בכל מקרה :-D

כולם בכפר עם AK ורק אתה עם קפצונים ?

זה לא קצת דפוק ?

פורסם

פעם כשגרתי במעונות הסטודנטים הלכתי לשירותים בקצה המסדרון, כשאני שקוע כולי במחשבות על פתרון התרגיל השבועי,

לא שמתי לב, הגעתי כמעט לקצה המסדרון ונכנסתי לחדר שהיה פתוח התקדמתי 2 צעדים פנימה, והתחלתי לפתוח את הרוכסן

ואז הבחנתי שאני עומד במרכז חדר מגורים כש 6-7 סטודנטים ערבים יושבים על המיטות והכסאות ובוהים בי,

התנצלתי ב- "אההם, סליחה , חשבתי שפה זה השירותים".

• תוכן חדש...