Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היו בעבר שרשורים בנוגע לגיפיאס, איני יודע עד כמה רלוונטיים כיום.[אגב-אתר פנדהויל לעיתים עולה ולעיתים לא ובדיל אקסטרים יש באג כלשהו] בכל אופן, אני צריך גיפיאס עם תוכנות אירופה וישראל, אם רואים בו טוב, בכלל טוב.

בנוסף מבקש המלצה לסמארקפון לא יקר, וייז נוח, מימשק נוח ואינטואיטבי לשימוש בארץ ומחוצה לה.כזה שיתחבר למפעילות משתלמות בארץ ובחו"ל. מסך- נניח לא קטן בהרבה מארבע.סכום- סכום כזה שיקנה לי מכשיר סביר שלא אסבול איתו. לא חזית הטכנולוגיה.[תפקוד גם כגיפיאס יתרון, אך נדמה לי שלא רווח בדור נוכחי]

תודה.

ואז אסע לבדוק כמה מההמלצות משרשור האוכל של בוקי.

פורסם

אין לי כרגע הצעה לדגם ספציפי, אם כי אם הגדרת מסך "4 ומעלה די כיוונת לתחום היותר גבוה. כמובן שתוכל לרכוש מכשירים מדור קודם (נניח SGS2 ומקביליו) שיעשו את העבודה עוד כמה שנים.

GPS הוא כיום תכונה בסיסית ומחוייבת, לא תמצא סמארטפון מודרני ללא GPS, אם כי יתכנו הבדלים באיכות הקליטה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

SGS2 אמור לכסות את שתי הדרישות

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

שים לב שבמכשיר מפאנדויל בפוסט של ezuf מפות מ-2009. לא שימושי אלא אם יש לך דרך להתקין מפות מעודכנות בלי הוצאה כספית גבוהה.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אכן שמתי לב. זו אחת הסיבות ששאלתי. פאנדהויל לסירוגין עולה, לא עולה.

אם יש עוד המלצות לסמרקפונים, גם כן אשמח, לא חייב מסך ארבע, אך לא זערורי בהמשך להסבר שנתן לי ספריאל בשרשור אחר.

פורסם

לדעתי זו סתם טרחה להחזיק GPS וסמארטפון נפרדים, לרבות מטענים ומעמדים לרכב...

במיוחד לאור העובדה שכל סמארטפון היום יכול לשמש כGPS; בארץ יש לך את Waze/M8/iGo ובאירופה/ארה"ב יש את Google Maps המעולה. (והחינמי)

המלצה שלי - Nexus 4. זמין בקצת פחות מ1800שח אם יש לך חבר שנוסע לאילת בזמן הקרוב.

יקר? SGS3 Mini כ1350שח. עדיין יקר? HTC Desire X - כ1200שח.

אם אתה לא מתכנן גיחות לדרום בזמן הקרוב - תוסיף את המע"מ.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

פורסם

קאץ' קטן בשימוש בסמרטפון כ- GPS: בלי חיבור אינטרנט השימוש בלתי אפשרי או מוגבל מאוד.

אני ממליץ על GPS בפחות מ-$50 וסמרטפון. לאשתי קניתי GALAXY W והיא מאוד מרוצה.

:turn-l:
פורסם

כעקרון הנינג'ה ואלעד צודקים אך ישנו מושג שנקרא מיותרות חיובית[או"בכל מקרה אני מכוסה"] ומכאן הנטייה לפתרון בכיוון שהציע יובק. לכן אני מעוניין גם בהמלצה לגיפיאס.

אגב, כמדומני ישנם סמרקפונים שיש להם גיפיאס מובנה שאינו תלוי אינטרנט, אך מהסיבות שנינג'ה ואלעד ציינו-לא בדורות החדשים של מכשירים. מעבר לכך ישנם מכשירי נוקייה עם מפות משלהם כפי שלמדתי מספריאל.

על רקע זה ועל רקע של שמוש בעיקר ביו"ל[אם כי אני מניח שלוייז ופנוקים נוספים מתרגלים ורוצים גם בארץ] אינני שולל לחלוטין גם משומש.

נ.ב אלעד: ראיתי פרק של פופ גיר שבו דובר בחבר להקת רוק מסוימת, חסר רשיון שיש לו אוסף מכוניות בהן הוא נהנה לשבת ולנהוג בכאילו עם חליפות תואמות[למכוניות].

פורסם

בכול הטלפונים החכמים רצוי שיהייה חיבור לאינטרנט בכדי לזרז את תהליך זיהוי המיקום על-ידי שבב ה-GPS.

בכול הטלפונים החכמים מזה מספר שנים שבב ה-GPS הינו עצמאי אך כפי שכתבתי קודם לכן רצוי חיבור לאינטרנט.

איזה כייף לי :)

פורסם
בכול הטלפונים החכמים רצוי שיהייה חיבור לאינטרנט בכדי לזרז את תהליך זיהוי המיקום על-ידי שבב ה-GPS.

אתה מתכוון ל AGPS - assisted GPS ?

למיטב ידיעתי (אבל אינני מומחה בעניין) אין קשר לחיבור אינטרנט - רק לרשת הסלולר.

:turn-l:
פורסם

טעיתי.

Verify that you have a cellular or Wi-Fi network connection. This allows the Assisted GPS (A-GPS) on the device to locate visible GPS satellites faster, in addition to providing initial location information using the Wi-Fi or cellular networks.

איזה כייף לי :)

פורסם
שים לב שבמכשיר מפאנדויל בפוסט של ezuf מפות מ-2009. לא שימושי אלא אם יש לך דרך להתקין מפות מעודכנות בלי הוצאה כספית גבוהה.

עניין המפות קטן,הוא יכול לבקש מהם (למעשה,הם מבקשים באתר שתציין איזה מפות אתה רוצה,כי ממילא זה חינם בהתקנה אצלם).

ככה שיש להם מפות ישראל עדכניות,וגם אם לא - יש כאן את השרשור של אסף :)

לי יש גם סמארטפון (SGS3) וגם את המכשיר הזה - להזיק זה בטח שלא.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

לכל הסמרטפונים יש כיום GPS, אלא אם אתה עושה ניווטים ו/או טיולי שטח רציניים אין טעם לקנות משהו יעודי, לשימושים יומיומיים אלו יספיקו מעל ומעבר.

יחד אם זאת יש מוצלחים יותר ופחות שאיתם אפשר ליפול. מהנסיון שלי הצ'יפים היותר טובים ומוצלחים נמצאים במכשירים של SONY ו HTC, דיוק של עד כמה מטרים וקליטה אפילו בתוך בניינים.

אלה שבסמסונג פשוט גרועים, מאוד לא מדויקים. קיללתי את הS2 כל פעם שהייתי יוצא איתו לריצות.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

• תוכן חדש...