Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רדיו של pioneer

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4775 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לדעת מה עדיף לקחת ומה הכי טוב מי בין שני הדגמים האילו

Pioneer DEH-9450UB

PIONEER DEH80PRS

תודה זה די דחוף כי אני רוצה לקנות

פורסם

חובה לך רדיו דיסק שתומך ב3 WAY?

אם לא קח את ה9450

אגב מאיפה אתה מתכוון לרכוש את המכשיר? אם בארץ אז תדע לך שה80PRS מגיע ללא דיבורית בלוטוס למרות שרשום שזה מגיע מובנה באתר של פיוניר.

• חודש מאוחר יותר...
פורסם
רציתי לדעת מה עדיף לקחת ומה הכי טוב מי בין שני הדגמים האילו

Pioneer DEH-9450UB

PIONEER DEH80PRS

תודה זה די דחוף כי אני רוצה לקנות

קצת באיחור אבל קנית בסוף או שעדיין ממתין לתשובה

😉

פורסם
חובה לך רדיו דיסק שתומך ב3 WAY?

אם לא קח את ה9450

אגב מאיפה אתה מתכוון לרכוש את המכשיר? אם בארץ אז תדע לך שה80PRS מגיע ללא דיבורית בלוטוס למרות שרשום שזה מגיע מובנה באתר של פיוניר.

דיוויד זה לא נכון להגיד שמי שלא הולך לעבוד 3 way אקטיבי אז עדיף שייקח מכשיר אחר, בלי קשר לזה שזה פתח לשדרוגים בעתיד, ההבדל ברמת הסאונד ועיבוד האות בין מכשיר ברמה מקצועית כמו ה80 לבין אפילו סדרה אחת מתחת הוא עצום.

המעבר הזה למכשיר קצה הוא קפיצה ענקית באיכות ולא הייתי פוסל קנייה של אחד גם אם אנשים הולכים לעבוד פאסיבי.

לדעתי שווה ללכת עליו במיוחד עם המחיר האטרקטיבי שבהזמנה מחו"ל.

פורסם

אני עם מור בנושא הזה, למרות עניין הרדיו האמריקאי, יש לשמונים הרבה יותר אופציות משחק וכייון גם כאשר הוא מחובר לסט פאסיבי (ta לשני הצדדים, קדימה אחורה, אקולייזר גרפי נוח ובעל טווח רחב), לדעתי השמונים על אף מגרעת הרדיו (יש רדיו אינטרנטי) עדיף.

SCANSPEAK

• תוכן חדש...