Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4760 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בימים האחרונים אני חושב על לקנות מצלמה לרכב בעקבות תאונת דרכים שבה המילה שלי עומדת מול מילה של הנהג האשם. כנראה שזה הולך להתגלגל להליך משפטי מגעיל ולא ברור מה יהיה סופו. בכל מקרה, כל זה היה נמנע אם היתה לי מצלמה פשוטה ברכב.

היום בבוקר ראיתי את ההצעה הזאת: מצלמת דרך לרכב

אשמח לקבל דעות על המצלמה הזו וגם המלצות על דגמים אחרים מבעלי ניסיון.

תודה רבה

פורסם

תודה רבה.

קראתי קצת, ונראה שהמפרט לא רע אם מחפשים מצלמה בסיסית. גם המחיר מסתמן כטוב.

נראה לי שאקנה אותה.

רק דבר אחד מפריע לי, שהמכשיר צריך להיות מחובר מתחת למראה ויוצא ממנו כבל לשקע מצית. זה נראה לי לא כל כך נוח...

פורסם

אתה צודק, זה לא נוח.

מסליקים את הכבל חשמל בריפוד גג, לאורך קורת A ומאחורי הדש בורד עד לשקע מצית.

ניתן לחבר שקע מצית נוסף מאחורי הדש בורד, כך שלא רואים את הכבל כלל. -דורש קצת עבודת חשמל.

בצע חיפוש, היו פה פרוייקטים כאלו, אני אישית כתבתי מספר פעמים על התהליך. לא זוכר אם צרפתי תמונות.

בהצלחה.

פורסם

לא הייתי ממליץ עליה מהסיבה הפשוטה שהרזולוציה שלה היא 1280X960. מצלמות ברזולוציה כזו זה בגלל שהמצלמה עושה אינטרפולצית תוכנה וזו לא מצלמת HD אמיתית. מצלמת HD אמיתית מצלמת בקידוד H.264 ורזולוציות של 1280X720 או 1920X1080. המצלמה שהבאת אליה קישור לא בטוח שהיא תוכל לצלם מספרי רכב, אולי כן אבל לא באיכות טובה, במחיר שלה אתה יכול למצוא איכות טובה יותר אם תזמין מאיביי.

עצה שלי, תבדוק באתר הזה השוואות של מצלמות:

http://dashcamtalk.com/dash-cam-comparison/

הבאתי לך לינק לדף שבו יש טבלת השוואה בין מצלמות שונות לרכב, כשנכנסים לכל מצלמה ומצלמה יש הוראות איך לבדוק האם המצלמה מקורית או לא.

אם אתה צריך מצלמה קטנה רק לחלק הקדמי, אני ממליץ לך על זו (תלוי בתקציב שלך):

שים לב שזה הדגם החדש, יש דגם ישן יותר עם בעיות בתמונה.

לגבי התקנת המצלמה ברכב, תוכל לראות את ההתקנה שלי כאן:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=464131

• חודשיים מאוחר יותר...
פורסם

קצת באיחור, אבל חזרתי לעדכן.

קניתי בסוף DVR207 מכאן ואני מאוד מרוצה.

רק צריך למצוא את האומץ לעשות את החיווט כי הכבל המדלדל נראה מזעזע וגם מאוד מפריע...

• תוכן חדש...