Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4828 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים וחג שמח

מצאתי מגאן 2006 במחיר מאוד נוח

הבעלים מתחייב בבדיקת גיר ושלדה

הרכב משנת 2006 ,עבר 138K ק"מ

הרכב כביכול ללא עבר ליסינג

לאילו מכלולים יש לשים לב לפני הרכישה ?

האם עדיף ללכת למוסך על מנת לבדוק את תקינות הרכב ?

האם מדובר בזללן דלק?

"כל הזול-עולה יקר" האם המגאן היא דוגמה לכך ?

תודה

פורסם

אחלה רכב.

נוחה גמישה ונינוחה בצורה יוצאת דופן

השאלה מה זה מחיר נוח כי גם אני מוכר כזו 2006?

VOLVO 740 2.0 1988 since 2002

CITROEN C-3 PICASO-2011 since 2011

CHEVROLET CAVALIER 2.2 1996 SINCE 2013

SKODA FABIA SPORT 2011 SINCE 2013

פורסם

יש לשים לב שהקוילים תקינים, וכשאחד הולך מומלץ להחליף רביעיה וזה מגיע ל2K, תושבות מנוע הם מחלה בכל רנו על שלל דגמיה, במידה והקמ סביר עד 90KKM מומלץ להחליף שמן גיר על מנת להאריך את חיי הסלונואידים בגיר (בקמ שמעבר לכך עדיף ואף רצוי לא לגעת בגיר, במידה וכן תחליף שמן אך ורק המקורי של ELF), כל השאר כמו בכל אוטו אחר

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

יש במגאן חלק שאוהב לשבוק חיים בשם פולי דיפייזר (אתה מוזמן לעשות חיפש על השם) והוא דיי יקר להחלפה כי צריך לפרק טיימינג בשביל להחליף אותו. תזהה את הבעיה די בקלות. בדרך כלל בהנעה קרה המנוע נשמע כמו מנוע דיזל, במצבים מתקדמים יותר הרעש הוא לא רק בהנעה קרה.

יש לבדוק את המזגן, נגד המהירויות נוטה להשרף וההלפה יקרה (במיוחד אם זה הדגם עם בקרת האקלים).

חוץ מזה יש לבדוק את על שאר המכלולים הרגילים כמו בכל אוטו עם דגש על הגיר הבעייתי ולא לוותר על בדיקת מחשב.

בהצלחה

פורסם
זו שטות שאין לה שום ביסוס מוסכים מורשים רובם הגדול בית שימוש אחד גדול, חשוב זה חלפים מקוריים.

הבסיס מאוד גדול נתקלתי בהמון רכבי מגאן יוצאי מוסכים מורשים וכאלו יוצאי מוסכים כללים וניתן לראות את ההבדל בהזנחה.

המון מוסכים לא עושים החלפת טיימינג נכונה במגאנים, אם יעשו ראש מנוע תהיה בטוח שלא ישימו אטמים חדשים איפה שצריך ויעשו קומבינות סיליקון ויש עוד המון דוגמאות.

פורסם

ואני מכיר מוסך מורשה של קרסו שהיה שם תחליפיים ומחייב על המקורים, עובד בשיטת האלמנט ועוד וכל זה ממקור ראשון שעבד שם, נו אז ? זה לא אומר שכולם כאלה אבל זה גם מוריד מעט מן ההילה שיש סביב מוסכים מורשים.

במגאן שהיתה לי בעת החלפת הבלמים והנוזל בלמים לא ניקו את הקליפרים ולא שיחררו אותם (הם היו מכווצים על הדיסקיות מה שהביא אפקט של כאילו אני נוסע ובולם גם יחד) מה שגרם להם להרוס ולעוות רבייעית דיסקים (רבייעיה של ברמבו עלתה במרכזי מעל 4K), ויש לי עוד אלף ואחד סיפורים, להמשיך ? או שהבנת את הנק'?

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

הנקודה שלך היא שהלכת למוסכים של נוכלים שלא יחזיקו זמן רב.

ממה שאני ראיתי וראיתי המון רכבי רנו, רוב רובם שטופלו במוסכי רנו היו במצב כללי טוב יותר מאחרות.

פורסם
הנקודה שלך היא שהלכת למוסכים של נוכלים שלא יחזיקו זמן רב.

ממה שאני ראיתי וראיתי המון רכבי רנו, רוב רובם שטופלו במוסכי רנו היו במצב כללי טוב יותר מאחרות.

בהודעה השניה מדובר במרכזי ברשלצ בבעלות היבואן

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...