Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני אישית אוהב את הברווז ברוטב מתוק כלשהו, כלומר רוטב אגסים או משהו בסגנון, פשוט תחפש בגוגל באנגלית.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם
התגובה של ברווז תיקח את השרשור לכיוון של איך מכינים יקירד.. .

חחח בהתחלה חשבתי שיקירד זה סוג של פגיון עד ששמתי לב שהוא הגיב :)

פעם הכנתי bonless duck ממולא במיקס של נקניקים מעושנים

1. זה חתיכת עבודה לפרק את העצמות ולהשאיר אותו שלם אבל זה משתלם שאחרי הצליה פשוט ניתן לפרוס אותו כמו רוסטביף

2. את המילוי אתה יכול לעשות כרצונך אבל אני רציתי שיהיה טוב לפריסה

3. צליה כמובן בתנור, חפש מתכונים באנגלית שמתחילים ב boneless duck

לתגובה רצינית, ראה את הודעתו של gsi16v.
זה משפט שלא ציפיתי לראות בפורום הזה
פורסם
מחכה בקוצר רוח לתגובה של ברווז כאן.

הניחוש שלי זה שהוא ברגעים אלה מכין את אוסף הסכינים שלו וחדר סטרילי להעלמת ראיות.

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם

1. שים לב שהברווז בעל שורשי נוצות קשים ויש צורך לעבור עליו ולשרוף אותם - כדי להשתמש בברנר כי אחרת יהיה מאוד קשה לנקות את העור

2. בתנור - עדיפות בסיר כבד עם מכסה

3. אישית אני ממלא אותו בתפוחי עץ (ללא קליפה וללא הגרעינים (יש מכשיר מיוחד שמייצר חור במרכז התפוח וכך מנקים את התוכן)

4. התחתית הסיר אני מניח - תפוחי אדמה, בצל, בטטה, גזר, ארטישוק ירושלמי - הכל חתוך גס

5. מעל הירקות מניחים את הברווז הממולא - מומלץ לנקב את העור של הברווז כדי שהשומן יתנקז החוצה בתהליך האפיה

6. שופכים מעל הכל תערובת של מיץ תפוחים ויין לבן

7. סוגרים במכסה ולתנור לחום של כ-180 מעלות לכ-שעתיים

8. כל 20 דקות - מוצאים ושופכים מהרוטב שבתחתית הסיר על הברווז (מרטיבים אותו)

8. אחרי שעתיים - מוצאים לראות איך נראה ואם עשוי ובעל צבע זהוב אז מסובבים לצד השני לעוד חצי שעה

9. מסובבים שוב ונותנים להתקרר בתנור.

• תוכן חדש...